- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitafter
csendes tag
Sziasztok!
Fujitsu-siemens amilo pi1505 az alábbih ibát produkálja:
A legfőbb tünet az az, hogy néha nem tudom elindítani. Benyomom, vinyó felpörög, ledek világítanak, de nem jutok el a bios-ig sem. Van amikor néha eljutok, de a windowst baszik betölteni. ilyenkor nem marad más, mint a manuális restart.Többnyire másodjára működni szokott, de van, hogy csak harmadjára. Volt, hogy így felülről lefelé töltötte be a szokásos "fuji-siemens" indítóképernyőt, és ott hiába nyomtam f2-t, csak sípolt egyet hosszan. Leginkább akkor szokott ilyet csinálni, amikor hosszabb ideig nem használom. Nem is ez a legnagyobb gond.
Pár napja elkezdte, hogy random nem érzékeli a wifit, de olyan szinten, hogy ipconfigban sem találja a wifi kártyáját, a windowsban nem is tudom helyreállítani. Újraindítás nem segít. Szétszedtem, kivettem a kártyát, nem láttam rajta semmi külsérelmi nyomot, hogy esetleg kiégett volna benne valami, sosem volt vele még gondom. Ma ezt eljátszotta megint. Kivettem, visszaraktam, most megint jó, ki tudja meddig.
Ja és néha olyan szöveg is előjön a windows indítása előtt, amivel még sosem találkoztam. Konkrétan valami inteles cuccot, meg a számítógép összerakásának dátuma másodpercre pontosan. ez pár másodpercig van előttem, aztán utána jön a bios, majd jobb esetben a windows.
Köszönöm előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Lenovo Thinkpad L15 Intel Core I5-1135G7 (4 mag 8 szál) 32 GB RAM, 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest