Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hybridflat

csendes tag

Sziasztok!

Lenne egy elég komplex problémám. Tönkrement a laptopomban az előző kijelző, így sajnos muszáj volt vennem egy másikat.(szerencsére találtam használtan egyet) Minden egyezőségre figyeltem, SXGA+ az új is mint az előző, annyi különbséggel, hogy a gyártó más. Magával a kijelzővel nincsen gond, tűéles képe van. Ami a probléma, hogy már a bootolástól kezdve, a teljes kép bal felső negyede látszik teljes a képenyőn.(remélem valamennyire érthetően fogalmaztam) Az egyik probléma, hogy mivel egy laptopról beszélünk nem tudom sehogy sem "összehúzni" képernyőt. Már mindenfélével próbálkoztam, felbontás, DPI, illesztő és videokártya driver újratelepítés...stb. De a legrosszabb, ahogy írtam is, hogy már a bootolástól kezdve jelen van és a Biosban sincs túl sok választásom a kijelző beállítások terén.(ntsc/pal és kb. ennyi) Külföldi fórumokat böngészve is kevés ilyesmi probléma volt, de az esetek többségében a hibát az okozta, hogy egy widescreen TV-re vagy hasonlóra lett rákötve a gép és ez után nem működött.(a legtöbbször itt megoldotta a dolgot egy driver újrarakás)
    Nagyon megköszönném, ha valakinek lenne valami használható ötlete a dologhoz!

Új hozzászólás Aktív témák