- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Asztrofotózás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
morpheus1111
csendes tag
Sziasztok.
Remélem lehetetlen helyzetemen tud valamelyikőtök segíteni.
Van egy vadi új (5 hónapos) Asus k53sc tipusu laptopom. A gond hogy minden grafikai leterhelésre kék halált kapok ami visszavezethető videókártya hibára. Ezt gondoltam, ezért mivel garis visszaküldtem az asusnak, ott alaplapot cseréltek és bevizsgáltak mindent, a hdd és mem rendben. Visszakaptam felraktam több játékot is mindnél ez a hiba előfordúl. Aból indulok ki hogy a hardverek már jók, így elindultam szoftver téren, kipróbáltam új win 7 home rendszerrel a gyári drivereket, a legújabbakat, a legfrisebbeket, mindig kék halál. Az asusosok azt mondták optimus alaplapom van és ez nem alkalmas játékra, (mi az hogy nem alkalmas, tudnia KELL!!! Ez kb olyan mintha vennék egy mosógépet, ami baromi szép csak nem mos) A fazon úgy magyarázta, hogy a játék inteles vidkártya driverrrel indul és nem vált át a gforce-ra (az intelest drivereket is próbálgattam).Nekem ez nem magyarázat, a gépem hardverikussal kell hogy tudja az új játékokat is 4gb mem, 1gb vidmem, dupla 2 körüli proci.Már azt fontolgatom, hogy bevonom a fogyasztóvédelmiseket, hogy nyomást gyakoroljanak az asusra, hátha történik valami.
Ha ez tényleg valami driveres hülyeség amire nem jöttem rá LÉGYSZI segítsetek, mit tegyek, mit nem csináltam jól?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- League of Legends
- PlayStation 5
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- X1 Yoga 6th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- L13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen3 27% ÁFA, 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest