- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van egy relatív régi laptopom (Asus K53SV, i7-2630QM,GT540M,8GB). Jó ideje nem használtam, új laptopok vannak azóta helyette, de most úgy alakult, hogy kellene.
Emlékeim szerint kifejezetten hűvös típus volt, többször is átpasztáztam, ssd csere, satöbbi, tehát egy alapjában karbantartott gép volt.
Most viszont azzal szembesültem, hogy >90fok feletti hőmérsékletet is eléri a gép játék alatt és idle is olyan ~50-60 fok, bár ez gondolom az ilyenkor visszavett venti fordulatszámnak is köszönhető.
Terhelésnél dől ki belőle a forró levegő.
Létezik, hogy a pasztázás adtamegmagát? Bár akkor nem az van, hogy nem ad át hőt a heatpipe-nak és ezért nem forró, hanem csak meleg levegő áramlik ki a gépből?
Illetve, ha a heatpipe-ból elszökött volna a gáz, akkor ugyanígy nem melegedne át gondolom.
Van ötlet, hogy mit érdemes megnéznem rajta?(Elég macerás a szétszedése egy kis változtatás miatt, feleslegesen nem tenném újra, kizárólag szükség esetén)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Ideapad V15 G2 I5-1135G7/20 GB/256 NVMe /14" FULL HD laptop
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/40 GB/256 NVMe /14" FULL HD magyar bill/10 magos
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- RÉSZLETFIZETÉS.SZLA.GAR. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest