Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Gunar
aktív tag
Ha a mozgatásra ütögetésre reagál, akkor az kontakt hiba jele, ami lehet egy forrasztáson lévő hajszál repedés is!
Sztem ha kicsit is jártas vagy az elektronikában akkor forraszd ujra, azaz csak át az összes HDD csatit érintő forrpontot és nézd át a panelt, hogy esetleg nem vmelyik vékony vezető csík adta meg magát, azt még nehezebb kiszúrni, de akár lehet szerencséd is!
Meg írod ha a tapi pad mellett megütöd, ott is nézd meg mi is az amit mozdíthat az ütésed esetlegesen, ez egy "jó kis türelem játék" lesz, de ha szerencséd van akkor csak ennyi és rátalálsz a bubire!
Sztem a szervíz is kb ennyit tenne, esetleg ha türelmesebb szerelő kezébe kerül akkor ráméreget és ha ugy sem leli meg a hibát, lap cserét javasol, hiszen nem az ő zsebe bánja!(csak ugy mellékesen, nekem 2 éve hazafelé Kalocsáról Bp-re megállt az autom és közel 2 órai mindent szétszed-összerak játék végére kiszúrtuk hogy a főkábelkötegben vmelyik szál tréfálkozott velem, na azóta sincsen meg ez a szál és néha világít a kontroll lámpám, majd elalszik és megyek tovább, de hiába rángattam mozgattam, nem találjuk hol van!!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx