Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RoSSo3

senior tag

válasz embe #14629 üzenetére

Ez a baj, hogy nem tudom :( Új még a gépem, és nem vagyok egy hardver-szaki.

Leírom röviden a gondom: 3 hete használom a gépet, minden ok volt eddig. Win 7-el telepítettem, és frissítettem 10-re. Azóta is megy már vagy 2 hete gondok nélkül.

De tegnap kaptam egy kék halált (x00000124.es hibakód, valamint hal.dll+35f1f és ntoskrnl.exe+2108bc hibakód). Nem foglalkoztam vele, de ma megint előjött, szimpa böngészés közben.

Nem telepítettem új hardvert vagy ilyesmit mostanában, programot is csak egy fekete macskát az áruházból, nem hinném, hogy ez gondot okozna. Viszont a gép frissített pár dolgot, lehet ott volt valami, ami bezavar?

CPU hőmérséklet rendben van - eleinte hangos volt a ventillátor ezért a BIOS-ban silent-re állítottam (az az egyetlen módosítás, eszemben sincs overclocking-olni), valamint an energiatakarékos sémában állíotttam a Fuji forumban leírtakat - 55%-os értékeket és passzív hűtést. Így csöndesebb, és alapjáraton 45-47 fokos a CPU.)

Hardver gond nem tudom, mi lehetne egy új gépnél, mert pl terhelésre (3Ds max) nem jön elő a gond, legalábbis most kipróbáltam, és nem kaptam kék halált.

Köszönet előre is, ha tudtok segíteni, van crash dump-om is, ha ez segítség lenne.

Új hozzászólás Aktív témák