Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Körvonalazódnak a Lenovo új kompakt táblagépének tulajdonságai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
péter007
senior tag
válasz
Pinya007 #6523 üzenetére
ok előbb utóbb én is ide jutottam volna de akkor f@szér nem mondja meg...
ha nekem valakivel bajom van vagy csak nem tetszik amit csinál és köze van hozzám akkor megmondom neki hogy mi a bajom...
asszem ennyi elég volt, én befejeztem
köszi a segítséget mindenkinek és tövábbi szép hétfőt -
péter007
senior tag
Szép estét mindenkienk!
Jaj, nagy gondban vagyok.
Ismerek egy szőke (nem félreérteni, értelmes) csajt.
Az a gondom vele hogy egszerűen nem tudunk közelebb kerülni egymáshoz, az az érzésem hogy "fél" tőlem. Szinte majdnem minden nap találkozom vele és nagyon jól megvagyunk, sokat beszélgetünk, nevetünk együtt stb. az ilyenkor szokásos dolgok.
Amikor viszont elhívom valahova (kettesben), mozi vagy csak simán kóvályogni akkor mindig talál valami kifogást(túl sokat).
Persze gondoltam arra hogy nem akarja hogy bármi is legyen köztünk, de a jelek nem ezt mutatják(a sima hétköznapokban). De ha ez a gondja akkor meg mondja már meg hogy bocsdenem vagy valami.
Kezdem feladni és hagyni a csajt a francba nekemnemérmegennyit alapon. Sokszor volt hogy én nem közeledtem felé de akkor meg ő lépett....
Nem hiszem el hogy a nőknek ennyire bonyolult az agyjárársa. komolyan nemtom mi lenne a megoldás...Üdv peter
Aktív témák
Hirdetés
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple TV eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest