- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
morpheus1111
csendes tag
Sziasztok.
Remélem lehetetlen helyzetemen tud valamelyikőtök segíteni.
Van egy vadi új (5 hónapos) Asus k53sc tipusu laptopom. A gond hogy minden grafikai leterhelésre kék halált kapok ami visszavezethető videókártya hibára. Ezt gondoltam, ezért mivel garis visszaküldtem az asusnak, ott alaplapot cseréltek és bevizsgáltak mindent, a hdd és mem rendben. Visszakaptam felraktam több játékot is mindnél ez a hiba előfordúl. Aból indulok ki hogy a hardverek már jók, így elindultam szoftver téren, kipróbáltam új win 7 home rendszerrel a gyári drivereket, a legújabbakat, a legfrisebbeket, mindig kék halál. Az asusosok azt mondták optimus alaplapom van és ez nem alkalmas játékra, (mi az hogy nem alkalmas, tudnia KELL!!! Ez kb olyan mintha vennék egy mosógépet, ami baromi szép csak nem mos) A fazon úgy magyarázta, hogy a játék inteles vidkártya driverrrel indul és nem vált át a gforce-ra (az intelest drivereket is próbálgattam).Nekem ez nem magyarázat, a gépem hardverikussal kell hogy tudja az új játékokat is 4gb mem, 1gb vidmem, dupla 2 körüli proci.Már azt fontolgatom, hogy bevonom a fogyasztóvédelmiseket, hogy nyomást gyakoroljanak az asusra, hátha történik valami.
Ha ez tényleg valami driveres hülyeség amire nem jöttem rá LÉGYSZI segítsetek, mit tegyek, mit nem csináltam jól?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest