Hirdetés
- Apple asztali gépek
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Apple MacBook
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Vezetékes FEJhallgatók
 - NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
 - Gaming notebook topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

u8briz
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hátha tudnátok az okát, mi lehet a baj a laptopommal? Este minden működött rajta megfelelően, majd amikor szabályosan ki akartam kapcsolni a (start--kikapcsolás) után feladta a windows leáll képernyőt (eddig minden oké volt), de utánna nagyon sokáig nem csinált semmit (leáll ablak továbbra is ott maradt), én pedig megnyomtam a kikapcsoló gombot, mire leállt a gép (utoljára hallottam a ventilátor is ahogy leáll), azóta viszont semmit nem csinál a gép! Nem lehet bekapcsolni, nem világit semmilyen led sem, hangot sem ad, semmit! Wincsi gond? vagy alaplap vagy mi lehet? Lenne ötletetek? Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - Battlefield 6
 - Lakáshitel, lakásvásárlás
 - Otthoni hálózat és internet megosztás
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Apple MacBook
 - iPhone topik
 - További aktív témák...

- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - LG 24" FULL HD LED monitor 1 ms 24MP59G-P
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx