Új hozzászólás Aktív témák
-
CPU-Z programot tedd fel, azzal ki lehet olvasni, h mi van benne.
Ja, és ha ilyen dolgokra használod, akkor P9ezres processzort keres hozzá, úgy nézem a nagy L2 tár ki lesz használva.
http://hardverapro.hu/apro/notebook_cpukRamot nem a Hardveraprón keresel?
Majdnem szívrohamot kaptam ahogy az árát megnéztem annak amit linkeltél.Tessék, 6500-ért.
Ez meg 8giga majdnem annyiért, amennyiért kinézted az Iponon.Nincs kitöltve az adatlapod, nem látom hol laksz, de ha Pesten, akkor az eladóval biztosan meg tudod azt is beszélni, h belepróbálhasd, h kezeli-e az 1600-as ramokat.
Sajnos nem tudom 100%-osan megígérni.
Ezért lenne a legjobb, ha belepróbálnád.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest