Új hozzászólás Aktív témák
-
Gülredy
tag
Sziasztok!
Igaz ez nem notebook-os kérdés hanem netbook de remélem nem baj.Nekem az lenne a kérdésem, hogy az Acer Aspire One AOA 110-es merevlemez nélküli verziónál, lehet-e winchestert bele rakni? Mert van hátul egy körülbelül 7x4cmes rész ahova szerintem a merevlemez kerülne, de nem állÍtanám biztosra hogy az arra van. Még most van először netbook-om, Így nem igazán tudom.
Ha egyáltalán ebbe a merevlemez nélküli változatba lehet merevlemezt rakni, ti milyet ajánlanátok? A fő indok az lenne, hogy ez a NAND Flash modul kissé lassú egy winchesterhez képest és ezzel szeretném gyorsÍtani.
Jó lenne nekem akár használt is, sőt a fő hogy olcsó legyen és gyorsabb a jelenleginél!A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Premier előzetest kapott az ingyenes Where Winds Meet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- FOTÓS beárazás
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- ROG Ranger BP2500 Laptop Hátizsák
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx