Hirdetés
- Asztrofotózás
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Elég viccessé vált ez a topik... A lányok leírják, hogy ők csak stílusos, jóképű srácokkal állnak szóba, közben kopaszodó, topis, elhízott csávóval futnak (vagy senkivel); a fiúk meg közben arra célozgatnak folyamatosan, hogy orbitális méretű bránerük van. Tényleg szükség van erre, nem tudtok őszinték maradni?
-
orbano
félisten
válasz
tibi666 #36592 üzenetére
én egy átlag edzés alatt (jorky, kibbox) elfogyasztok 1.5-2 liter vizet, és mire hazaérek szomjas vagyok. és ehhez még hozzájön a napi szokásos fogyasztás. ha elkezd így fájni a fejed, inkább igyál hányásig vizet, az jobban hat, mint a gyógyszer. legfeljebb kicsit lassabban.
-
sossy
csendes tag
válasz
macilaci78 #36594 üzenetére
Milyen 9-es?
-
macilaci78
nagyúr
Igen? Azt hittem, másra írtad, vagy kimaradt a 9-es, vagy mit tudom én.
De ha ilyen szépen megnőttél, privizhetnénk is!Ja, és a magyar átlag 13-17 cm felmérések szerint.
Egyszer hölgy társaságban méregettek a csajok, szép nagy termet, nagy lapát kéz, 46-os láb, hát hány centi lehetek vajon? Mondom, komoly érdeklődés esetén kielégítem a kíváncsiságukat...
Hát, ők pirultak el.
-
CarajoEsp
senior tag
-
dragonfx
veterán
mondjuk hogy megkapta a 1.5.ik esélyt.hát már itt elbaxta.egy kurva.semmit nem ér a külső meg hogy torokig tud....egy szakadt rongy.16 éves kategória.élje ki magát.azt mondja "felakasztja magát"??..mondom "ok, adok biztos kötelet nehogy ne sikerüljön"
.....xart se ér az ember, soha többé.nem éri meg.olyna mint egy szemetezsák akit ki kell rakni az életkörnyezetedből.
Hát akkor én átlag felett vagyok bőven....
-
dragonfx
veterán
fújj öklendezek, pedig aludni kéne, gusztustalan, fúj, hányinger, és én hozzá nyúltam...egy szakadt rongy.
-
kangool
tag
afranc egy napig nem nézek be és lemaradok a dolgokról... 16 centiről volt szó?
az nem éppen ideális méret, csajok azt szeretik ha kemény és hosszú és sokáig tartson...
-
CarajoEsp
senior tag
-
tibi666
senior tag
igazatok volt, ez a testmozgás tényleg jó dolog. sokkal jobban érzem már most magam a bőrömben, pedig az erőnlétem még semmit nem javult.
igaz, majdnem behánytam a kocsiban hazafelé, annyira fáj a fejem, de begyógyszereztem magam, hamarosan jobb lesz. sportolás után sajna gyakran fáj a fejem, nem tudom miért.
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
#56474624 #36429 üzenetére
Az övében is.
Csak inkább elkerüljük.De az elmúlt 2 napba kicsit állatabbul viselkedtem vele, tudom hol a határ.
Ma volt pár megjegyzése ami kifejezetten nem tetszett, sokkal erőszakosabban reagáltam rá meg éreztettem vele, hogy k.rvára nem esett jól.
Most meg jön tőle egy sms:"Eddig mindig azt hittem h viccelsz, most meg kezdek mindent komolyan venni. Félek, h nem fogsz már szeretni és tönkreteszem a kapcsolatot."
-
sossy
csendes tag
2x találkozni a volt pasimmal egy nap... Én sem vagyok normális. Ha ez így megy, inkább becsajozok...
-
tibi666
senior tag
hulla vagyok, de jót fociztam. a mai nap eddig faszául alakul, délelőtt a tárgyaláson is minden jól ment.
na rendelek valami ebédet, mert ma még csak egy balaton szeletet ettem.
-
Lirion
addikt
Akkor téged egy félhomályos vagy sötét tánctéren kell elkapni, ahol sokkal nagyobb jelentősége van a belső tulajdonságoknak.
Mondjuk én már jártam úgy, hogy felszedtem egy csajt a sötét tánctéren, ahol egész jól nézett ki és nagyon izgató volt a mozgása, végig organizáltuk az estét tánc közben aztán hajnalban a busz fel menet már annyira nem volt jó csaj.
-
sossy
csendes tag
válasz
macilaci78 #36553 üzenetére
Nem én kezdtem
-
sossy
csendes tag
válasz
macilaci78 #36549 üzenetére
Asszem jár a pont... Bár "csak" 16 centi
-
priti
addikt
Beleolvastam ebbe a topicba...
...basszus hogy én hogy megöregedtem, pfff, de rég volt ez -
sossy
csendes tag
Csak nálunk akar leszakadni az ég??? Tiszta hülye vagyok ezektől a felhőktől. Na ilyenkor kéne az ágyam... Meg mondjuk bele egy pasi... Lehet gyorsabban felébrednék...
-
Leeza
tag
válasz
qantum #36537 üzenetére
Ezt pont nem tartom feleslegesnek, vagy károsnak, azért nem kapok minden héten és nem is akkora óriási dózist, hogy baj legyen belőle. Drága is, igen, és azért nem is ugyanaz, vigyázok inkább rájuk, amennyire csak tudok.
Amúgy is háklis vagyok erre a témára...
A hétvége nagyon jól sikerült, köszi, teljes kikapcsolódás és feltöltődés volt!
-
dragonfx
veterán
Hát sajna sok nő ezt veszo no1.nek és még se vallja...hogy isten az ágyban.és akkor tovább hogy van tovább??
én avgyok hülye komoly kapcsolatot akarok manapság.
élni kell.amugy a szőke kísértetiesen ilyen volt mint amit te leírtál....mindkettönknek isten, mégse kell, mert értéktelen.
Ha nem akaok tartósat az érdekel milyen hamar és milyne minőségien adja oda magát.egy sexkapcsolat még kialakulhat belőle.Sossy>>olyan embert lehet megtaposni aki hagyja magát....aki meg 2010be hagyja magát meg is érdemli.
tény a kihívás fontos.....Leeza>>kikapcsolodást..na ez is tetszik...nicsak milyen jo felfogású nők van itt ph!.n
én meg drága sms.ket küldök más igénytelen oldalakra mikor itt van a számba a lehetőség íngyyééé
-
sossy
csendes tag
Jo, most erre fel lehet sorolni, hogy legyen ertelmes, humoros, kedves, lehessen ra szamitani, legyen egy isten az agyban, csinaljon neked reggelit neha, legyen oszinte, kitarto, igazi ferfi blablablabla.....
Jó, jó, én értem, hogy ha nem komoly kapcsolatnak kell, akkor egy csomó minden hanyagolható, de azért az a második sor jól jön egy komolytalannál is
-
sossy
csendes tag
Szép napot mindenkinek!
tibi666: Jó szórakozást, ja és sok napsütést!!!
-
tibi666
senior tag
holnap megyek focizni, ha jó idő lesz. már várom. játszani ugyan nem tudok, de legalább mozgok...
este pedig valami kis szolid bográcsozás is tervben van, ha már a hétvégén elmaradt. persze csak jó idő esetén.
-
Kidus
őstag
Jo, most erre fel lehet sorolni, hogy legyen ertelmes, humoros, kedves, lehessen ra szamitani, legyen egy isten az agyban, csinaljon neked reggelit neha, legyen oszinte, kitarto, igazi ferfi blablablabla.....
De a lenyeg eloszor megiscsak az, hogy nez ki. Aztan az, hogy mi van rajta.
Aztan az, hogy lehet-e vele egy melyebb beszelgetest folytatni.
Aztan, hogy vannak-e kozos pontok, es ha igen, mennyi es mennyire.
Aztan itt nagy szunet jon, es csak utana a tobbi. Ha nem akarok komoly kapcsolatot, akar mar a masodik sor is figyelmen kivul hagyhato -
sossy
csendes tag
válasz
Csakénvagyok #36517 üzenetére
Bocs. Jogos...
-
sossy
csendes tag
Az ízlésén legalább lehet javítani, de ha se esze, se humora, felőlem lehet jóképű, stílusos, csak egy szépfiú...
Hála a női nem hülyeségének (ne vegye mindenki magára) még az egója is akkora ezeknek a drágáknak, hogy öröm nézni. Na az ilyen selyemfiúk nyugodtan elkerülhetnek... Egy pasi legyen pasi. Legyen esze, humora, egzisztenciája, és fel lehessen rá nézni. Ehhez nem elég egy jól egyeztetett ruhatár... -
dragonfx
veterán
-
Kidus
őstag
válasz
orbano #36470 üzenetére
Igen
Es nem hiszek a lukas fogakban sem.De ha mar igy korbe lett jarva a tema, altalaban mindent megnez az ember, meg ha nem is tudatos mindig akkor is baromi sokat szamithat egy rosszul megvalasztott ruha, vagy szar fodrasz, akarmi.
Multkor peldaul lattam egy egesz jokepu pasit ( az ritka errefele, azert emlekszem ra ), de a 3 ruhadarab kozul ami rajta volt ( polo, gatya, cipo ) barmelyik ketto utotte egymast egyutt.
Es akkor itt mar el is van dontve koszonjuk szepen.
Tolem aztan lehet marhara okos es jopofa, lovagias, vicces stb, ha egyszer ugy nez ki, mint egy csoviPapucs meg monnyon le. Utoljara akkor volt rajtam, mikor vendegsegben ram kenyszeritettek gyerekkent
-
sossy
csendes tag
válasz
Csakénvagyok #36504 üzenetére
Akkor nyugodt szívvel válaszolok. Igen, nőügy. Miben segíthetünk?
-
Lirion
addikt
válasz
.:Kristian:. #36400 üzenetére
próbálom mindig a legjobban alakítani a dolgokat.
Ez a probléma, nem pedig a veszekedés. Csak ezt nem tudta ő maga megfogalmazni neked, mert valszeg ő sincs ezzel teljes mértékben tisztában. Csak érzi, hogy vmi nem frankó. Ne próbáld a legjobban alakítani a dolgokat, inkább koncentrálj arra, hogy élvezd az együtt töltött időt és éld meg/éljétek meg a vágyaitokat.
Egy kezem is sok ahhoz, hogy megszámoljam, hányszor veszekedtünk a bnőmmel 9 hónap alatt és mégis izgalmas, élmény- és érzelemdús a kapcsolatunk. -
tibi666
senior tag
válasz
Csakénvagyok #36502 üzenetére
hülye kérdés
-
Csakénvagyok
őstag
Kezicsókolom, nőügy?
Aktív témák
Hirdetés
- Asztrofotózás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Revolut
- Túra és kirándulás topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest