Új hozzászólás Aktív témák
-
ttoth
tag
Sziasztok! Van egy Acer Aspire 3692-es laptopom, ami sajnos megfirkant. Olyat produkál, hogy bekapcsolás után pár másodperccel leáll. Nem tudom, a hiba okát, már szinte minden felmerült okként. A vinyó jó (kiszedtem külső rackbe), az alaplap is bírja, a memtest sem mutatott hibát. Legutóbb több órát kibírt, egy windows telepítés pont belefért, aztén megint ez...
Azóta szétszedtem, és a billentyűzet alatt két lapos kábel csatlakozik az alaplapba... Na ezeket sikerült kihúznom, és nem tudom visszadugni. Mondjuk nem rosszabb biztos nem lett
A kérdésem, hogy van-e valamilyen átalakító, hogy a dvd írót az asztali gépben használjam. Egyáltalán milyen csatlakozóval csatlakozik az iró a laptophoz?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest