- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Asztrofotózás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Mini PC
- Steam Deck
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shame_
csendes tag
Qwerty IQ 410K -- aza Clevo
kb. 11 hónapja vettem.
A kijelző szemmel láthatóan vibrál. Kb. 4-5 hónapja kezdte, amikor nem volt töltőre dugva. Most már akkor is vibrál ha töltőn van. Ez természetes öregedés vagy micsoda? Mi a teendő? A gép még garis.. csakhát minden nap használom.
Ja, és a párom nemrég -családi összefogás eredményére- kapott egy Clevo M40A-t, az már a kezdetektől fogva vibrál ha nincsen töltőn.. -
Bancsi
csendes tag
Esetleg az lehet baj hogy nem 64 bites windows van rajt?mert én tetem fel és nem tom milyen!Amit adtak az meg német!
Melegedhet ez miatt-???
-
Bancsi
csendes tag
Most vettem külföldrön egy laptopot 2 év garanciával!Szerintetek visszavigyem?ugyanis melegszik!A hűtés egyfolytában szól! A billentyűzetem langyos,majd meleg!Az egész gép alja forró!Visszaveszik ilyen hibával ?vagy törődjek bele???Típusa Chiligreen,Turion procis1600-as,1 giga rammal,valamilyen 64Mb-os videókártyával,!!!Nem tom mit csáljak!!!
-
Paulie86
tag
Hello
Lenne egy problémám a notimmal, beleraktam egy memory stick pro duo memóriakártyát, és sehogy se tudom kiszedni belőle, a Sajátgépben rámentem, hogy kiadás, és semmi, pedig máshogy nem lehet kiszedni, csak ilyen szoftveres kiadással, mert nagyon mélyen benn van, és nincs semmi gomb ami kiadja.
Egyébként egy Acer 5024 -es az illető noti
A THX a segítségért -
JoHnni
senior tag
Üdv!
lenne itt mégegy probléma: a gép kikapcsolja a kijelzőt ugye energiagazdálkodási célból, és bármit csinálok nem kapcsol vissza, a vinyó dolgozik csak ké nincs, csak restart a megoldás, mi lehet a megoldás??
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!! -
JoHnni
senior tag
Üdv!!
Nekem egy hp omnibook 6000-em van p3-as, és nagyon melegszik vagy csak annak tűnik, ez normális ezeknél??? egyébként van bennük venti?? vagy csak bizonyos hőmérsékletnél kapcsol be?? -
saco
csendes tag
Sziasztok
múlt héten csütörtökön jött meg az acer aspire 5024-em,másnap jelentkezett egy prb,úszott a képe, kékes volt az egész színe, lassú volt a frissítés vagy valami hasonlóra gyanakodtam, de megjavult pár lecsukogatás után, nem tudtam dokumentálni, semmi,az acer topicban a kérdésemre nem válaszolt senki ez ügyben, most megint jelentkezett a probléma, de most már tartóseléggé ideges vagyok
azt tenném még hozzá, hogy sleep modeból jött vissza azt hiszem,de az első alkalommal reboot közben !
rákötöttem egy lcd-t azért tudok gépezni!
itt van pár kép a problémáról
[link]
[link]
[link]
[link]
képeken annyira nem látszik de csináltam videót is,próbálom majd azt is prezentálni
HELP, mehetek szervízbe ? -
Gazala
aktív tag
Acer 4001 Lmi.
A dátumot és bios beállításokat elfelejti, restart vagy kikapcsolás után.
Szerintem cmos elem gond, de eddig nem tudtam kipróbálni, mert nem tudtam felkaparni a billentyűzetet
Szervízbe nem küldöm, mert félek, hogy összebarmolnak valamit vagy több hétig ott lesz. -
Dr. Akula
félisten
Acer 4652
Most október.
Szanaszéjjel fagy, resetel 3D-s alkalmazásokban (game).
Javítás az nem volt, helyszín: Rikvest. Végülis ingyen volt, de majdnem bevizsgálási díjat akartak kérni a garis hiba meg nem találásáért.
Konklúzió: Rikvestet messzire elkerülni, 64 megás gf6600-as videokártyákat is. -
Kicker
őstag
Hello, fontos kérdésem lenne!! Gép ASUS M6B típus, májusi, van benn kártyaolvasó, memória kártya, amilyen kell fényképezőbe, mobilba... na ez nem müxik!!! RICOH bay1 controller néven van, és nem látom sehogy se az adatot... hol keressem, vagy mit tegyek, mert drivere nem sok van legalábbis googleban...
a másik a bluetooth müködik ezen? hogyan? melyik a gyorsabb a memória kártyás, vagy bletooth?
előre is köszi -
Carline
őstag
133-as sodimm ramok kaphatóak, viszont csak a felét látja.
Nekem a Toshiba S1700-ba is van egy 256/133 RAM. Az is BX chipsetes.
Használtan vettem itt a PH-n.
Előtte van hármat próbáltam amit vagy nem is kezelt le vagy csak a felét látta.
Ha jól emléxek a működő RAM egy Kingston Value modul.
Egy szónak is száz a vége: ne add fel, lehet találni megfelelő modult. -
jenko
tag
Portocom 3300C, 2000. évj., 500Mhz celeron
intel bx440i csipszet
A probléma, hogy sehol semmi alkatrész nem kapható hozzá (pl bill. kellene), sd100-as ramok árai a csillagok közül figyelnek, stb. Ugyebár 2003-ban bilincsbe verve vitték el a helyi portocom bosst.
133-as sodimm ramok kaphatóak, viszont csak a felét látja. Lehet-e esetleg BIOS frissítéssel segíteni ezen? -
alorinc
tag
gericom supersonic2 (900mhz, Cel) 2001. évjárat
fél év:
- nem működött az fn sötétítés-világosítás
- a gép melegedett
- garanciában csináltak vele vmit, de hamar visszajött a hiba
2003-2004
compaq armada m700 használtan
- bill gombok közül 3 4 hónap után beszart, lejártak, nem lehetett használni
- mint az eladáskor kiderült a dvd meghajtó már nem az eredeti volt - akkor ezért kattogott ád. -
- akksi 1. perctől nem működött - kiderült, h. soha nem is fog, a műértő ssrác nem tudta mitől sz@rt ennyire be az akku.
soha nem lett megcsinálva, elment a szervízbe csere alkatrésznek (és sajnos ez komoly!!vigyázzatok a szervízekkel)!
[Szerkesztve] -
dat
senior tag
A téma adott!
Itt lehetne megbeszélni a felmerülő hibákat és lehetne tanácsot adni egymásnak
Mindenki, akinek volt már gondja a gépével, írja le a következőket:
-a gép pontos típusa
-a vásárlás dátuma
-a hiba pontos leírása
-a javítás körülményei (mikor, hol, mennyiért(!))
-konklúzió
Az ötlet Hory kollégától származik, de de gondoltam érdemes lenne neki nyitni egy külön topicot. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Jövedelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- Asztrofotózás
- Synology NAS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- 27% SZÁMLÁVAL! Dell Precision 5560 / I7-11800H / T1200 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / BeszámítOK!!!
- HP 250 G10
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest