Új hozzászólás Aktív témák
-
RoSSo3
senior tag
Ez a baj, hogy nem tudom
Új még a gépem, és nem vagyok egy hardver-szaki.
Leírom röviden a gondom: 3 hete használom a gépet, minden ok volt eddig. Win 7-el telepítettem, és frissítettem 10-re. Azóta is megy már vagy 2 hete gondok nélkül.
De tegnap kaptam egy kék halált (x00000124.es hibakód, valamint hal.dll+35f1f és ntoskrnl.exe+2108bc hibakód). Nem foglalkoztam vele, de ma megint előjött, szimpa böngészés közben.
Nem telepítettem új hardvert vagy ilyesmit mostanában, programot is csak egy fekete macskát az áruházból, nem hinném, hogy ez gondot okozna. Viszont a gép frissített pár dolgot, lehet ott volt valami, ami bezavar?
CPU hőmérséklet rendben van - eleinte hangos volt a ventillátor ezért a BIOS-ban silent-re állítottam (az az egyetlen módosítás, eszemben sincs overclocking-olni), valamint an energiatakarékos sémában állíotttam a Fuji forumban leírtakat - 55%-os értékeket és passzív hűtést. Így csöndesebb, és alapjáraton 45-47 fokos a CPU.)
Hardver gond nem tudom, mi lehetne egy új gépnél, mert pl terhelésre (3Ds max) nem jön elő a gond, legalábbis most kipróbáltam, és nem kaptam kék halált.
Köszönet előre is, ha tudtok segíteni, van crash dump-om is, ha ez segítség lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Renault, Dacia topik
- Mini-ITX
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- BMW topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest