Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
saco
csendes tag
Sziasztok
múlt héten csütörtökön jött meg az acer aspire 5024-em,másnap jelentkezett egy prb,úszott a képe, kékes volt az egész színe, lassú volt a frissítés vagy valami hasonlóra gyanakodtam, de megjavult pár lecsukogatás után, nem tudtam dokumentálni, semmi,az acer topicban a kérdésemre nem válaszolt senki ez ügyben, most megint jelentkezett a probléma, de most már tartóseléggé ideges vagyok
azt tenném még hozzá, hogy sleep modeból jött vissza azt hiszem,de az első alkalommal reboot közben !
rákötöttem egy lcd-t azért tudok gépezni!
itt van pár kép a problémáról
[link]
[link]
[link]
[link]
képeken annyira nem látszik de csináltam videót is,próbálom majd azt is prezentálni
HELP, mehetek szervízbe ?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP PROOBOOK 445 G10 ELADÓ
- Apple MacBook Air M2 (13,6", 8 GB RAM, 256 GB SSD)
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest