Új hozzászólás Aktív témák
-
AmiTecH
csendes tag
válasz
xcbiker #1437 üzenetére
Feltettem a HDSentinelt,szerinte minden ok.A "müködési idő" azt jelzi ki hogy a vincsi egész élete során mennyit futott?Ha igen és még nem cseréltek merevlemezt a gépben akkor arra is lehet következtetni,hogy mennyit használták
elméletileg 115 nap 14 óra az nem is lenne olyan rossz egy ilyen korú gépnél...
-
AmiTecH
csendes tag
xcbiker: ha jól látom Te értesz a HDD-khez,tudnál valami tippet adni a problémámhoz?(pár hozzászólással feljebb)
-
AmiTecH
csendes tag
Szia!Elképzelhető hogy a hdd-nek lehet baja, a minap kiszedtem és megrázogattam egy kicsit és valami igencsak mocorgott benne, mondjuk ez még nem biztos hogy baj
Ami még érdekes hogy elég kevest is olvas,puffer nélkül átlag 9MB, pufferrel 15MB körül,igaz 4200RPM-mel 512k pufferrel PIO4 módban Ultra ATA/64 csatolóval.Az Everest szerint 66,6MB-ot kellene olvasnia,de annyit még a PIV-es asztali Dell gépem Seagate-tel sem olvas.
-
AmiTecH
csendes tag
Sziasztok!Némi segítségre lenne szükségem! (Milyen meglepő
Van egy 700MHz-es Acer Travelmate 737TL notim 700MHz Coppermine procival, 10GB 4200rpm HDD-vel,40perces akksival, a problémám az, hogy amikor a gép olvas a vincsiről a háttérvilágítás vibrál, ha akksiról megy, ha tápról.Ennek milyen oka lehet?Egyszerűen csak régi és szokjak hozzá?Remélem hogy nem a háttérvilágítás fog kipurcanni, mondjuk akkor a HDD-től függetlenül kellene vibrálnia, de pontosan annak ütemében teszi,Minden tippet köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest