- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kyle.Katarn
csendes tag
Hali.. olvasgattam a problémádat...
Nem egy könnyű eset, így ennyiből én is a cserélt alaplapra tippelnék VAGY inkább hogy nem megy tökéletesen valamelyik régi komponenssel, val'szeg a Wi-Fi kártyával. De még az sem kizárt (a system recovery-s windows miatt) hogy szoftverhiba, még ha a szervizesek, elmondásod szerint, elég bunkók is voltak...!
Ha ugye kábelről megy a net én javaslok olyasmit amivel gyorsan kiküszöbölheted a win-hibát, sőt, gyakorlatilag majd' 100asra a szoftverhibát:Vannak ilyen boot CD/DVD-k amelyekről -letöltve és kiírva- elindíthatod a géped. Sok van fenn a neten, van olyan is ami egész komoly "Vista rendszert" tölt be, de olyan is amivel kismillió diagnosztikát futtathatsz le. A megfelelő megszerzésével pedig akár teljesen ki is zárhatod a software hibát. -Ezt csak azért javaslom mert gyors net és egy CD RW/DVD RW mellett pár óra alatt megvan, még a megfelelő keresgélését is beleszámítva, az Intel Wi-Fi kártyádat (olyan van benne ha nem tévedek) egy jobb fajta boot-OPrendszer alapból támogatni fogja. Én a helyedben kipróbálnám, gyors, és semmit nem vesztesz -ha csak nem nyomsz olyat h pl. "erase all partition" vagy hasonlót
A másik meg egy Win7 (vagy egyéb) telepítő DVD beszerzése, nem reklámozom sokat, de jelen helyzetben TE megvetted a Windowst + a szervizesek.. olyanok voltak amilyennek nem kéne lenniük..és szerintük SOFTWARE -magyarul, netről egy buherálatlan (30nap aktivációs) Win-t is le tudsz kapni, kiégetni, és telepíteni, de persze az már hosszabb...
Ami még eszembe jutott, de gondolom neked is, csak lehet t'lleg érdemes kivitelezni, hogy az állítólagos router problémát kiküszöböld- havernál v bárhol máshol (netcafé) ahol tudsz felcsatlakozol WiFi-n és megpróbálod reprodukálni ugyanazokat ami otthon a lefagyáshoz vezetnek, aztán meglátod mi lesz, de ez szintén nem ebédidős dolog.Sajnálom h ez történt veled, ráadásul egy ilyen pöpec gépnél így "szervizelni".. meg úgy alapból is...!
Ha a(z állítólagos) szoftverhiba lehetőségét kizártad, én a helyedben visszamennék a szervizbe és megmondanám nekik a tutit, ha nem csinálják meg RENDESEN te is ugyanúgy fogod "szervizelni" az épületüket a "kalapács haveroddal" mint ahogy ők a noteszod- ROSSZUL!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Nintendo Switch
- Milyen videókártyát?
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Bionic Bay teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest