- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- iPad topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Hobby elektronika
- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoSSo3
senior tag
Ez a baj, hogy nem tudom
Új még a gépem, és nem vagyok egy hardver-szaki.Leírom röviden a gondom: 3 hete használom a gépet, minden ok volt eddig. Win 7-el telepítettem, és frissítettem 10-re. Azóta is megy már vagy 2 hete gondok nélkül.
De tegnap kaptam egy kék halált (x00000124.es hibakód, valamint hal.dll+35f1f és ntoskrnl.exe+2108bc hibakód). Nem foglalkoztam vele, de ma megint előjött, szimpa böngészés közben.
Nem telepítettem új hardvert vagy ilyesmit mostanában, programot is csak egy fekete macskát az áruházból, nem hinném, hogy ez gondot okozna. Viszont a gép frissített pár dolgot, lehet ott volt valami, ami bezavar?
CPU hőmérséklet rendben van - eleinte hangos volt a ventillátor ezért a BIOS-ban silent-re állítottam (az az egyetlen módosítás, eszemben sincs overclocking-olni), valamint an energiatakarékos sémában állíotttam a Fuji forumban leírtakat - 55%-os értékeket és passzív hűtést. Így csöndesebb, és alapjáraton 45-47 fokos a CPU.)
Hardver gond nem tudom, mi lehetne egy új gépnél, mert pl terhelésre (3Ds max) nem jön elő a gond, legalábbis most kipróbáltam, és nem kaptam kék halált.
Köszönet előre is, ha tudtok segíteni, van crash dump-om is, ha ez segítség lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 14"- 16" - M5/M4Pro/M4 Max - Rendelhető!
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Új még a gépem, és nem vagyok egy hardver-szaki.
Pyttawrx