Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
válasz
SzuromiLajos #1411 üzenetére
Sajnos úgy hallottam hogy mivel 960-as chipset van benne és nem a rendes 965-ös ezért nem megy benne a dualcore.
-
gorlin
őstag
válasz
LALA_kiraly #1400 üzenetére
köszönöm,szerintem csak körülötte van.
Nem tudja valaki hogy Acer 5315-ben Notebook hardware Controlnál hogy lehet az ACPI beállításokat előhívni,mivel azt írja az ACPI még nincs installálvakerestem de sehol sem találtam.
Köszönettel:Gorlin
-
gorlin
őstag
válasz
LALA_kiraly #1397 üzenetére
Szia
nézd meg a képet amit linkeltem,szerintem teljesen
-
gorlin
őstag
Sziasztok!
Szétszedtem egy Acer 5315-öst és a chipseten van egy fólia.Azt szeretném megkérdezni hogy ez normális,vagy véletlenül rajta hagyták.
[link]
Köszönettel:Gorlin -
gorlin
őstag
Most akkor valaki megmondja hol lehet ilyen processzort kapni? Az a lényeg hogy ne melegedjen.Kicserélni nem akarom,mert ezt 99-ért vettem és ha én veszem meg a procit jobban járok
-
gorlin
őstag
válasz
suszitibi #1200 üzenetére
Szia megkérdezhetem hol vetted,és mennyiért a processzort.
Nekem az a bajom hogy vettem egy Acer 5315ös és bár halk de azért pörög rendesen a ventillátor,ha internetezek akkor is.
Viszont csak internetezni szeretnék,nem akarok játszani.
Arra gondoltam veszek bele egy T2350-et hogy le tudjam venni a feszültséget és 900Mhz körül tudjam járatni,mivel nekem bőven elég.
Nem tudom mennyire jó ötlet illetve mit javasoltok egy 960-as laphoz milyen processzort vegyek amivel a leghalkabb eredmény tudom elérni.A választ előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged