Új hozzászólás Aktív témák

• dejvid8

őstag

Sziasztok.
    A billentyűzettel lenne problémám, a gép egy Asus Zenbook UX32VD, Win10 Pro op. rendszer.
    Az imént vettem észre Fifázás közben, hogy a W gomb nem minden esetben akar működni. Megpróbálom elmagyarázi a helyzetet: Szóval vezetem a játékban a labdát az egyik irányba, ezek a gombok vannak lenyomva: JOBBRA nyíl, LE nyíl, Space(sprint), és nyomnám a W-t (indítás), de nem reagál semmit. DE, ha a másik irányba megyek, vagyis: BALRA nyíl, LE nyíl, Space, és itt ha nyomom a W-t, tudok passzolni, vagyis úgy működik ahogy kell.
    Először azt hittem hogy a játékban van valami gond, de nem. Kicsit utánanéztem, és letöltöttem egy Keyboard Test nevű programot, és valóban - ha ott is próbálom a játékban használt gombkombinációkat, vagyis a Jobbra, le , space, W gombokat egyszerre, akkor a W nem reagál. A másik esetben, vagyis Bal , le, space, itt már reagál a W.
    kipróbáltam az előző laptopomon, ott működik a W mindkét irányban(azért nem is volt gondom azon a Fifával).
    Ott pl. az E gomb nem működik két irányban, a Zenbookon pedig igen.
    Kérdés: mit lehet kezdeni ezzel? Vagy ez minek a hibája? Próbáltam letörölni a drivert, újra feltelepíteni, de semmi. Meg ahogy láttam, a Zenbooknál az eszközkezelőben a Billentyűzet "PC/AT kibővített PS/2 billentyűzet (101/102 gombos) , míg a másik laptopomnál "Szabványos PS/2 billentyűzet.
    Esetleg nem lehet ezt átcserélni valahogy?
    Van erre megoldás, vagy muszáj ahhoz folyamodnom , hogy átállítsam a billentyűt a játékban? (nagyon nem szeretném ,mivel így szoktam meg már 15 éve)
    Remélem érthetően írtam le a dolgokat, eléggé komplikált . :(((
    Nagyon megköszönném a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák