- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- OLED monitor topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
Mióta lejárt az Asus A6Rp-m garanciája többször is felvetődött bennem a processzor (Celeron M 420) cseréje. Minap körül néztem egy kicsit, és nem akartam elhinni, amit találtam. Az ősöreg Xpress 200M chipset támogat(hat) egyes Core2Duo procikat is.
A bizonyítékok:
Létezik egy un. Ati Xpress 1100 chipset is, ami lényegében nem tér el sokban az X200M-től, sőt, sokszor előfordul, hogy a rendszer (vagy épp a Catalyst) X200-nak ismeri fel az X1100, és fordítva. (X1100 cpu support)
Mint látható, már a Asus oldalán kiadott korábbi BIOS is említ egy Merom magos Core 2 Duo-t, és több helyen is találtam utalást arra, hogy az X200M "támogathatja" a C2D-kat is. A sikeresen berakott T5500 és T7600 pedig minden elképzelésemet felülmúlja.
Az apróhírdetések között találtam is már egy T5200-at, és egy T5300-at. S bár a fent említett példák alapján akár működhet is a dolog, én azért egy kicsit szkeptikus vagyok.
Amúgy jó lenne tisztázni a dolgot, egyedül azonban nem merek belevágni.
A noti szerelésben tapasztaltabbakat kérdem, hogy ha pár nap garival bevállalnám a procit, esetleg segítene valamelyikőtök a műveletben?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest