- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferni
őstag
Hahó, vettem egy új akksit a Dell Latitude E6540 laptopomba.
Eddig 65 Wh akksi volt benne, ez viszont nem gyári akksi, de nagyobb a kapacitása, 6600 mAh, ami kb 73 Wh.11.1 V ugyanúgy, gyakorlatilag teljesen azonos, csak nem gyári és nagyobb.
És valamiért a laptop nem szereti, a CPUt egyáltalán nem hajtja ki.... Throttling van...Kevés naftát ad a gépnek hiába nagyobb... Nem értem... Milyen olyan jellemzőt nem vehettem észre, ami a különbség lehet?
Vagy a Dell ennyire nem szereti, ha nem gyári az akksija?....
[link]
itt van hwmonitor, baloldali az új akksi, a jobboldali a régi akksi.
látszik, hogy a jobb oldalon kifuttatja pl a procit meg nagyobb a V, pedig a baloldalinak nagyobb a kapacitása és ugyanazt kéne tudnia, mint a régi, kisebb akksinak, még sincs benne annyi nafta közel sem.
Nem értem....(A jobboldali régi akksinál azt a 17693 mWh adatot nem értem, az nagyon alacsony, pár hete 100%os volt az akksi, ott valamit félremért a dolog, mert hibátlanul megy vele minden, azzal ne foglalkozzatok.)
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest