Új hozzászólás Aktív témák
-
niki24
csendes tag
Nekem maga az eljárás volt dühítő, egy 218 000Ft-os laptop nem jó már sem netezni, sem Word-ben irogatni.(ez volt a funkciója) A másik, a pofátlanság teteje, hogy a garanciális gépre a szerviz-dijat (azt, hogy ránéztek) meg akarják fizettetni velem. Az LCD-s sérülés okait szinte lehetetlen bizonyítani. Az ismerőseim közül mostanában 5-en vásároltunk laptopot: Acer Travelmate-olyan, mint új korában szinte, az én gépemmel egyidős. Dell 2 éves-nyúzva van rendesen, programozó a tulaja, működik nagyon jól. Dell Inspiron-nagyon szuper. Az én Fujitsu Siemens Amilo L1310G-m selejt, egy másik Fujitsu Siemens Amilo (nem tudom milyen tipus)-eldöcög, de megy a szervizbe 3-4hónaponta. Ez is önmagáért beszél......Ha belegondolok, hogy a Dell egy nekem megfelelő típusa 227000Ft-ért már elérhető lett volna..... Az iskolában, ahol dolgozom a számítógépes teremben Fujitsu gépek vannak IBM-ekkel, hát ott is önmagáért beszél a hibásodási arány........Egyébként ha a Fujitsu Siemens Computers KFt. magára valamit adó cég lenne, az ilyen hibákat arra használná, hogy a jövőben kiküszöböljék azokat........Egyébként az ügyvéd ismerőseim azt mondták, hogy esélyes a per. Sajna hülye voltam, hogy nem ''nyúztam'' a gépet. A szervizes munkatárs azt mondta (az általam kérdezett), hogy az első 2 hétben szétesett volna, ha nem kímélem. (ezt is eszúrtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Dell Latitude 5420 FHD IPS i5-1135g7 16gb 256gb 1 év gar
- MacBook Air 13.3" M1 (Late 2020) nagyon szép állapotban, 97%-os akkuval eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T61 - Intel T8100 I 4GB I 160GB I 15,4" WSXGA+ I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.08
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx