- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghostyy
csendes tag
válasz
Thunderzolee #4112 üzenetére
igen, igen ő az a gép
Már mindent kiprobáltam vettem alá hűtőpadot, probáltam a feszültséggel játszani ( az egy pár fokot segitett, de a lényegen nem változtatott mert nagyobb terhelés alatt ugyanugy tulmelegedett ). Hát azt sajnos sejtettem hogy intel nem fog belemenni,de azthittem létezik a világban olyan amd proci ami nem melegszik túl
egyébként nem halok bele, mert csak nagyobb terhelés alatt játszik ilyet ( játék közben ), és akkor az órajelet visszaveszi felére. Na mind1, azért köszi a segitséget
Új hozzászólás Aktív témák
- BASEUS állítható Laptop állvány 11-17" (ezüst)
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- HP Elitebook 840 G5 / 840 G6 magyar billentyűzet.
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest