- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
yash
senior tag
válasz
Shadowfax #303 üzenetére
A francba, ez bizony rossz hír
Köszi, hogy utánanéztél, én is nézegettem a fórumot, csak nem tudok németül, így meghagytam neked ezt a dolgot. Azért érdekes húzás ez a minimumfeszültség az Inteltől... most nem tudom mire gondoljak, marketing vagy technikai háttér... ki tudja? Én jóhiszeműen a technikára tippelek, de csak megérzés. Akkor a levélírásmost elmarad...
-
sssent
senior tag
-
parandroid
félisten
válasz
Shadowfax #276 üzenetére
Nemrég megint feltettem a Konfabulatort (most már Yahoo Widget Engine), ott vannak egészen jópofa akku töltöttségi szintet jelző widgetek. Kedvencem BatMan, aki nem denevérember, hanem egy, az akkutöltöttség függvényében vigyorgó szmájli. Ha tele az akku akkor teli pofával vihog, aztán ahogy fogy a szufla, úgy hervad le az arcáról a vigyor.
Különösebb funkciója nincs, de az ötlet vices.
Bővebben: [link].
p -
sssent
senior tag
válasz
Shadowfax #273 üzenetére
No, ha már úgysem használtam a PM-et én beálltam kísérleti nyúlnak. Regisztrált NHC-m van, de ez talán nem érdemi különbség. Tehát a tapasztalataim:
Minden működik szépen, az NHC-t system processként futtatva és simán a felhasználó által indítva is. Lehet váltogatni szépen az ibm power scheme-jeit, amit az NHC is rendesen lekövet, és ennek megfelelően ott is változnak a beállításaim.
Az ACPI control system rész nálam még döglött, ezzel nem foglalkoztam.
A speedstep beállításainál jó az új slow down delay.
A tálcára szép új, dizájnos, az élsimítás miatt viszont kevéssé olvasható felirattal megáldott akku ikont lehet kitenni, ami mellesleg frankón rátakar az IBM ronda, ámde méternyiről is tökéletesen olvasható ikonjára. Így (a windowséval együtt) akár négy akkuikonnal is el lehet látni a tálcát és környékét - káprázatos
Más érdemi változás nem tűnt fel. Így kb. egy óra után mindenesetre ez a verzió használhatónak tűnik, eddig nem produkált semmi furcsát. -
parandroid
félisten
válasz
Shadowfax #175 üzenetére
Igen, most jön az, hogy keresni kell valakit, aki azonos gépen meg tudja nézni a dolgot. Még jó, hogy van kihez fordulni ilyenkor...
Ps: én azért írnék egy privátot is a helyedben. Esetleg Grafiqs kollégának is írhatsz, neki is ilyen gépe van, bár ő a tegnapi Gábor nap után lehet, hogy lassabban fog regenerálódni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Androidos tablet topic
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/32GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Pénztárcakímélő áron eladó HP Pavilion laptop/I5-1135G7 8GB 256SSD 13" FHD IPS Gari
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- ASUS ROG Strix G17 17.3" Notebook! i7-10750H / RTX 2070 Super / 1TB NVMe / 16GB DDR4! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest