- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila1980
csendes tag
Sziasztok!
Minimum életmentő lenne a segítségetek.
Nálam van egy Asus laptop X55U, ebben van egy Hitachi 500 Gigás vinyó
telepítésre készültem vele (nem az enyém) és a renszer számára fenntartott 200 megás és itt ez esetben egy 2 gigás kis elkülönítmény is volt, ezeket én törölni szoktam, sosem volt semmi baj.
Most is ezt tettem, csak C és D partíciókat hagytam, viszont a C-re innentől kezdve nem engedi tenni a Windows, mondván, hogy GPT partíciósémát használ.
Nem tudom mit jelent, ilyen bajom még nem volt.
Kivettem a vinyót, asztali gépben, másik laptopban is próbáltam.
Bios látja, eszközkezelő látja, de egyik adatmentő progi sem látja és a windows sem. Most már a telepítőnél is a D meghajtó 465 giga a teljes méret és azt mutatja,hogy 465 a szabad rész, pedig direkt nem formáztam és a C is eltűnt azóta.
100 giga anyag van rajta, de egyszerűen nem tudom láthatóvá tenni, KEZELÉS-ben sem enged semmit, ott inicializásált ír ki, vagymit.
Mit tudok tenni? Nagyon fontosak lennének az adatok, mivel nem az enyém, borzalom ez az egész.
Nagyon szépen köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude 7490 14" FHD/i5-8350U/16GB/256SSD/magyar bill, használt, garancia, számla
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest