Új hozzászólás Aktív témák
-
ttoth
tag
Sziasztok! Van egy Acer Aspire 3692-es laptopom, ami sajnos megfirkant. Olyat produkál, hogy bekapcsolás után pár másodperccel leáll. Nem tudom, a hiba okát, már szinte minden felmerült okként. A vinyó jó (kiszedtem külső rackbe), az alaplap is bírja, a memtest sem mutatott hibát. Legutóbb több órát kibírt, egy windows telepítés pont belefért, aztén megint ez...
Azóta szétszedtem, és a billentyűzet alatt két lapos kábel csatlakozik az alaplapba... Na ezeket sikerült kihúznom, és nem tudom visszadugni. Mondjuk nem rosszabb biztos nem lett
A kérdésem, hogy van-e valamilyen átalakító, hogy a dvd írót az asztali gépben használjam. Egyáltalán milyen csatlakozóval csatlakozik az iró a laptophoz?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged