- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sev!er
aktív tag
Sziasztok!
A problémám a következő. Vettem egy lenovo ideapad z510es laptopot, felraktam rá a win7et és minden működik szépen, kivéve a wifi. Folyton belassul, ledobál a netről, változtatja a jelerősség minőségét, sebességet (egyszer 300mbit/s, máskor 12 mbit/s). Először router hibára gondoltam (most vettem egy új TP LINK WDR 3600-at), viszont megnéztem ugyanazon a helyen ahol használva van a notebook a régi laptopom és azzal meg fixen 60-70mbit/s sebességet mér a speedtest, amíg az új 5-10 között. Állítgattam én mindent, próbáltam leszedni a wifi drivert, aztán felraktam a legújabbat de a helyzet változatlan. Sőt most már inkább még lassabb lett a net, alig hozza be az oldalakat. Ez hardweres hiba lehet, vagy amiatt lehet, hogy win7 van rá felrakva és nem win8/8.1? Mert ha lehet köze ahhoz, hogy win7 van és nem 8 akkor felrakom rá a 8.1et és megnézném úgy is, viszont ha azt mondjátok, hogy nincs köze ahhoz akkor nem szórakozok egy reinstallal, mivel van jobb dolgom is
Köszi szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Revolut
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest