Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
pat86
tag
válasz
runner 125 #35994 üzenetére
Ha az élet neked szánta, összehoz még vele a sors. Lehet nem holnap, de sose lehet tudni....
Az ilyen leszólítós dumával sosem voltam jó
Qantum mi a probléma??
-
pat86
tag
Kivételesen nem értek egyet. Nem szabad naivnak lenni. Különben úgy vernek át, ahogy csak nem szégyellik.
Tény, hogy a féltékenység sok rossz szülője. És tudni kell kezelni, ami elég nehéz. De az a megállapítás, hogy "vagy olyan jó h nem csalnak meg" csak ámítás. Lehetsz akármilyen jó (akár félig tökéletes is), akad egy rossz pillanat vagy egy másik olyan jó és kész is a baj.A kísértésnek nehéz ellenállni
és valljuk be egyik embert se mintaszobornak faragták.
-
qantum
senior tag
válasz
runner 125 #35994 üzenetére
mehet a pestiestbe a hirdetés !!!
-
sossy
csendes tag
válasz
D4rkm4n #35987 üzenetére
Tényleg megöl mindent a féltékenység. Különben is, a zöldszemű szörny nem más, mint önbizalomhiány. Ha eldöntöd, hogy vagy annyira jó, hogy nem csalnak meg, egyrészt megnyugszol, másrészt kiküszöbölsz egy csomó olyan vitát, aminek tényleg megcsalás lenne a vége. Én ugyan nem vagyok féltékeny típus, de 2x belecsúsztam én is. Szerintetek mi lett a vége?!!
-
runner 125
nagyúr
Tegnap lehet, h életem párját bsztam el.
Felszálltam a metrora, már akkor kiszúrtam, amikor megállt a szerelvény. Aztán valahogy nem is foglalkoztam vele, a telefonom nyomkodtam, olvastam, tanultam rajta.., a szemem sarkából láttam, h néz. Odanéztem, majd ő el, de ismét vissza. Mosolyogtunk egy jót. Majd olvastam tovább, ismét láttam, h néz, ránéztem én is, de akkor már nem nézett el - hát bacca meg szar vagyok biztos, de én jöttem zavarba.
..aztán a köv. megállóban (Deák tér) láttam, h leszáll, megállt a kocsi, kiszállt, majd néztem utána (nem bunkó mód kitekeredve, pont úgy álltam...) , visszanézett 1x, majd ahogy ráfordult a mozgólépcsőre még 1x, és még a lépcsőn lefelé is.
Váááá, elcsesztem, h nem szólítottam le. Lehetett vagy 18-20, de oltári szép lány volt.Kreatív embernek tartom maga, de úgy őszintén.. ilyen helyzetben milyen dumával kellett volna megszólítanom?!
-
Leeza
tag
válasz
D4rkm4n #35984 üzenetére
Mert mondjuk nem mindegy neki és nem tud nyugodni, amíg nem lesz benne, vagy az ellenkezőjében biztos?
Úgy bírom az ilyen szövegeket, minden sértés nélkül, de ki az, aki tud ülni nyugodtan, miközben kételyei vannak és nem kezd el utánanézni a dolgoknak?!
Minek gyötörd magad... Kár, hogy ez nem döntés kérdése. -
D4rkm4n
őstag
Én is bírnám ha verekednének értem a nők.
Bár én lerendezném a dolgot azzal, hogy az egyiket elnevezném Hétfőnek, a másikat pedig Keddnek.
Nem szabad féltékenynek lenni. Ha megcsal, az úgyis kiderül. A nőkön tényleg nagyon látszik ha félrelépnek. (Szerintem.) Ha kiderül a dolog, akkor dobjad, addig meg minek gyötröd magad ilyesmivel?
-
D4rkm4n
őstag
A zöldszemű lényről először az Absinthe kis tündérkéje jutott eszembe.
Én soha nem voltam féltékeny amúgy. Mondjuk olyan volt, hogy buliban amíg leadtam a kabátjainkat addig egy kistáska rányomult a barátnőmre, de a jól ismert odalépős lesmárolós (a csajt, nem a srácot!) módszerrel könnyen le lehetett koptatni.
-
pat86
tag
na, most elvették a jó kedvemet...
-
pat86
tag
Ne betegeskedjetek
élvezzétek az életet
-
sossy
csendes tag
Új kapcsolat lehetősége a láthatáron. Szerintem engem csak ez kevert meg annyira, hogy minden bajom van, ráadásul rám teljesen igaz, hogy akkor vagyok beteg, ha baja van a lelkemnek. Most megint kezdjem előröl az egészet, amikor még azt sem tudom, mit akarok?
-
dragonfx
veterán
válasz
Goose-T #35927 üzenetére
Remélhetőleg mi is eljutunk odáig.
de jó lenne egy pesti vöröske anonim sexpartner.Tegnap ledobtama láncot...egyik kollégám 21 éves srác..totál suhanc serdülő 16 évesnek néz ki egy muja kis szendének..és van egy 10 hónapos fia....
....és miért??..mert beugrott véletlen...anyám vannak ilyen emberek.tudja mit vállal.
-
pat86
tag
Nem tudom ki, kivel, miért és stb részleteket. De annyit mondhatok, hogy csak a jelen számít
A múlttal nem tudsz mit csinálni, tehát nem kell vele foglalkozni. A jövő meg ki tudja mit tartogat a számodra....fel a fejjel
Tény, hogy bonyolult az élet. És ilyenkor mocskos szar tud lenni. De a te lelkedre csakis te tudod megadni a gyógyírt. Nem attól, hogy őrülten bulizni kezdesz, vagy új párod lesz, vagy csak otthon gubbasztasz, netán a munkába temetkezelEz mind szart sem ér, ha magadban nem teszed helyre a dolgokat. És főként ne azért lásd másként a helyzetet, mert az ismerősök ezt meg ezt mondtak róla.
Viszont ha valaminek tényleg vége (jelzem nem picit összevesztünk dologra gondolok), akkor nem szabad már ragaszkodni a másikhoz. Csak jobban fog fájni, netán hagyjuk magunkat kihasználni. Felejtős...Nincs rá szükséged. vannak barátaid, van családod és lesz szerelmed is.
Jaa és a megszokás nem egyenlő a boldogsággal. Ami így vagy úgy de mindenkinek ki jár.
És valakivel ne azért legyen az ember, mert rossz nélküle, hanem mert jó vele.
-
Goose-T
veterán
Ma van az egyéves évfordulónk a párommal.
...
-
Leeza
tag
Mindenki ezt mondja, úgyhogy lehet benne valami... Persze ésszel én is tudom, hogyne tudnám, minden így maradt volna, mert neki ez a természetes, csak az érzelmek, meg az illúziók, a tervek... Hülyeség, de én azt hittem, mi együtt maradunk. Hozzáteszem, körülöttem mindenki így gondolta, nemcsak én.
Na mindegy, nem zsibbasztok már tovább itt mindenkit, úgyis mindjárt jön orbano és jól leolt. -
qantum
senior tag
talán jobb is ha már úgy is vége, hogy nem keresitek egymást, mert csak bonyodalom lesz, és feltépi a gyógyuló sebet ! De azért a 4 évet nem kellene elfelejteni, biztos voltak szép napok is !? Egy idő után lehetne egy normális kapcsolatot kialakítani.
mi volt az ok ? megcsalt ? -
sossy
csendes tag
Kitartás Csajszi! Szépen lassan majdcsak sikerül kitörölni magadból... Adj magadnak még egy kis időt, aztán úgyis rájössz, hogy jobb így. Szerinted meddig mentek volna a hazugságok, meg a mellébeszélések? Mert szerintem ha valaki ennyi idő elteltével csak erre képes, akkor jobb is, ha távol tartja magát tőled. Biztos vagyok benne, hogy találni fogsz valakit, aki boldoggá tesz.
-
orbano
félisten
válasz
kovacsroli #35915 üzenetére
Odamész: "Szia! Te is itt bulizol?" A többi megy magától.
Buszmegállóban, vagy könyvtárban érdemes próbálkozni.... -
kovacsroli
senior tag
Vége másfél évnek.
Hogy kell csajozni?
-
Leeza
tag
Aktív témák
- Akvarisztika
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- IP és konferencia telefonok (Alcatel, POLYCOM)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest