- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- iPad topik
- Kompakt vízhűtés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttoth
tag
Sziasztok! Van egy Acer Aspire 3692-es laptopom, ami sajnos megfirkant. Olyat produkál, hogy bekapcsolás után pár másodperccel leáll. Nem tudom, a hiba okát, már szinte minden felmerült okként. A vinyó jó (kiszedtem külső rackbe), az alaplap is bírja, a memtest sem mutatott hibát. Legutóbb több órát kibírt, egy windows telepítés pont belefért, aztén megint ez...
Azóta szétszedtem, és a billentyűzet alatt két lapos kábel csatlakozik az alaplapba... Na ezeket sikerült kihúznom, és nem tudom visszadugni. Mondjuk nem rosszabb biztos nem lett
A kérdésem, hogy van-e valamilyen átalakító, hogy a dvd írót az asztali gépben használjam. Egyáltalán milyen csatlakozóval csatlakozik az iró a laptophoz?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Autós topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest