- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Sziasztok!
Haldoklik a Samsung notim kijelzője. Amíg veszek egyet, lekötöttem teljesen a panelt és rádugtam a notira egy külső monitort. Működik rendesen. De! Két partíción két rendszer van. Az egyiken W7, a másikon W10. A W7-el semmi probléma. A W10 alatt pedig hiába telepítem a vga drivereket (Intel és AMD HD7670M páros), az AMD-re mindig kiírja, hogy nincs telepítve, vagy nincs megfelelően telepítve a drivere, pedig a driver telepítése elvileg hiba nélkül lemegy. Az eszközkezelőben semmi hiba nincs. Az AMD-nek szerinte is a legfrissebb drivere van fent. Akármelyikkel próbálom, mindig ugyanez. Azért gáz, mert W10 alól futtatom a GTA5-öt és baromira nem mindegy, h az Intel hajtja meg, vagy az AMD. W7 alatt simán be lehet konfigurálni, h milyen appot, mi hajtson meg. Már újratelepítettem a W10-et is, de ugyanaz. Lehet, h nem tetszik neki, h külső monitor van rádugva? Pedig eddig w10 alatt sem volt semmi gond. Valakinek tippje?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Tanuljunk angolul!
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Nem darabolták fel a Google-t, a sztratoszférába repült a részvény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Gumi és felni topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest