Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Hát mikor vettem pont nemsok választásom volt.....
Aztán néztem tudom hogy az acer jó márka,dualcore 2,0ghz,3gb dd3,250gb hdd stb gondoltam azért nemlehet olyan szörnyű az a vga csakjó valamire.......hát tévedtem arra jó hogy irodai munkára kb elég a gép...... így ha 1magos sima 2ezres 1giga ramos lenne a gép azsem tűnne fel...... egyszerűen nincs ami kihasználná így a gépet....
Hát énmár többet laptopot nemakarok venni jóideig........ ha meglesz rá a pénzem összerakok egy erőművet a laptop jólesz max zenét hallgatni hétvégéken mikor összeülünk haverokkal.....Pedig nincsenek nagy igényeim gép terén demár kezdem unni az egészet.....Ezen a gépen még az nfs shift sem indult el bezzeg haverén fullmaxon lazán megy(nemmintha ezzelakarnék játszani csak példa)
Új hozzászólás Aktív témák
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- Kedvenc zene a mai napra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen notebookot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx