Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
nem káros. nekem c1d-m van, 0,95V a minimum fesz. amúgy hetes szorzónál pont ugyanannyira van belőve, mint hatosnál, és igy megy szépen felfele, ezek már hónapok óta tesztelt értékek (akkuról, hálóról, wifivel, szal no para!). tehát, igy néz ki a festbálám vhogy:
6x 0.95
7x. 0.95
8x 1.00
...
és szépen igy tovább, ekkora léptékkel. a csucs tehát, 12x szorzó 5 fokozattal lejjebb van huzva, mert ott 1,265 lenne, de még egyszer nem fagyott ki 1.25-ön sem. szal magasabb szorzóknál jobban vissza vannak véve, de teljesen stabil.
[Szerkesztve] -
yash
senior tag
válasz
Shadowfax #303 üzenetére
A francba, ez bizony rossz hír
Köszi, hogy utánanéztél, én is nézegettem a fórumot, csak nem tudok németül, így meghagytam neked ezt a dolgot. Azért érdekes húzás ez a minimumfeszültség az Inteltől... most nem tudom mire gondoljak, marketing vagy technikai háttér... ki tudja? Én jóhiszeműen a technikára tippelek, de csak megérzés. Akkor a levélírásmost elmarad...
-
yash
senior tag
Emberek, miért van az, hogy hatos szorzónál a default Voltage 0,95V, és nem birom az istennek lejjebb venni? Ugyanis 0,95V a listán a legkisebb érték. Lehet ezt vhogy módosítani pl vmi konfigfájl átirással, vagy vmi hack-kel? A settings.xml-el van vkinek vmi tapasztalata? Egyszerűen ne mbirom lejjebb veni az alap órajel alap feszültséget, ami frusztrál, mert elég sokat tartózkodik abban a tartományban a proci, és 46 fok alá nem birom igy letornázni... emergency help pls!!!! esetleg megadná vki a NHC készitöjének e-mail cimét? peterkeT, asszem te tudod...
-
yash
senior tag
Egyébként megjelent az uj NHC. v2 pre release 4 Letöltés: [link]
[Szerkesztve] -
yash
senior tag
Ez most nem egészen válasz arra, amit mondtam ám! Ugyanis én a feszeken semmit nem állitottam át... épp csak betöltött a program, AC-ról ment a táp, és a görgető listán megpróbáltam kiválasztani a Battery optimised üzemmódot, és ettől jött a restart fagyi ciklus... sztem valami bug NHC-ben...
-
yash
senior tag
Van már vkinek tapasztalata Core Duo-s proci NHC downclockingjával kapcsolatban? Nekem miért nem enged a 6x -nál 0,9V alá menni? Nektek hogy jött össze a 0,7V, emg ehhez hasonlók?
Mit jelent az, hogy ha túl leveszek vmiylen szorzónál a feszültséget, akkor nem indul el? Betölt a Windows, meg az NHC, és fagyi? Ezt most azért kérdzem, mert NHC nálam azt a csúnya dolgot játszotta el, hogy bekapcsoltam a Battery optmized üzemmódot, és kifagyott a gép... sőt, induláskor NHC betöltése után háromszor zsinórban lefagyott, igy Csökkentett módban kellett uninstallálni (lehet, egy konfigfájl törlés is elég lett volna?). Miért szuemétkedik velem az NHC? JA, meg nem tudjátok, hol lehet hozzá ingyér serial-t szerezni?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged