Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeddyBear66
csendes tag
Hali! Lenne 1 nagy kérdésem. Van 1 MSI 610 laptopom és alig több mint 1 éves. Az egyik ventilátor valami iszonyat zajt ad ki magából 2 hetes kora óta. Hol lehet kapni hozzá másikat mert nem vagyok hajlandó 1 hűtőventilátorért 1 hónapig várni a gépemre a 2 év garancia nem ér semmit
. Több online játékkal is játszom és nem azért vettem noteszgépet, hogy 1 hónapig cseréljenek ki 1 ventilátort. Szóval kérnék címet, ha lehet valahol kapni vagy jó ötletet mivel lehet kiváltani ami kapható.Üdv és kösz előre is
Teddy
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Több online játékkal is játszom és nem azért vettem noteszgépet, hogy 1 hónapig cseréljenek ki 1 ventilátort. Szóval kérnék címet, ha lehet valahol kapni vagy jó ötletet mivel lehet kiváltani ami kapható.
Pyttawrx