Hirdetés
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vaku topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- SSD kibeszélő
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shade45
senior tag
2017 óta van Switch-em, 1 éve vagyok Deck tulaj; az elmúlt 1 évben két kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor kapcsoltam be a Switch-et, elleben a Deck szinte minden nap használatban van - a Deck után kézbe venni a Switch-et kb olyan, mintha egy középkategóriás okostelefon után egy AA-s elemmel működő gyerektelefon lenne a kezemben.
Nagy? - Igen, az.
Nehezebb? - Igen.
De sokkal kényelmesebb és komfortosabb a fogása, jól rá tudsz markolni ().
Nekem a Switch-től kb 30 perc játék után el kezd fájni a csuklóm, folyton igazgatom a kezemben, keresem a jó fogáspontot, ezzel szemben a Deck-nél nem tapasztaltam ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- PlayStation 4
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest