Új hozzászólás Aktív témák
-
dejvid8
őstag
Sziasztok.
A billentyűzettel lenne problémám, a gép egy Asus Zenbook UX32VD, Win10 Pro op. rendszer.
Az imént vettem észre Fifázás közben, hogy a W gomb nem minden esetben akar működni. Megpróbálom elmagyarázi a helyzetet: Szóval vezetem a játékban a labdát az egyik irányba, ezek a gombok vannak lenyomva: JOBBRA nyíl, LE nyíl, Space(sprint), és nyomnám a W-t (indítás), de nem reagál semmit. DE, ha a másik irányba megyek, vagyis: BALRA nyíl, LE nyíl, Space, és itt ha nyomom a W-t, tudok passzolni, vagyis úgy működik ahogy kell.
Először azt hittem hogy a játékban van valami gond, de nem. Kicsit utánanéztem, és letöltöttem egy Keyboard Test nevű programot, és valóban - ha ott is próbálom a játékban használt gombkombinációkat, vagyis a Jobbra, le , space, W gombokat egyszerre, akkor a W nem reagál. A másik esetben, vagyis Bal , le, space, itt már reagál a W.
kipróbáltam az előző laptopomon, ott működik a W mindkét irányban(azért nem is volt gondom azon a Fifával).
Ott pl. az E gomb nem működik két irányban, a Zenbookon pedig igen.
Kérdés: mit lehet kezdeni ezzel? Vagy ez minek a hibája? Próbáltam letörölni a drivert, újra feltelepíteni, de semmi. Meg ahogy láttam, a Zenbooknál az eszközkezelőben a Billentyűzet "PC/AT kibővített PS/2 billentyűzet (101/102 gombos) , míg a másik laptopomnál "Szabványos PS/2 billentyűzet.
Esetleg nem lehet ezt átcserélni valahogy?
Van erre megoldás, vagy muszáj ahhoz folyamodnom , hogy átállítsam a billentyűt a játékban? (nagyon nem szeretném ,mivel így szoktam meg már 15 éve)
Remélem érthetően írtam le a dolgokat, eléggé komplikált .
Nagyon megköszönném a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- VivoBook X515EA 15.6" FHD IPS i3-1115G4 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5400 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- EliteBook 860 16 G10 27% 16" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Zenbook 15 UM3504DA 15.6" 3K OLED Ryzen 7 7735U 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx