Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen videókártyát?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeddyBear66
csendes tag
Hali! Lenne 1 nagy kérdésem. Van 1 MSI 610 laptopom és alig több mint 1 éves. Az egyik ventilátor valami iszonyat zajt ad ki magából 2 hetes kora óta. Hol lehet kapni hozzá másikat mert nem vagyok hajlandó 1 hűtőventilátorért 1 hónapig várni a gépemre a 2 év garancia nem ér semmit
. Több online játékkal is játszom és nem azért vettem noteszgépet, hogy 1 hónapig cseréljenek ki 1 ventilátort. Szóval kérnék címet, ha lehet valahol kapni vagy jó ötletet mivel lehet kiváltani ami kapható.Üdv és kösz előre is
Teddy
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
. Több online játékkal is játszom és nem azért vettem noteszgépet, hogy 1 hónapig cseréljenek ki 1 ventilátort. Szóval kérnék címet, ha lehet valahol kapni vagy jó ötletet mivel lehet kiváltani ami kapható.
Pyttawrx