Új hozzászólás Aktív témák
-
ferni
őstag
Hahó, vettem egy új akksit a Dell Latitude E6540 laptopomba.
Eddig 65 Wh akksi volt benne, ez viszont nem gyári akksi, de nagyobb a kapacitása, 6600 mAh, ami kb 73 Wh.11.1 V ugyanúgy, gyakorlatilag teljesen azonos, csak nem gyári és nagyobb.
És valamiért a laptop nem szereti, a CPUt egyáltalán nem hajtja ki.... Throttling van...Kevés naftát ad a gépnek hiába nagyobb... Nem értem... Milyen olyan jellemzőt nem vehettem észre, ami a különbség lehet?
Vagy a Dell ennyire nem szereti, ha nem gyári az akksija?....
[link]
itt van hwmonitor, baloldali az új akksi, a jobboldali a régi akksi.
látszik, hogy a jobb oldalon kifuttatja pl a procit meg nagyobb a V, pedig a baloldalinak nagyobb a kapacitása és ugyanazt kéne tudnia, mint a régi, kisebb akksinak, még sincs benne annyi nafta közel sem.
Nem értem....(A jobboldali régi akksinál azt a 17693 mWh adatot nem értem, az nagyon alacsony, pár hete 100%os volt az akksi, ott valamit félremért a dolog, mert hibátlanul megy vele minden, azzal ne foglalkozzatok.)
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Microsoft 1661 Thunderbolt Dock
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest