Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Gondolom a proci alatti chipről van szó amin ilyen szilikonos anyagú cucc van. Akartam én azt is cserélni csak Miskolcon egyik üzletbe se kaptam olyat. De tényleg az a poén h amikor megvettük akkor 3 évig bírta, utánna cserélték kompletten az alaplapot és 1 évre rá beszarik... am nem volt kemény a gappad rajta. Meg amikor sikerül elindítani a gépet akkor utána ha 3 napig nem kapcsolom ki akkor 3 napig semmi baja. Csak ha kikapcsolom utánna szarakodni kell vele hogy újra elinduljon.
(#11861) Zsolt!! Pont most írtam h nekem is egy éve cseréltek alaplapot egy m5010 be és 1 évre rá be is krepált és kőkemény volt a hűtőpaszta...szal semmit nem jelent h ki lett cserélve szedd szét és pasztázd újra. Gondolom valahol a raktár mélyén találtak még ehhez a típushoz alaplapot ránéztek lefújták róla a 10 centi vastag porréteget és "jó lesz ez a parasztnak" felfogással beletették.
Új hozzászólás Aktív témák
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Spórolós topik
- 9000 mAh-s Redmi készül
- Alkoholista nevelde
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx