- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleek
tag
-
zoleek
tag
válasz
xcbiker #1421 üzenetére
Id:ha nem garis a noti akkor javításra át tudom venni.
Nekem nemrég csinálta meg xc-biker a notimat. Csak ajánlani tudom, rendkívül megbízható és korrekt srác.
Szerintem fordulj hozzá bizalommal. Eddigi tapasztalataim alapján a bolti javítási költségek töredékéért csinálja meg teljes precízséggel és hozzáértéssel. -
zoleek
tag
válasz
peregrine77 #1417 üzenetére
Sajnállak, de tényleg! Szemét egy dolog...
Viszont a "Gondolkodtam h USB floppyrol v pendrive ról lehetne esetleg frissiteni " szerintem nem fog menni. Mivel ha jól sejtem nemhogy nem bootol a gép, de el sem indul ilyenkor. -
zoleek
tag
Szia.
Ha egy "középszerű" gép teljesítménye is megfelel akkor én olcsón eladhatom neked a procimat miután xc-biker belevarázsolta a másikat... Monumentális 1,5Ghz Dothan magos cerka. 400as Fsb, 1Mb cache.
Netre, irodai alkalmazásokra és kisebb játékokra full hibátlan. Na és persze nem utolsó sorban nem egy izzó vaskályha ami ontja magából a hőt. -
zoleek
tag
válasz
xcbiker #1340 üzenetére
Szia. M370es prockó van benne 1,5Ghz 400fsb/1Mb L2.
Memória már fullon van, tettem bele 2x1Gb Kingstont. Nemrég vettem bele a 2Gb memcsit, és egy 120as winyót.
Akár azért a 2-300Mhz ért is hajlandó lennék fizetni.
Szerintem 'nagyon' jól teker ez a cerka proci. És nem épp mellékesen a notit lecserélni nem tudom.
Erre mondják, hogy egy bolond százat csinál??? CeleonPiszit pöszén szójna így
-
zoleek
tag
válasz
xcbiker #1337 üzenetére
Szia.
A tipped jó volt. Intel Alviso-G 910GML a pontos megfogalmazása.
Már 'csak' az lenne a kérdés, hogy ki mennyiért hozna bele és mekkora prockót. Na és persze, hogy mennyiért rakná bele? Mert ugye a helyzet nem egyszerű... Külön a prockó felett nincsen eltávolítható fedél...Komplett a notit szét kell csapni hozzá.
-
zoleek
tag
Sziasztok.
Acer TravelMate 2413LMi notival kapcsolatban érdeklődnék. Nem tudja esetleg valaki, hogy procit lehet-e benne cserélni? Illetve milyen foglalatú az ami benne van? (már 'csak' az a gyári) És ha lehetséges a csere akkor ezt ki tudná nekem nem épp barbár módszerekkel elvégezni? (persze nem ingyen kérem)
A segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv: Zoleek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- HP notebook topic
- Filmvilág
- Bluetooth hangszórók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest