Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- TCL LCD és LED TV-k
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
D4rkm4n #36288 üzenetére
Hát, ha Lirion nem mondja ki, akkor én.
Az írásod kicsit fröcsögősre sikeredett, árad belőle a frusztráció és az irigység azokkal szemben, akiket látványosan elítélsz. Nem mellesleg amikor azt olvasom, hogy azon morfondírozol, hogy hogyan aláznál meg olyan embereket, akit nem szimpatikusok számodra (hogy valamilyen kamu értékrend nevében vagy inkább a feléjük táplált irigység miatt, az tulajdonképpen mindegy), azon töprengek, hogy igazából nagy szerencse, hogy nem kaptál hatalmat a kezedbe és nagyon remélem, nem is fogsz, a közjó érdekében...
Ez persze az én segglyukam, szóval nem kötelező rá figyelni, de ha már belinkelted ide a kis szösszenetet, azzal bevállaltad, hogy mindenki, aki olvassa, véleményezze.
-
pat86
tag
válasz
D4rkm4n #36291 üzenetére
Negatív??? talán mert szar napom volt, talán mert nem úgy alakulnak a dolgok ahogy kellene...
Egyébként az alvást említve, már két napja nem aludtam rendesen... mondhatni sehogy se
(bár arra sem emlékszem mikor aludtam jól)Valamelyik álmomban nem volt meg az egyik szemem....és még a hajamat is úgy igazítottam hogy mások ne lássák...
én is hason alvós vagyok
szintén csak ha nincs mellettem a párom
-
-
sossy
csendes tag
Pesti vagy? Mondjuk itt vidéken sem jobb a helyzet...
Van egy jó taktika: ne foglalkozz velük! Nézz át rajtuk! Aki nem tetszik, az levegő, aki vicces, azon lehet nevetni... Csak az értékes embereket érdemes észrevenni.
Ez egy ismerősöm taktikája, de néha egész jól bejön és menti a pocsék napokat. -
pat86
tag
1: közlekedtem a városban...
a hülyéket csak úgy kerülheted ki ha helikopterrel repülsz felettük2: az értetlenség a tetőfokára hágott...
ezentúl kiosztom h mit mikor hogy csináljon, ha nem tetszik meg el lehet húzni a p.csába3: utálok vásárolni...
tömegnyomor, meleg,és újfent az igen mélyen tisztelt okos társadalom hada -
pat86
tag
Elegem van a hülye emberekből...
De titeket csíplek.
-
Leeza
tag
Hmm, én imádok vezetni, nap, mint nap kocsival járok, de azt is imádtam, amikor a pasim vezetett...
Motoron eddig csak utas voltam. de ez még változhat.Szerk.: nem szeretnék sokáig szingli életet élni, csak amíg rendbe teszem magam, de a kapcsolataimban sosem függtem a páromtól, dolgozom, terveim vannak, de azt hiszem, karrierista sem leszek soha, mert nem elégítene ki, én családra, gyerekekre vágyom. Majd egyszer, most még nem.
-
qantum
senior tag
válasz
D4rkm4n #36253 üzenetére
ez már kezd változni, mert a nők okosodnak, tanulnak, dolgoznak, nem engedik magukat már annyira kiszolgáltatni, erre jön még +ba egy pénzes pasi akit jól lerántanak , a pasi öregszik 10 évet , az okos csaj pedig éli felhőtlen boldog szingli életét- így kell ezt csinálni csajok
-
D4rkm4n
őstag
A szomorú ebben az egészben az, hogy az értelmes és értékes nő ezáltal lesz karrierista, mert nem hagyja, hogy mások tartsák el és ezáltal mások "jóindulatától" függjön.
A dolgos, káros szenvedélyektől mentes, hűséges és egyébként családcentrikus férfi pedig azért lesz karrierista, mert a nők 97%-ának nem az a legfontosabb, hogy gyermekeket nevelgessen, hanem hogy legyen mindig tip-top, csodálja meg a külsejét a fél világ és minden más nő irigykedve nézze az ő ragyogását.
A végeredmény pedig egy csomó boldogtalan nő és boldogtalan férfi. No meg hogy elfogy a magyarság...
-
Goose-T
veterán
válasz
D4rkm4n #36256 üzenetére
Hehe. Régebben már leírtam itt, hogy egyszer csináltam egy kísérletet egy társkereső oldalon: a "magamról" rovatban céloztam arra, hogy van saját lakásom, és szétküldtem pár levelet. Rögtön jöttek is a válaszok azonnali randiígéretekkel és telefonszámokkal. Szánalmas.
-
macilaci78
nagyúr
Tapasztalataim alapján ezen a ponton szokott elvérezni a tervem egy komolyabb kapcsolatot illetően.
A mai lányok nagy többsége semmilyen tudásanyaggal, rátermettséggel nincs felvértezve, ami egy család összetartásához, fenntartásához kellene.
Ez a divat, meg a hegyes picsa, ahogy anyám szokta mondogatni. -
D4rkm4n
őstag
Mennyi olyan huszonegynéhány éves ismerősöm van, aki csak azért szült gyorsan gyereket a pasijának, hogy az ne tehesse őt csak úgy ki... Egyetemi évek alatt (~5-7év) tanulás helyett végig csak edzettek meg minden, aztán leakasztottak gyorsan egy pénzes családba tartozó kistáskát, felcsináltatták magukat és most játsszák a boldog családanyát.
Oké, hogy majd fog még emiatt szívni, de a nőknek legalább van egy ilyen lehetőségük a boldogulásra.
-
sossy
csendes tag
válasz
macilaci78 #36249 üzenetére
sossy: Háztartást vezess!
?????????
Ki mondta, hogy nem teszem? -
sossy
csendes tag
válasz
D4rkm4n #36246 üzenetére
Eszembe sem jutott most támadni. Sajnos tapasztaltam már én is hasonlókat. Ráadásul az elég közeli környezetemben is. Van egy barátnőm, aki beadta a derekát egy pénzesebb pasinak (a félreértések elkerülése végett nem a pénzéért, a pasi évekig próbálkozott). Egy másik barátnőnket kidobta a "nagy Ő" pár hónappal költözés után, nem kis kölcsönökkel. Nos most Ő épp próbálja elszeretni a barátnőnk újdonsült pasiját. Na Ő épp most a pénzéért. A legszebb, hogy a pasit évek óta ismerjük mind a 3-an. Fura mit művel a pénz emberekkel...
-
macilaci78
nagyúr
-
sossy
csendes tag
válasz
runner 125 #36244 üzenetére
Nem vagyok motoros, mert utálok vezetni. Se motort, se kocsit, se semmit. (Eseteleg a sofőrt...) A jogsim kb. 4 éve áll a tárcámban, vezettem vele talán 5x, de akkor is csak azért, hogy a szokványos sofőrök is egyszer ki tudják bulizni magukat. De attól függetlenül imádok száguldozni, csak legyen, aki tartja a kormányt...
-
D4rkm4n
őstag
Az egészben pedig az a legyrosszabb, hogy rettentő sokszor tapasztaltam már meg, hogy az egyébként még normálisnak mondható nők is teljesen elvesztik az eszüket ha egy srácnak/férfinak autója és/vagy motorja van.
Ettől függetlenül nem tartok minden motorost és autóst hülyének, még mielőtt jönnének a támadások.
-
sossy
csendes tag
válasz
fordfairlane #36223 üzenetére
Csaknem te is mocizol?
-
sossy
csendes tag
Ismét megállapítottam, hogy ez nem normális. Vissza ment a volt nőjéhez, amivel nem is lenne baj, ha nem velem akarná tölteni minden szabadidejét. Most értenem kéne?
Különben is. Minek megy vissza valakihez, akit már nem szeret, meg nem jó vele, meg a barátai is utálják... Nem értem. Addig ok, hogy nem maradtunk együtt, de akkor miért nem keres egy 3.-at? Asszem ez kicsit zavaros most... -
-
sossy
csendes tag
válasz
macilaci78 #36226 üzenetére
Sarkítva: ha nem jönne össze, elég lesz elbénáznom egy-két ágyjelenetet, és rámun?
-
macilaci78
nagyúr
Semmi, az irracionális.
Szóval a viccet félretéve: ha meg tudod magad védeni a későbbikben tőle és a kompániájától, akkor hajrá. Ha nem és rosszra fordulnak a dolgok, akkor szívás.
Ha csak dugtok és annyira nem vagy ügyes, akkor gond nélkül elválnak majd útjaitok. Ám ha Beléd habarodik, nem fog elengedni, vagy ő esetleg el is enged, de a haveri társaságban Te leszel a közellenség.
Na de hajrá Neked, fiatal vagy még, egyszer élsz és az sem biztos, hogy legalább a saját hibáidból tanulsz.Ejj, de rég jártam erre!
-
D4rkm4n
őstag
Voltam egyszer egy esküvőn, ahol a menyasszony már éppen babát várt a vőlegénytől. Ment nagyban a lakodalom, amikor a vőlegény haverjai megjelentek a ház előtt. Mindegyik talpig motoros szerkóban, 1100ccm-es sportmoci mindegyik alatt... Kemény látvány volt.
A lényeg azonban az, hogy akkor nem hittem volna, hogy a drága a vőlegény majd éppenséggel úgy meg fogja verni később a feleségét, hogy az napszemüvegben kell hogy munkába menjen, mert akkora monokli díszelgett a szeme alatt.Akiről egy kicsit is az a látszat jön le, hogy "nem egyszerű társaságban van", azt szerintem a legjobb hanyagolni.
Innentől már csak két út van:1. Hülye picsa eset: leszarja amit ugatnak neki és képes összejönni a legnagyobb gengszterrel is. Később persze szív ezerrel és panaszkodhat...
2. Normális nő: nem jön össze "nem egyszerű társasággal rendelkező" személyekkel.
Szerintem.
-
sossy
csendes tag
válasz
qantum #36202 üzenetére
Bárcsak ennyire egyszerű lenne a dolog. Mondtam, ez egy kisváros, itt mindenki tud mindent mindenkiről. Pláne, ha valamilyen szinten központi személy, nekem meg már 2 munkahelyem miatt is elég nagy az ismeretségem. A srác, akiről szó van, enyhén szólva nem egyszerű társaságban van, és egész jól ismerem őket. Tény, hogy soha nem bántana, meg eddig is bevédte a hátam elég keményen, de ha erre most igent mondok, nem hiszem, hogy levegőt fogok tudni venni az nélkül, hogy ne tudna róla. Szimpatikusnak szimpatikus, azzal nincs semmi gond, csak kicsit tartok a következményektől. Mi van, ha most belemegyek valamibe, amit most épp kifejezetten nagyon is szeretnék, egy hónap múlva meg rájövök, hogy nem is őt kerestem. Mert onnan jönne a szívás...
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Videós, mozgóképes topik
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Honda topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest