- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege09
újonc
Sziasztok!
Egy olyan idegesítő problémám lenne, hogy néha a laptopomon (többnyire ha jobban meg van terhelve) elkezd villogni a bekapcsológomb LEDje, illetve az akku szintjét/hálózati töltést jelző LED lámpa. Ilyenkor, ha kihúzom a tápkábelt a gépből, és bezárok valami alkalmazást, vagy csak szimplán leteszem tálcára, és várk pár másodpercet, majd visszadugom a kábelt, többnyire megmenekülök, és minden jó lesz egy darabig, de kis idő múlva újra előjön a jelenség. Néha hiába huzom ki és dugom vissza a tápkábelt, nem oldja meg, és kikapcsol a gép. Kikapcsolás után is villognak a LEDek. Ezután újra ki kell húzni, és csak úgy indul újra, de az akkut teljesen lemerültnek jelzi. Megy pár percet a gép, és az akkut már 100% töltöttségre jelzi. A másik, ha aksi nélkül használom csak hálózatról, akkor is előjön a probléma, de akkor ugye nem tudom kihúzni a tápot, így biztosan kikapcsol a gép.
Egy 5 éves Acer laptopról van szó, régebben nagyon melegedett, de ilyet nem csinált, akkor csak szó nélkül lelőtte magát, semmi villogás. Tavaly nyáron vettem bele teljesen új ventilátort, múlthéten pucoltam ki belőle a port, pasztáztam újra, most nem is érzem a gép alján, billentyűzetén, hogy melegedne, teljesen elfogadható, mégis ezt csinálja.
Valakinek valami ötlete esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T14s Gen1 - I5-10210U/16GB RAM/256GB SSD /Win11 - magyar billentyűzet - szép állapot
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot OLED 3K, Ryzen 9, RTX 4060, 1TB, 16GB, HU, 1+ év Garancia
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest