- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghostyy
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
igen, igen ő az a gép
Már mindent kiprobáltam vettem alá hűtőpadot, probáltam a feszültséggel játszani ( az egy pár fokot segitett, de a lényegen nem változtatott mert nagyobb terhelés alatt ugyanugy tulmelegedett ). Hát azt sajnos sejtettem hogy intel nem fog belemenni,de azthittem létezik a világban olyan amd proci ami nem melegszik túl
egyébként nem halok bele, mert csak nagyobb terhelés alatt játszik ilyet ( játék közben ), és akkor az órajelet visszaveszi felére. Na mind1, azért köszi a segitséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már mindent kiprobáltam vettem alá hűtőpadot, probáltam a feszültséggel játszani ( az egy pár fokot segitett, de a lényegen nem változtatott mert nagyobb terhelés alatt ugyanugy tulmelegedett ). Hát azt sajnos sejtettem hogy intel nem fog belemenni,de azthittem létezik a világban olyan amd proci ami nem melegszik túl
egyébként nem halok bele, mert csak nagyobb terhelés alatt játszik ilyet ( játék közben ), és akkor az órajelet visszaveszi felére. Na mind1, azért köszi a segitséget
Pyttawrx