- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louis Gara
tag
válasz
Dr. Akula #148 üzenetére
Az általatok megadott értékek szerint csökkentettem én is a feszt, kis ráhagyással . Viszont utánna beraktam egy filmet, és kb fél óra után kifagyott, ujra indítottam, majd kis idő múlva 20-30 perc újra megfagyott ugyan úgy.
Ekkor egyértelműen a feszültség állítást véltem hibásnak, és vissza is állítottam, most jól megy a gép, bár filmet még nem néztem.
Késöbb eszembe jutott, hogy régebb a graphic fülnél beklikkeltem az auto idle time-ot, és 1 percre állítottam, le is teszteltem, hogyha nem történik semmi mozgás a gépen akkor egy perc után leveszi a frekit az általam beállítottra, ami 178/125 volt.
Lehetséges, hogy filmnézés közben is levette, és emiatt fagyott, vagy a fesz állítás tett be neki??
Már régebben is próbálkoztam gpu freki állítással, de még mindig nem találtam meg azt az értéket, amit normálisan lekezel, és stabilan megy, mert szinte mindig megfagyott egy idő után, ha valamilyen videos progit elindítottam.
Olyan programot nem ismertek amely automatán kezelné a gpu freki állítást, tehát ha szükséges növeli vagy csökkenti a teljesítményt, és nem powerplaynek hívják, mert Asusék felé az nem müködik sajnos. -
parandroid
félisten
válasz
Dr. Akula #130 üzenetére
Tudtommal ha a gép nem kap elég feszt, akkor lefagy (jártam én is így), de hogy ettől maradandó károsodást szenvedne, azt személy szerint nem hinném.
Ali_G: downclockról volt szó. Az más kérdés, ha valaki felteszi 180 fokra a vészleállítás határértékét, betömködi a szellőzőnyílásokat, és egy pokrócba bugyolálja a gépet, majd ráereszt egy CPU Burnert. Aki ilyesmivel próbálkozik, anank úgy kell.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux Mint
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged