-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsofi48
újonc
válasz
dabadab #14575 üzenetére
Azota rendeltem en is egy nagy pakkot Aliexpress-rol, meglepesemre igy karacsony elott kb 10 nap alatt meg is jott. Midframe, felso es also muanyag. Tegnap at is szerelltem, es nagon jo lett
Egy utott-kopott, torott zsneros szurke 3DS XL-bol egy szinte teljeesen uj szep fekete gep lett
Sajna az sd kartya ajtot elfelejtettem hogy kulon kel lrendelni, szoval mar csak az "arulkodik" arrol hogy ez igy nem gyari.
Nem is volt sok, 25 euroba kerult az egesz. -
Petreszku
senior tag
válasz
dabadab #12919 üzenetére
Én ezekkel soha nem játszottam, nem is érdekelnek, persze ettől még lehetnek nagyon jó játékok.. De egy Yoshi, Kirby, Luigi vagy Shantae játékkal mindig jól elszórakozom. Írhatnám még a Donkey Kong-ot vagy a Pikmonit, de a Metroid ezen része is jól sikerült. Mario-t és Zelda-t szándékosan nem írtam.
-
twingers
tag
válasz
dabadab #12598 üzenetére
A NES-es Metroidnak en tobbszor is nekifutottam az evek soran, de valamiert sosem "jott at", viszont a Legend of Zelda az lenyugoz a mai napig, ketsegek nelkul a kedvenc Zelda reszem. Eddig ket alkalommal jatszottam vegig, de biztosan lesz meg alkalom, amikor lekerul a polcrol es becsusszan a gepbe hogy eltoltson benne par napot/hetet amig ujra vegetvetek a gonosz uralkodasanak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest