Hirdetés
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- DUNE médialejátszók topicja
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok, én is kérdést intéznék a jelenlévő techye fórumtársak felé.
A frissen szerzett laptopomat szeretném kicsit felspécizni.A laptop Fujitsu-Siemens Amilo M1437G, pillanatnyilag egy m750 1.86GHz Dothan van benne, kérdésem, mi a lehető legnagyobb CPU, ami elmegy benne?
Esetleg olvasgattam a pinmod lehetőségéről is, ebben az esetben mi lenne a legnagyobb lehetőség?
valamint VGA-ra kérnék egy javaslatot, ebben a modellben lehet cserélni, bár azt nem tudom, hogy itt van e kompatibilitási probléma, vagy amit bele lehet illeszteni, az el is indul?
Pillanatnyilag egy X700 van benne, lenne egy aránylag olcsó lehetőségem 512-es 8600 GS-re, vagy jóval drágábban GT-re. előbbi 40, utóbbi 120 font. Kicsit irreálisnak tartom a különbséget árban a 2 tipus között, ha a tudásukat nézem - szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Eladó több új Dell Active Pen PN557W érintő toll 0% számlával, 1 év garival!
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Intel wifi kártyák (típusok és árak a leírásban)
- Dell 19.5V 9.23A 7.4x5.0mm 180W gyári adapter (HA180PM180)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest