Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ASUS notebook topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
elmoraan (r)
aktív tag
Csak hogy már megint én legyek a fekete bárány:
Egy barátot bukik a kolléga a dolgon, így vagy úgyCsak adott helyzetben lehet, hogy nem a legcélravezetőbb a "legyél vele ős**ci, és sz@rd le" hozzáállás. Szerintem ebből csak az jöhet le a csajnak, hogy visszautasítottam, megsértődött, száradjon meg, ahol van. 'szt kalap.
Ja, tegnap azt mondta nekem egy nő, hogy egy tüneményes aranypofa vagyok, de átlagosan 3 nap folyamatos jelenlétem elég lenne neki ahhoz, hogy megfojtson.
Azt hiszem, formában lehettem már megint. -
orbano
félisten
legyél paraszt. ennyi. tipikus. ezt az "add önmagad" maszlagot pedig felejtsd el. akár mit csinálsz, önmagadat adod, hacsak valami földönkívüliek nem írányítják az elmédet. legyél vele ős**ci, és sz@rd le. semmi mást nem tudsz csinálni... legfeljebb még jobban megalázod magad...
-
rauschie
senior tag
Csak én érzem szánalmasnak msnre 4napra előre kiírni egy évfordulót?(még akkoris ha a kapcsolatban résztvevő másik arc előzetes figyelmeztetés ellenére a félévest elfelejtette?)
-
Archer
őstag
Az indok az volt, hogy: 1, neki a "vagányabb" pasik jönnek be 2, nem fogota meg őt bennem semmi amit így visszagondolva nem is csodálok. Próbáltam minden apró részletre figyelni aminek az lett a vége, hogy nem magamat adtam. Ha a valódi énem nem fogta volna meg akkor azt mondanám, hogy ok, nem akkor nem de így kicsit úgy érzem, hogy nem volt esélyem bizonyítani.
-
agrarfiatal
senior tag
ha barátot akarsz akkor folytasd amit eddig csináltál.
Ha meg komolyabb dolgokra vágysz akkor bizony kockáztatnod kell, egy lapra kell fel tenni mindent. Ahogy kiveszem az írásodból a leányzó azt mondta hogy mert mértéktartó voltál ezért néz rád úgy mint egy barátra. Ezek alapján "nyomulni" kéne hogy változzon a rólad kialakult kép. -
Archer
őstag
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy az utóbbi ~1 hónapban felfigyeltem egy nagszerű lányra. Egyre többet beszélgettünk komolyabb dolgokról is aztán Ő tett pár félreérthető gesztus amit én persze félreértettem. Az egésznek az lett a vége, hogy felhívtam telefonon és elmondtam amit érzek. Ehhez hozzá tartozik, hogy se neki, se nekem igazán komoly kapcsolatom még nem volt azért inkább ilyen mértéktartó stílusban közeledtem. A telefonbeszélgetés során nagyon korrekt volt, viszont elhangzott a lényeg: nem. A baj csak az, hogy éppen emiatt a beszélgetés miatt mégjobban "belehabarodtam". Úgy beszélt és olyanokat mondott, ami nagyon megfogott(illetve még jobban megfogott). A fő indok a beszédéből ítélve éppen a mértéktartó közeledésem volt. Soha nem voltam egy énvagyokafaszagyerek típus de azért ha kell minden gond nélkül beszólok annak aki megérdemli. Ugyan már megtanultam, hogy a nem az nem, de a kérdésem az lenne, hogy érdemes-e kicsit más stílusban próbálkoznom? Nem akarom elrontani a kapcsolatunkat de nem is szeretném elengedni. Esetleg menthető-e még a dolog?
-
The DJ
addikt
És igazatok van
Annyira nem tudom átlátni a dolgokat néha ha saját magamról van szó. Pedig rágódtam mindenen nem keveset. Most pedig írtok, én elolvasom és megcsendül bennem az igazság harangja és belátom, hogy kár volt visszavonulót fújni, mert pont hogy szüksége lett volna rám. Próbálom menteni a dolgokat, majd meglátjuk mire lesz elég.
Fene abba a nagy bizalmatlanságomba. Már kezdtem azt hinni, hogy nem lesz senki aki meg tud fogni, erre mikor találok én üldözöm el.
-
orbano
félisten
Te hülye vagy
nem akarod zavarni... könyörgöm oda van érted, és amikor a leginkább szüksége lenne egy pasira, betegen, magányosan, te leszarod... hát gratulálok
Szedd össze magad, és produkálj neki valami nagyot és minden rendben lesz. Hívd fel, vagy találkozzatok gyorsan. agtarfiatal jol mondja. vallj színt! egyszer, nyíltan, egyenesen. mondd meg, hogy nagyon kedveled, találkozni akarsz vele, hiányzik, mittomén, legyél érzelgős, ami jön. a döntést pedig hagyd rá, és tartsd tiszteletben. ennyi.
-
agrarfiatal
senior tag
-
7
addikt
Az igazat megvallva az, hogy az ember esetlennek érzi magát, még nem gond. Én is nagyon hálás voltam, amikor látogattak kórházban, mert egyszerűen igényeltem a társaságot, s ezt viszonzom is, amikor tudom (bár inkább reménykedem benne, hogy nem kell viszonozni - nem szereti az ember kórházban látni az ismerőseit). A büszkeség, engem ne lássanak gyengének hozzáállás ilyen helyzetekben butaság, ha az ember egyik barátjáról van szó. Meglátogathattad volna.
-
The DJ
addikt
Igazából az a helyzet, hogy nem akartam addig személyesen találkozni vele míg fel nem épül, ugyanis elég komoly műtéte volt, az első hetekben fel sem kelhetett otthon sem, később pedig csak mankóval tudott játni akkor is csak benn. Magamról tudom, hogy az ember ilyen helyzetekben eléggé esetlennek és gyengének érzi magát, ez pedig nem a legjobb alkalom arra, hogy meghitt és önfeledt legyen a hangulat. Szóval ezért lett elnapolva a dolog.
MOD: Pinya007: Én is ettől tartok. Ha jól emlékszem mondta is, hogy mindig cserbenhagyják akikben épp elkezd bízni és szerintem azt hiszi ez az én esetemben is így van. Mondjuk érthető, hisz ha csak a jeleket nézzük tényleg ez jöhet le neki, pedig pont hogy nem ezt akartam elérni, de néha bonyolultabb megérteni magamat, mint a nőket
-
Pinya007
aktív tag
Szvsz nem volt jó ötlet idegennek minősíteni magad. Meg alapból így minősítgetni, ebből azt vonja le, hogy nincs önbecsülésed. Ilyenekről én nem szoktam beszélni, cselekedetekből, válaszokból, reakciókból úgyis kiderül, hogy mire tart a csaj. Ebből a húzásodból szerintem csaj azt gondolja, hogy visszavonulót fújtál.
-
Bibby
addikt
Nem értem hogyhogy vége lett, hazaért a kórházból és mi lett a találkozásból? Miért nem jött létre? Ha meg már alig beszéltetek és te ezt szóvá tetted, ő szerintem csak szimplán mentette magát ezzel a hülye szöveggel hogy akkor hagyjuk az egészet...lehet hogy ő már régen hagyni is akarta.
-
The DJ
addikt
Nem is igaz, mert MOST van reggel
Hosszú volt az éjszaka, kicsit kitoltam a szundi fázist
Csak hogy a topik se pangjon és az én lelki békém is megnyugvásra találjon ezért akkor leírom ami nyomja a lelkemet. Az utóbbi időben tipikusan azt a korszakomat éltem amikor be akartam bizonyítani magamnak és másoknak is, hogy jó most nekem egyedül, nem kell senki, meg amúgyis minek nekem feleslegesen idegeskedni mikor egyedül is van elég bajom
Azért persze nem lettem (még) teljesen antiszociális és akár IRL akár online szívesen beszélgettem bárkivel. A PH-n kívül van még a neten (hallom a háttérben a fujjogást és a tömeg felhördülését: "net, húúúú, mitakarezmá, egy kocka megint, IRL nem is látott még csajt
) pár hely ahova rendszeresen járok és hát egyszer csak elkezdtem felfigyelni egy leányzóra (és ami a legfurcsább) úgy éreztem, hogy ő is rám. Persze először nem is törődtem a dologgal, még mindig az a jól ismert "nemkellsenkinemnemésnem" érzés volt bennem. Aztán mégis elkezdtem figyelgetni a válaszait és egyszer úgy hozta a helyzet, hogy valamiért írt nekem, amiből pedig elindult a mindennapos beszélgetések hada. Kezdtem kétségbe esni, mert eléggé megkedveltem a leányzót... Majd jött a nagy "áttörés" az MSN, ott a finom kis puhatolózások, kérdezgetések, a képcsere, a lelki dolgok. Kiderült, hogy ő is épp úgy érzi mint én és mindketten kicsit félünk nyitni a világ felé az elmúlt negatív tapasztalatokból adódóan. Aztán sajnos kórházba került, ugyanis műteni kellett a lábát. (Versenytáncos és nem bírta a térde.) Én persze kitartóan támogattam és még előtte meg is beszéltük, hogy amint jobban lesz majd találkozunk. Szerveztem is neki egy kis meglepetést: Megtudtam melyik kórházban fekszik és egy általam szervezett futárszolgálattal vitettem be neki virágot meg egy kis meglepetést, amiről tudhatta, hogy számíthat rám. Rögtön utána kaptam az sms-t hogy ennyire még sose volt boldog és hogy megsirattam úgy örült neki
Az én szivem is kivirult, hogy örömet okozhattam és ha nem is sokkal, de könnyebbé tehettem azt a nehéz időszakot...
Aztán innentől snitt, vágás, új képocka, love story vége én pedig meghülyültemHazaért a kórházból, pihent, gyógyulgatott, még mindig beszélgettünk, de én kezdtem úgy érezni, hogy a nyakára telepszek és mindig zargatom. Ezért elhatároztam, hogy nem írok neki egy darabig, hogy ne higyje azt, hogy ennyire rámenős vagyok. A munkába feledkeztem úgyhogy végülis sikerült a dolog és volt hogy napok teltek el mire beszéltünk. Egyik rosszabb időszakomban pedig este hagytam neki üzenetet, hogy én csak egy idegen vagyok neki és nem akarom mindig zargatni, úgyis ott vannak a barátai, nem kellek én is kolocnak úgyhogy ezért is nem írok sűrűn. Na ez volt az amit nagyon elcsesztem, ugyanis másnap válaszolt, hogyha én azt gondolom, hogy neki egy senki vagyok és nem keresem akkor hagyjuk is az egészet. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy szinte mindig amikor írtam neki megkérdeztem zavarom-e és erre mindig azt felelte, hogy én soha. (Úgy néz ki nehezen tudom elhinni, hogy valaki érdekesnek talál és lát bennem valamit.) Most pedig az a helyzet, hogy nem tudom mit tegyek vagy mondjak neki. Ha írok szavakban válaszol, ha nem írok mostmár ő se ír. Ha megkérdezem mi baj azt mondja hagyjuk... Csak az a baj, hogy nagyon hiányoznak a mély beszélgetések és most fogalmam sincs mi van
Azt eddig is tudtam hogyha elkap a negatív hangulat extra hülyeségeket tudok képzelni és írni, de ez ismét megerősített ebben. Úgyhogy ezt elszúrtam...
Sorry a terjedelemért, ha elkezdek írni nehezen hagyom abba
-
The DJ
addikt
A női egyedek bonyolult, rejtélyes egyedei között azt hiszem sikerült találnom egy újabb példányt, ami még kiismerhetetlenebb számomra
Eddig legalább voltak valamiféle alap viselkedési sémáim, amik az esetek nagy többségében sikeresek voltak, de most elég tanácstalan vagyok és tudom, hogy nekem kéne tenni valamit, de fogalmam sincs a helyzetemben mit lehetne...
Ha nem lennék fáradt és nem lenne késő most tanácsot kérnék, de úgy tűnik reggelre marad a történet kifejtése.
-
P00By
nagyúr
Követem a topikot,de ha jól emlégszem még nem írtam!Név szerint nem szólítanék meg senkit!Engem édesanyám és édesapam mindig a nők tiszteletére tanítottak ígyhát számomra ez az udvariasági dolog ösztönösen jön!Nem azért csinálom, mert így illik, nem is azért, mert imponálni akarok!Én ezzel adom meg a tiszteletet!Egyszer egy hölgy ismerösömmel nagyon összevesztünk, másnap találkoztunk és pont egy olyan szituvolt, ahol előre engedtem,mivel azert mert összevesztünk attol még nő marad és a tisztelet is megmarad!Arcán egyértelműen a megdöbbentség jelei látszódtak, másnap találkoztunk és megkérdezte miért csináltam, elmondtam neki ugyan ezt mint amit most leírtam
A fizetéssel kapcsolatban ugyancsak saját példámat tudom hozni és azt tudom mondani ember függő a dolog, immáron több, mint 1,5 éve vagyok együtt a barátnömmel(ez nagy szó..igen fiatal vagyok
) az első randikon természetes,h én fizettem mindent(2 vacsora, mozi)!Utána mikor már beindultak a dolgok volt,h pl. én fizettem a jegyet barátnöm meg a kukoricát stb., hozzáteszem, ő mondta,h fizeti és én az ellenkezést udvariatlanságnak tartanám!Ez a dolog teljesen jól működik,de elmondhatom ált. én fizetek!Szóval ez teljesen ember függö, mindneki más és más!Van akinek eszébe se jutt fizetni, van aki néha-néha megteszi és van aki mindig a saját "részét" maga fizeti!
Bocsi,h ilyen hosszúra sikeredett!
-
Pinya007
aktív tag
Szerintem épületekben ajtónyitogatás az OK, én is meg szoktam tenni. De autó az más téma, a hivatásos sofőrök nyitogatják jobb hátsót a főnökeiknek.
-
_seth_
veterán
válasz
Majstor #5959 üzenetére
Tudtommal étterembe nyugodtan előre lehet engedni a hölgyeket... kocsmában, kétes hírű szórakozóhelyen, boxmérkőzésen és hasonló helyeken kell csak a férfinak előre menni.
Na jó most már megyek tanulni... mert kedden a tanárom is majd szóbelin illedelmesen közli, hogy tetszem neki és szeretne velem újból találkozni, hogy beszélgessünk (a településföldrajz rejtelmeiről)... -
Majstor
senior tag
Én soha nem szoktam csak azért illedelmes lenni egy nővel, mert kell/illik>>>nálam ez spontán dolog...egy példa rá:
Egyszer többen mentünk vacsorázni egy étterembe...bejáratnál a csaj előttem volt és én kedveségből engedtem, hogy mennyen csak nyugodtan előre...nah persze "illemszabályt" vágott a fejemhez, hogy milyen faragatlan tuskó/bunkó/paraszt vagyok, mert nem így szokás. -
-
_seth_
veterán
Pontosan
Ui.:
Az, hogy illik is az egy dolog... sokan átlapozhatnák az "Illik-nem illik" jelelgű könyveket és tanulhatnának belőle... apróságok mégis van aki nagyon örül az ilyesminek de nem tudom miért én ilyesmire nem figyelek nyitom gondolkozás nélkül.Pl az egyetemen nagyon jól lehet látni, hogy ha szépen mosolygok és kinyitom az ajtót egy lánynak a többség azért visszamosolyog és megköszöni
Jó persze van aki olyan hihetetlenól elfoglalt, hogy pl telefonál és még csak rám sem néz nem, hogy megköszönné vagy egy pillanatra sem nézhet fel a jegyzetéből... Azt is szeretem amikor ismerem az illetőt és ő is tudja, hogy ki vagyok de szintén olyan elfoglalt, hogy ha ráköszönök nem köszön vissza... ilyenkor szoktam a "visszaköszönni is én fogok" szavakat alkalmazni ami bunkóság de ha már harmadszor-negyedszer fordul elő... (eleinte kivárok, türelmes vagyok).
Na de ezt lehetne folytatni sokáig...
Az illik-nem illik dolgokat ajánlanám az idősek figyelmébe
-azért mert öreg nem illik: eltaposni a cipőmet, csúnyán beszélni, szidni amikor én ülök és vagyok olyan bunkó, hogy járni is alig tudok és nem adom át a helyemet a kb 50 éves ősz "idős" hölgynek, tolakodni, csak azért mert ráér és ingyen utazik szerintem nem illik 20 kilométerre járni kenyérért a tescoba és paradicsomért majd a buszon végig szidni a fiatalokat, a busztársaságot és az aktuális kormányt, stb... ugyanakkor érdemes lenne visszaállítani a régi kórházjáratokat mert azt is imádom amikor éppen kezdek meggyógyulni és mellémül egy idős emberke aki persze olyanról nem hallott, hogy a kezét felemelje ha köhög vagy valami (bár ez más korosztályról is elmondható), és nem illik 70 évesen 92873423 diotriás szemüveggel süketen vezetni csúcsforgalomban debrecenben enyhén lestrapát állapotú autóval... és még ha rádudálok mert a második zöldnél sem sikerült elindulnia még képes mutogatni, eszem megáll... (ilyennel még csak egyszer találkoztam konkrétan debrecenben a buszvég közelében -
tildy
nagyúr
válasz
ladybug #5951 üzenetére
Csak egy kerdes: ha rendszeres, és állandó az amit mondasz, akkor az figyelmesség, vagy megszokás?
Szvsz ne azert legyen egy ferfi illedelmes egy novel, mert kell, meg mert illik, hanem azert, hogy ezzel "megajandekozza" nehanapjan a not. Tudom , kevesen osztjak a velemenyem.
I_am: koszonom valaszod.
-
ladybug
őstag
Én szeretem az illedelmes férfiakat. Sokkal jobban tetszik ez a fajta viselekdés, mint az, hogy nincs ajtónyitás, nincs fizetés stb. És nem azért, mert így kényelmesebb, vagy mert kényes kis maca vagyok. Hanem egyszerűen jóleső érzés a figyelmessége.
Remélem mindig is lesznek ilyen férfiak, illetve lesz igénye a férfiaknak és a nőknek erre. A férfiak férfiak, a nők nők. Sosem szeretnék egy arra a szintre jutni, hogy olyan kiváltságaim legyenek, mint egy férfiak, illetve a férfiaknak se legyenek olyan kiváltságaik, mint egy nőnek.
-
-
_seth_
veterán
válasz
Majstor #5945 üzenetére
Ez a rossz hozzáállás, miért lennék papucs ha vagyok olyan illedelmes, hogy kinyitom neki az ajtót ami az életemból elvesz néhány másodpercet ellenben a nő látja, hogy milyen rendes vagyok... aki ebből azt vonja le, hogy papucs vagyok az meg is érdemli...
Barátnőm ugyan még nem ült a kocsimban (aminek az az egyszerű magyarázata, hogy okt 1 óta nem járóképes az autó technikai okok miatt, sportbalesetnek is nevezhetném
) de ha kész lesz tuti ki fogom nyitni neki az ajtót már csak azért is mert nincs benne kpzár az meg, hogy néz ki, hogy ő áll az autó mellett amikor én már beültem és várja, hogy kinyissam...
Eddig is a csajoknak kinyitottam, becsuktam, táskájukat ha volt beraktam a csomagtartóba stb... persze ha baráti társasággal vagyok és nem csak 1-2 csaj hanem pl vagyunk 5-en akkor nem kezdem el mindet egyesével beengedni hanem beülök és gyorsan kinyitom az ajtókatEgyébként eddig minden csajnak tetszett amikor kinyitottam az ajtót és be is csuktam nekik...
Ez olyan mint pl ha táskával van és vhova megy akkor elveszem tőle és viszem én a táskáját (nem a kis pénztárca-mobiltartó minire gondolok hanem utazóra), van akit nem kell győzködni, hogy adja ide és meg se köszöni és van akit kell és nagyon megköszöni
Ez csak az én véleményemet és tapasztalatomat tükrözi...
-
Majstor
senior tag
Tyűűűű...ez komolyan qrva jó...ha nyitsz ajtót a nőnek, akkor papucs vagy, ha pedig nem, akkor bunkó f@sz vagy
...nah ezért van sok "bunkó" férfi in Hungary.
-
Sipi16
őstag
válasz
philoxenia #5937 üzenetére
Egyszer nyitottam eddig ki az ajtót amikor a nagypapámért mentünk a kórházba.
Nem szeretek kocsival menni barátnőhöz vagy vele furikázni mert akkor nem lehet inni. Egyszer majdnem lecsesztek, hogy miért nem iszok egy pohár bort. :S Azóta többet BKV-zok. Meg olcsóbb a bérlet mint a benzin. -
Tim82
félisten
válasz
philoxenia #5940 üzenetére
most minek színleljek?
-
törölt tag
Egyszer egy barinőm aztmondta túlságosan figyelmes vagyok
...2 hét múlva már nem voltunk együtt..bár lehet más oka is volt . Már kitudja.
-
ladybug
őstag
válasz
philoxenia #5934 üzenetére
Milyen jó lesz nekünk....
-
philoxenia
MODERÁTOR
Mindig azt hallom, az USA-ban meg is sértődik a hölgy, ha ilyenképp kivételeznének vele, lehet nálunk is ez lesz a módi.
-
tildy
nagyúr
Neha egy egy apro figyelmesseg jol esik (nem kell annak viragnak lennie..Turorudi is megteszi...
), sot jobban is tudja ertekelni az ember, mintha mindig megkapna.
Ha mindig egyoldaluan megy a dolog, akkor az az ember vagy papucs, vagy csak tul konzervativ. Bar biztos valahol ez nyero strategia.sipi: vagy ha nem a noe a kocsi, netalan nem a no vezet... Azert kivancsi lennek, mit csinal az urge, ha a nonel van a kulcs
kikapja a kezebo, csak hogy o nyissa az ajtotl?
-
Mawyx
őstag
Nem kell, hogy úgy legyen, de alapvető dolog, hogy pasi fizet, kinyitja az ajtót, kinyitja a kocsiajtót is, előreenged, kocsmában ő megy előre, pincébe menetelkor is (őt tépjék meg a denevérek
), pasi hoz virágot (nem csak alkalmakkor) stb stb. Sokszor eszembe jut,hogy milyen szerencsés vagyok a párommal, mert ilyet nem sokat látok, régimódi dolgok ezek. Nem kell, hogy így legyen, egyenjogúság rulez (vagy hogy mondják), mint már mírtam, nem vagyunk egyformák, kinek a pap....
Nade inkább megyek hajat szárítani -
Boxer001
veterán
válasz
philoxenia #5922 üzenetére
Ez jó kérdés, de szerintem jut belőle bőven.
tildy
-
tildy
nagyúr
válasz
Boxer001 #5921 üzenetére
No ebből is látszik ki nem jár soha ph-talira, és ki nem ismer igazán
Ha nem tűnt volna fel, nekem a mindig szóval volt bajom, ha azt írta volna, hogy általában, vagy rendszerint, vagy gyakran, lehet hozzá sem szólok.
De a mindig... Persze biztosan nem fogok meghalni sem, ha mindig kivétel vagyok.
Ekkora hülyeséget, komolyan....Talán dabadab mondta ki azt, amit talán ti is akartatok mondani.:
Azert lasd be, egy kicsit furcsa Toled ilyen "jajj, vetettem ertelmetlen tarsadalmi konvenciok ellen, jajj, de szegyellem magam"-tipusu hsz-t olvasni.
Igen az ilyen nem túll gyakori. De az értelmetlen társadalmi konvenciókat ettől függetlenül ritkán teszem magamévá.ilyen pl az a hülyeség is, hogy:
-csak nő mehet előre az ajtóban (kivéve kocsma, étterem)
-a nő nem fizethet... -
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia #5917 üzenetére
Ugyehogyugye
Offban persze:
Mavyx: véleményed épp lehet, csak nem biztos hogy helyes, és a valóságot fediEz utóbbit (tehát a helytelen , téves megítélést) viszont nem csipázom. főleg ha én vagyoka "szenvedő" alanya.
-
Tim82
félisten
válasz
philoxenia #5913 üzenetére
maradjunk annyiban, hogy naiv vagyok és ártatlan.
Sipi: ehhez én prűd vagyok. és még nem vagyok annyira leégve...
-
tildy
nagyúr
egyrészt Te mindig kivétel vagy (
Ahhoz képest, hogy nem régóta vagy ph-s, nagyon azt hiszed, hogy igazán ismersz engem.
Nem vagyok mindig kivétel. Sőt. Nagyon sokszor ugyanúgy elítélek dolgokat, mint az emberek, a társadalom nagy része.
Lásd.Úgyhogy kérlek fejezd be az általánostást velem kapcsolatban. Thx.
-
Tim82
félisten
válasz
philoxenia #5911 üzenetére
miért, szerinted mire használtuk az egyiket?
(naiv vagyok és ártatlan, hogy Tőled ilyet kérdezek vissza?
)
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
eddigi legjobb ötletem az volt, amikor egy csajt kivittem egy szép, tiszta tavaszi este a Margitszigetre, leültünk plédre, bekötöttem a szemét, és elővarázsoltam gyertyákat, meg süteményt, evőeszközt és zenét (akkor még discman-t és hangfalakat). értékelte.
nem tom, nekem a dumával sohase volt gondom.
-
orbano
félisten
Valahogy egy idő után minden esetben elő szokott jönni a duma mindkettőnkből, pedig nem vagyok én sem alapból egy nagy dumás. Ha nincs nagyon téma, előhozok pár olyan rutin dumát, amiről sokat tudok beszélni és relatíve érdekes. Abból utána egész jó kis beszélgetések szoktak kerekedni. De ha nagyon nem megy, akkor is valahogy megoldom, olyan programot találok ki, ami kicsit lefoglal minet. Pl megállunk egy kirakat előtt, vagy kavicsokat dobálunk a kacsákra, bármi
- ha más nem, baromira jól elszórakoztatom magam. Volt már olyan randi, hogy a csajszi nem igazán ütötte meg a szintet, akkor azt élveztem, ahogy előadom magam és tetszik neki...
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Apple Watch Ultra hibátlan 2026.08.06.MM jótállás
- Intel Pentium Gold G5420T Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest