Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
Aktív témák
-
pat86
tag
válasz
kapuvarinoem #36799 üzenetére
Vannak ilyen felfogású emberek, hogy amíg nála lakik, ő tartja el addig az úgymond "eltartó" mondja meg hogy mi legyen.
De persze az egész arról szól, hogy én irányítok és még mindig a kicsi gyermeke. Sosem fogja felnőttként, egyenrangúként kezelni.adequate_cou: az összeköltözés nem ezeken múlik... ahhoz el kell jutni egy bizonyos szintre a kapcsolatnak; és ha ez nincs meg attól még lehet jó vele, és szerethetik egymást.
-
kapuvarinoem
csendes tag
válasz
whitezo88 #36797 üzenetére
Amúgy az egyik ismerősömnél is hasonló a helyzet. De ott nem ilyen házimunka mánia van, hanem egyszerűen nem aludhat a srácnál sem a csaj, meg alig lehetek együtt, mert a család így meg úgy, és kapaszkodj, a csaj 23 éves!!!
Az anyja egy idióta. Még mindig ő mondja meg a csajnak, hogy hova mehet...áááá -
törölt tag
válasz
tibi666 #36766 üzenetére
Jól csinálod az edzést, mozgást, egy héten legyen meg legkevesebb a 4 alkalom, és akkor megszokod gyorsan, hiányozni fog, ha nem csinálhatod, az életed természetes részévé válik. Ásványvizet is érdemes vedelni, napi 2 liter kell (igazából nem folyadékból, hanem csak tiszta vízből). De ha belegondolok, hogy az a jógi 70 éve nem eszik, nem iszik, és most 82 éves, akkor lehet mégsem annyira fontos.
-
törölt tag
válasz
AMATŐR #36786 üzenetére
Jah hát ez így van jelen esetben. Hogy most a csaj berezeljen a változástól, az kell, hogy valóban észlelje hirtelen a változást, azaz hogy nincs ott az a valaki, akinek tegnap nőként még fontos volt. Persze emberi gyengeségre épít ez a taktika, de egy-két alkalom még kisülhet belőle, igazi kapcsolat már aligha; 16 éves, nem is elvárható.
-
AMATŐR
őstag
Véletlenül se írj neki a névnapja alkalmából! Ha egyáltalán nem foglalkozol vele, úgy fog rád gondolni.
Lesznek úgyis jó páran, akik felköszöntik.
Annál jobban nem bosszant fel egy lányt semmi, mint hogy felteszi magának a kérdést:"ennyit jelentettem neki, hogy még a névnapomat is elfelejtette"?
Gondolj bele, fordított helyzetben, te kidobsz egy csajt, szentül meg vagy róla győződve, hogy keresni fogja a társaságod, erre ő magasról tesz rád!Ebben az esetben téged is zsenírozna a kérdés, esetleg talált valaki mást?
Egyszóval ne keresd, ne köszöntsd fel, ne írj neki a neten.... Ha ezt betartod tuti keresni fog! -
dragonfx
veterán
válasz
AMD Power #36769 üzenetére
hát nehéz nekem is.önkontroll.akaraterő kérdése.személyiségfejlesztés.
adam_>>utcán köszönj neki"szia" ennyi.névnapjára dobj egy üzit BN és utána várj és élj tovább ahogy írtad.jól cselekszel."e még ha ott lennél is, férfi vagy b*szki, amit teszel, azt teszed, a következményeivel együtt"
ez milyne igaz bejövös duma mindig hall ujjat az ember.
-
orbano
félisten
nem túl erős. még csak a közelében sem vagy annak, ami erős. de még ha ott lennél is, férfi vagy b*szki, amit teszel, azt teszed, a következményeivel együtt. ne azért ne tegyél meg valamit, mert azt gondolod hogy esetleg a csajnak túl dúrva és jajj mit szól hozzá, vagy akárki mit szól hozzá.
ha pedig hiányozni fogsz neki, akkor keresni fog. efelől biztos lehetsz. ha pedig nem keres, akkor le se szar, ebben is biztos lehetsz. ezek egyszerű dolgok, ne bonyolítsd túl! -
törölt tag
Nekem az a véleményem, hogy ideig-óráig felmerülhet (tévesen, félelemből, az ember fél a változástól), akkor lehet esetleg szexuálni (ha ez cél még - minimálisra csökkenteni a veszteségeket -, szerintem ne keresd), de ha már erre jutott, hogy nem szerelmes beléd, akkor nem az, és vége lesz nemsokára.
-
törölt tag
Hohó, most belenéztem. Asszem vissza fogok szokni a tömegközlekedésre, egyik csaj hátulról igen meggyőző volt.
-
törölt tag
válasz
Csakénvagyok #36749 üzenetére
Én meg úgy vagyok ezzel (rám ez érvényes), hogy gyenge szerelem kialakulásához kell ennyire sok idő, 4 hónap az rengeteg.
Persze úgy más, ha ennyi idő alatt alig találkoztok 4-5 alkalommal valamilyen okból kifolyólag.
-
whitezo88
nagyúr
hülyét kapok lassan a bnőm anyja miatt. csaj 19,5 éves, rendszeresen takarít, főz, házimunkát csinál de folyamatosan csak b*ogatást kap. most vmin anyja úgy felb*a magát, hogy ilyen szól neki(k) h felejtsék el a hétvégi programot mert lusta dögök...
eltiltja tőlem a lányát vagy mi? azon gondolkozik h max azt hazudja h apjához megy hétvégére (mert elváltak) és közbe hozzám jön... mire jó ez? nem veszi észre h elmarja a gyerekeit ezzel a meggondolatlan viselkedéssel?
amúgy engem bír ezt tudom, de velük akar kib*ni. -
adam_
senior tag
Na az a helyzet, hogy egyelőre nem írok rá a csajra, abszolút nem keresem, aztán lesz ami lesz. Persze közben "nem tétlenkedem", ha tudjátok mire gondolok.
Lehet nem lesz semmi, nem fog rám írni, de mondjuk lehet idővel fog, fogalmam sincs, egy idő elteltével esetleg én írjak majd rá, hogy mizu vagy ilyesmi? Pl most szombaton lesz a névnapja, ez alakalomból?! Nem túl erős, hogy abszolút megszüntetem vele a kontaktot?
-
proof88
addikt
-
tibi666
senior tag
voltam edzeni, most gyakorlatilag hányásig toltam magam ásványvízzel, remélem nem fog fájni a fejem.
-
Lirion
addikt
válasz
dragonfx #36756 üzenetére
Már írtam neked többször is, hogy te magad vonzod be az ilyen nőket. Ha normális csajjal akarsz összejönni, először a saját portékádon kéne körbe nézned, hogy minden oké-e. Ha meg erre nem vagy képes, akkor ne rinyálj ennyit, hogy a bnőd hűségre kárhoztat és nem dughatod végig az egész országot..
-
orbano
félisten
-
Goose-T
veterán
Dob, felejt, vége. Ne várd el egy 16 évestől, hogy majd melletted fog lehorgonyozni. Ennyi volt, jó taktikával még ki lehet hozni belőle 1-2 kufircot, de ne várj többet.
Más. Runner nemrég említette, hogy elszalasztott valakit a metrón. Elvileg pont erre való a veledutaztam.hu, nem? Én nem bírom megnézni, mert az effajta oldalak le vannak nálunk tiltva.
-
dragonfx
veterán
válasz
AMD Power #36754 üzenetére
így van.igazad van.nehéz ezta szintet megtalálni.
én ugy fogalmaznék, ha nagyon hős szerelmes típus vagy mint én..akkor akármennnyire is fáj vissza kell tartanod magadba az érzéseket szavakat tetteket, mert ha nagyon kiadod magad, akkor a nő így gondolja"hát ezt már megszeretem totál az enyém bármit cisnálhatok vele akkor is itt van mar a biztos pont"..és ekkor kezd el nézelődni kb....nem leszel neki kihívás amit meg kell szerezni, és pont fordítva sül ela dolog.én sajnos csak ilyen nőkkel találkoztam évjárattól függetlenül akinél ez így müködőtt.
-
dragonfx
veterán
várd meg a talikori reakcióját hozzád állását.ő keressen.nagyon fiatal még éretlen tapasztalatokat akar szerezni.ha akar valamit tovább fog jelet adni de te most ne lépj mert azzal magad alázod meg.ha menni akar engedd, el kérnyszerre nem éri meg tartani.csak elveszed magadtól az időt meg tőle és és ugyis félre fog nézegetni.
Azért én egy 50% esélyt adnék arra a másik pasi van a dologban témára."már én se vagyok belé olyan hevesen szerelmes mint a kezdetekben, de én ezt tartom elfogadottnak, illetve azt, hogy a szerelem elmúlik egy idővel, és szeretet, nagyon erős vonzalom marad belőle."
ezt viszont nagyon jóól látod mintha én mondtam volna....
.ez ígyvan.
-
AMD Power
titán
válasz
orbano #36750 üzenetére
Nehéz megtalálni azt az arany középutat. Ne is legyél túl kedves , nyálas stb.. de persze bunkó se légy meg érzéketlen... Maradj "Férfi" de közben légy megértő és érzékeny is. Szerintem azt nem 1x megtartani sokszor ,hogy egy nő mindig tiszteljen - felnézzen rád mint férfi.
-
adequate_cou
senior tag
Ha még így is meg akarod tartani, akkor azt kell csinálnod amit Orbano írt, írsz egy félsoros emailt, hogy az elmondottak fényében nem tartasz rá igényt, ne is keressen. 99%, hogy keresni fog és onnantól nyert ügyed van.
De közlöm, ebből a kapcsolatból már csak préssel tudsz kisajtolni bármit, amit boldogságnak hívnak, ha rám hallgatsz megírod az emailt és tényleg nem foglalkozol vele
-
orbano
félisten
válasz
bandus #36748 üzenetére
kicsik az ilyesmihez? milyesmihez? kicsik ahhoz, hogy a saját érzéseiket véka alá rejtve megerőszakolják magukat és bennemaradjanak egy silány kötődésbe kapaszkodva egy olyan kapcsolatban, ami már nem messze az igazi? mert jajj nem akarom a másikat bántani, mert "szeretem"? baromság.
-
orbano
félisten
kiszámíthatatlanok a mai tinik? hagyjad már
minden tini kiszámíthatatlan, évjárattól függetlenül. ez van. fiatal szeszélyes, lehet nem voltál neki elég izgalmas. ez van, fogadd el. ha valami kis jót kiakarsz hozni a dologból, hagyd ott most azonnal, mielőtt ő szakít véglegesen, mondd meg neki, hogy nem akarod többet látni, neked olyan nő/lány kell, aki szeret téged, a többieknek fel is út, le is út. ha ettől nem gyullad be, akkor semmitől.
de ezen az egészen ne agyalj sokat, ez teljesen hétköznapi dolog egy lánykánál. velem is így szakított az első. vagyis velem csak közölte, hogy már nem szerelmes. velem maradt, csak gondoltam elmondja... na akkor kellett volna elköszönnöm tőle szépen, utólag már bánom, hogy nem tettem, inkább átmentem kutyába kb., hogy mindenben a kedvére tegyek, nehogy elveszítsem. aha... -
adam_
senior tag
válasz
bandus #36746 üzenetére
Mesélnél erről részletesen, mi történt a spanoddal?
De én voltam neki a nagy első, ha ez számít valamit... Most nem tudom, újdonságra vágyik, vagy fogalmam sincs, mi van vele. Nem is tudom mit mondjak neki személyesen majd, ha még vissza akarom kapni.
Lehet össze van zavarodva, nem fogok neki hiányozni se még, és így "visszajön", ilyenbe se lehet "reménykedni"?
-
nem fogod
pont egy jó barátommal is ugyanez az eset történt nemrég. ő 20, egyetemista, barátnő kis 16 éves gimis. egyszerűen nem tudsz mit kezdeni az ilyennel. éretlen és kész.viszont ne gyere ezzel a "szerelem elmúlik és átalakul nagyon erős szeretetté" dumával 4 hónap után
-
adam_
senior tag
Nagyon meglepődtem ma a barátnőmön (talán már a volt barátnőmön). Egyik pillanatról a másikra történt az egész a számomra, és még most se fogtam fel teljesen. Talán mert nem akarom. Nem tudom.
Történet a következő. Én vagyok 20 a barátnőm 16 éves, négy hónapja járunk együtt, és minden annyira szép és jó, még most a hétvégén is olyan klassz volt minden, bújt hozzám, én is, szeretjük egymást. Éreztem, hogy nagyon szeret mindvégig. És ma közölte velem, hogy már nem szerelmes belém, ezen sokat filózott a napokban, magát is meglepte ezzel az "elhatározásával", szeret mint embert, de nem szerelmes már belém. Ezt közölte velem. Én azzal mentegetőztem nagy zavaromba, hogy már én se vagyok belé olyan hevesen szerelmes mint a kezdetekben, de én ezt tartom elfogadottnak, illetve azt, hogy a szerelem elmúlik egy idővel, és szeretet, nagyon erős vonzalom marad belőle. Tehát nagyon szeretem még, imádom, és tényleg nem akarom elveszíteni. Hülye voltam, hogy ezt mondtam, de nagyon megvoltam zavarodva. Azt viszont írta, hogy nem új pasi van a dologban, én hiszek neki... De akkor mi játszodott le benne?! Persze ő is MSN-be közli az ilyet. Már éreztem én a napokban mondjuk, hogy valami gigszer van. De nem gondoltam, hogy ez sül ki belőle. Tudni kell azt, hogy én voltam neki az első nagy szerelme, minden téren én voltam neki az első, ha ez jelent valamit.
Most pénteken személyesen is talizni fogunk. Nem tudom most mi tévő legyek akkor, és így a többi napon, amíg nem talizunk, és nem rágjuk át ezt még személyesen is. Én nem szeretném elveszíteni, viszont kaparni, megalázkodni se szeretnék.
Most vagy ennyire kiszámíthatatlanok a mai tinik, vagy sose szeretett igazán, vagy nem tudom...
Mit tanácsoltok, mi tévő legyek, visszakaphatom még? Én keressem, vagy rá fog döbbenni arra, hogy hiányzom neki, és keresni fog?! Áhh, nem tudom.
-
AMD Power
titán
Most olvasom a Csernus Férfi című könyvét. Nem 1x az ember.
-
Leeza
tag
válasz
dragonfx #36735 üzenetére
Szerintem meg csak szimplán komoly fogalomzavar van a fejedben...
Tényleg Timit kell azért fikázni, mert miatta képes vagy egy kis önmérsékletre, csak ezt még Neked is furcsa felfedezni magadon és megijeszt? Ennek a nőnek inkább köszönettel tartozol, legalábbis fogsz, csak ezt most még nem látod be.
-
dragonfx
veterán
válasz
kangool #36734 üzenetére
na igen én meg bexari voltam.
jó nem valószínű ilyne történt volna de ki tudja.
csak dög fáradt voltam, meg ép ma reggel jöna csajom, na jó tudom ez csak kibuvoindok.visznt arra jöttem rá Timi melllett csak totál xarrámegy az egom lenullázódik.tiszta fosul érzem magam mint kb egy 14 éves szűz fiú aki nem mert odamenni egy nőhöz megszólítani...és ez nagyon rossz érzés belsőleg.lehet mégsme kéne megvárnom amíg ő kiléphanme véget vetni ennekmert ezzel csak a saját lelkemnek ártok.de már elbaxtam bevan fizetve a nyaralás addig ki kéne huzni..és jövő héten kedven cbulim ahova ő nem tud jönni és persze alap elvárja én se menjea mulkori Móni.s eset után ez érthető de lexarom 3 hete bulizni akarok susiba el kell mennem.tegnap meg másik buliba oda hívott haver ahova Móni jár.és oda se mertem elmenni.mocsida egy vexari alak lettem tényleg, ez van Timi jelenláte ezt váltja ki és ez rohadtul nem szimpi nekem.
-
kangool
tag
válasz
dragonfx #36731 üzenetére
Tanult Alexa Diamondot idézzem:
"Nincs kifejezett ideálom de, legyen jó humora és fogjon meg valamivel,legyen kisugárzása, és legyen férfi, ne hazudjon, őszintén szeressen és ne nézzen hülyének,tiszteljen, és ha megcsal.... mert szerintem ezt minden pali megteszi a csajával akkor legalább ne bukjon be!
Ezek olyan nagy kérések??”
-
tibi666
senior tag
velvetet olvasgattam és egy címlapos cikkről keveredtem ide.
[link]elsősorban a hölgy tagok véleményét kérném ki... a jó pap holtig tanul, én szeretnék nagyon jó pap lenni ebben a témában.
-
dragonfx
veterán
itt olt egy gádzsí aki bejön menjek bulzini oda ahova ő.ti mit tennétek??
-
sossy
csendes tag
-
lorcsi
veterán
-
lorcsi
veterán
az este hallottam:
Olyan jó csaj, hogy a pisije is húsleves
Aktív témák
Hirdetés
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- The First Berserker: Khazan
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest