Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz
Kvelstadt
üzenetére
igazi Paper sorozat nincs több 3ds.re
Mondjuk van még a Mario & Luigi Paper Jam, amiben szereplő...meg handheldben ott a Mario & Luigi részek, de azok se Paper Mariók.asztalin Wii U rész a sticker alapján készült, a Wii rész elmegy. Többit meg gondolom ismered N64, GC ... hát azokhoz képest egyik se valami jó.
-
Nem jön be ez a stickeres megoldás ebbe a paper marioba. Első körben kifogytam mielőtt pálya végére értem.
-
SAABPEPE
tag
Sziasztok nem tudjátok honnan lehetne New Nintendo 3DS XL re normális képernyő védő fóliát venni,viszonylag normális áron?
-
Nem volt hosszú az igaz. Még úgy sem hogy volt benne vagy 10 dungeon.
Annyit haladtam hogy elmentem az első mentésig és eddig tökre tetszenek ezek a papír poénok mint a régebbiekben is. Aztán hogy milyen lesz maga a játék majd meglátom.
(#11390) vhunor
Akkor úgy mondom hogy nekem az nem tetszett hogy csak bérelni lehet a cuccot plusz haltam is és idő volt mire rájöttem hogy lehet befogni az angyalokat. Én az üveggel próbáltam mint az oot-ban.
Szal amint lehetett meg akartam venni az itemeket de nem volt annyi pénzem.
Ez a szabad mozgás felfedezés meg jó is volt meg nem is. Én pl ilyen pár szívvel elkeveredtem olyan helyre ahol simán sebeztek annyit hogy azonnal meghaljak és persze gondoltam hogy akkor oda még kevés vagyok de ez nem dark souls hogy így adja tudtomra a játék hogy ne arra..Szóval van még pár zelda a platformon de nekem egyelőre kő stabilan a minish cap a favorit kézikonzolon és valahogy nem hiszem hogy a ph vagy az st megtudja majd dönteni.
-
woros
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Elég rövid lehetett akkor az a játék.
"Most elkezdtem a paper mariot és eddig teljesen hozza a hangulatot amit a régebbi n64es és gc-s részekben megszoktam."
Az kizárt.
Mondom ezt úgy, hogy a Sticker Star-t és a Color Splash-t végigvittem és utána végignyomtam az N64-es részt, de tény, hogy jók voltak ezek is szerintem. -
Na végére ertem a beetwen wordls-nek.
Jó kis zelda volt ez.
Egy dolog nem tetszett mégpedig az hogy az itemeket bérelni venni-lehetett.
Azt szeretem mikor eljutok egy helyre majd megszerzem az itemet amit használva tudok továbbjutni és elérni addig elérhetetlen mellék helyeket mint a többi zeldában.
Ez a farmold a pénzt kicsit ötlettelen volt.
De ezen kívül minden rendben volt.
Nem lett meg a 20szív mert volt két minijáték amihez nem volt türelmem de azon kivül mindent összeszedtem.
Most elkezdtem a paper mariot és eddig teljesen hozza a hangulatot amit a régebbi n64es és gc-s részekben megszoktam. -
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Hát ebben nem értünk egyet, de hát nem vagyunk egyformák

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
RangerFox
üzenetére
Azért egyénfüggő, mert sokan csak a fősztorit viszik végig, plusz az sem mindegy, melyik nehézségi szinten játsszák. Én mindig minden játékomat megpróbálom 100%-ra kijátszani, mert szeretek játszani. Ha nem így tennék az olyan lenne, mintha nem olvasnék végig egy könyvet, vagy nem néznék a végéig egy filmet - nincs értelme.
-
Dragon Quest 8 trailer. Az audio minősége nem tűnik acélosnak, főleg a beszédhangok

-
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Hát ezaz, mindenütt 30 óra körülit írnak mindegyik részre (az awakeningre is), de emlékeim szerint neked kb 99 óra alatt sikerült kijátszani, mások meg olyanokat írnak hogy egyénfüggő, és ezt őszintén szólva nem értem.
Más: Professor Layton játékokat hol lehet venni? Itthon egyedül a Miracle Maskot találtam. Illetve még egy kérdés: A Barvely Default és a Second sztorija egymás folytatásai, vagy más?
-
RangerFox
veterán
Ti mennyi idő alatt játszottátok végig az FE Fates egyes részeit? A HowLongToBeat-en, illetve külföldi fórumokon igen ellentmondásos válaszok vannak.
-
Zebu
addikt
thx, akkor dobozos!
-
válasz
maszekember
üzenetére
Az biztos.
Közbe berendeltem egy használt ph-t. Spirit tracks meg jó áron van új is. Jó ár alatt azt értem hogy 30£ körül azaz olcsóbb mint egy új 3ds játèk meg zeldához képest is jó ár. -
Srácok a phantom hourglas tényleg ilyen drága?
Használt, csak kazi meg dobozos van ilyen 10-20£ között de a bontatlan 85nél kezdődik.
Én azt hittem ez a 40£os ár egy ds játéknál a tető. -
woros
őstag
Ireland ha euróban akarsz fizetni, United Kingdom, ha fontban. Magyar eshop felejtős, de ha nem akarsz semmit venni, csak online játszani akkor jó lesz Magyarország is és akkor magyar zászló lesz a neved mellett.

Én spec. csak dobozos játékot vennék, mert azt bármikor eladhatom és nem accounthoz kötött. (kvázi csak géppel tudod eladni, mert accot árulni illegális).
-
Zebu
addikt
Most nézem ezt a régiós dolgot. Svájci készüléket vettem, akkor milyen régiót állítsak be hogy minden tuti legyen?
-
Zebu
addikt
Megjöttek a 2DS pakkok a pokemonnal és a MArio and Luigi gémmel. Már alig várom, hogy a gyerkek kibontsák őket karácsonykor és megnézzük.

Még kellene Donkey kongot venni, plusz 1-2 olcsóbb holmit. DS és DSi játékok mennyire mennek jól illetve néznek ki normálisan rajta?
Egyébként inkább cartridge vagy online bolt vásárlás javasoltok a konzolról?
HAsznált játék vásárlásnak van bármi kockázata?
-
maszekember
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Igen, mióta megvettem már 90 órát tettem bele a trilógiába + az Investigations első részébe. Ennyit csak a GTA 5-tel játszottam eddig (nagyon kevés időm van sajnos) ...

Valamint illik leendő hivatásomhoz is (még csak jelölt vagyok) , ez mondjuk megmagyarázza miért tetszik annyira a játék: lehet meglepő, de nagyon sok jogintézmény, illetve eljárásjogi szabály felismerhető benne. Kifejezetten tetszik, hogy van egy kis életszaga.
Ezzel az arcképpel még egységesebb lesz a topik arculata.

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
maszekember
üzenetére
Látom, ez az Ace Attorney szerelem volt első látásra...

-
maszekember
aktív tag
Eléggé komoly leárazások lesznek eshop-on december 1-től, főleg Sonic rajongóknak kedvezve.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Köszi, éppen ilyen képekre gondoltam. A nagy betűkön még annyira nem, de a kisebbeken már jól látható a különbség, az alsó sorban a 'Published by Nintendo' szövegrészt egészen elmossa, míg pixelhelyesen éles marad. Csak utóbbinál meg baromira zavar engem is a nagy fekete keret, hogy nincs valódi széle az ablaknak. Ha tollal kell valamit piszkálni, akkor leszaladsz a képről, mert nincs fizikailag határolva. Azon őrlődtem, hogy Új XL-t vagy DSi XL-t szerezzek-e, de szerintem majd az utóbbi lesz.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Remélem látszik:
Így összehasonlítva, picit zavaró az a nyújtott megoldás, a másik meg fura, a fekete csíkokkal. DS-re jobb a saját gépe szerintem.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Kérésed parancs
Ma vagy holnap megnézem. Tegnap jött az FF XV, most azon pörgök. -
RangerFox
veterán
Nos urak, egy ideje visszajöttem rontani a levegőt a fórumra, pont most értem a végére azoknak a hszek olvasásának, amelyeket azután írtatok, hogy eladtam a 3DS-t. (igen, sok a szabadidőm
). Az utóbbi időben egyre jobban kacérkodom a gondolattal, hogy megint venni kéne egy gépet, hiszen rengeteg játékot nem sikerült végigjátszanom rajta még anno. De most speciel egyetlen egy játék az, ami érdekel, az pedig a FE Fates. Azon belül is a Conquest. Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban: A három sztirszál kihatással van egymásra? Tehát másként alakul a dolog, ha conquest-birthright-revelation sorrendben játszom őket, mintha a birthrightal kezdenék? Illetve úgy terveztem, mivel special editiont már nem igazán lehet kapni itthon, külön venném meg őket. A revelation futtatásához elég csak az egyik (birthright/conquest) játék, ugye? Ja és tapasztalható valamilyen teljesítménybeli különbség a régi 3DS-en a játék futtatásakor?
Amúgy el se hiszem, hogy megint egyetlen játék miatt veszek egy platformot. Így volt a Ps3-mal is, persze utána arra is jött az összes többi játék is. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Dave, egy kis házi tesztet végezz már el, légyszi. Kíváncsi vagyok, hogy az Új XL mennyire pontosan jeleníti meg a DS játékokban a szöveget kinyújtott módban. Lőhetnél róla egy-két képet, összehasonlítva a pixelhelyes megjelenítéssel. Chrono Trigger-rel vagy valamelyik másik RPG-vel szívesen megnéznék róla pár fotót

-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Na majd beszerzek egyet én is mert nagyon jó kis gép de nem kényelmes a fogása.
-
woros
őstag
Vettem egy ilyet Cyber Gadget Rubber Coating Grip 2 Black For Nintendo New 3DS LL XL
állítólag nagyon jó és most 5000 forint. Mario Kart 7-ben nagyon kényelmetlen, hogy közel van minden gomb. -
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Szállítanak, csak drágán, futárral.
-
NISA akciók mára:
Etrian Mystery Dungeon - 17 font
Etrian Odyssey 2 Untold - The Fafnir Knight - 21 font
Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2 Record Breaker - 21 font
Stella Glow - Standard Edition - 19 font -
maszekember
aktív tag
Valaki kérdezett a fórumban pár napja Super Mario Maker 3DS változatáról.
Most base-en 48 GBP helyett 32.71, és csak 2 GBP a postaköltség hazulra. -
Most egyszerre vagyok boldog mert baromi jó címek várnak még rám de közben egy világ tört össze bennem a gba címek miatt.
Ez a tárhely dolog hogy is van?
A 3ds címek mennek arra a kártyára amit èn veszek bele, a vc játékok meg valami ssját memóriába?
Csak mert lesznek ds címek amelyeket így szeretnék majd megvenni eshop verzióban. -
-
Seácok néztem ezt az eshop-ot ahol van egy olyan hogy virtual console. Na ott fel van sorolva ugye hogy milyen régebbi címeket lehet megvenni.
A kérdésem az lenne hogy gba címek nincsenek???
Hogy lesz így minish cap zeldám?? -
Bétaville
senior tag
válasz
maszekember
üzenetére
Az Animal Crossing jó kis game.

-
válasz
maszekember
üzenetére
Nem ismerem azt a címet.
Mondjuk ez úgy nézett ki hogy míg nem volt ds-em semmilyen szinten nem figyeltem mik vannak ds-re.
Kivéve a 3ss ocarina of time de azt is azért tudtam mert buszon plakátokon meg tv-be is reklámozták.
Megnéztem a linket. Na amcsiba van N bf! -
maszekember
aktív tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Mondjuk a Story of Seasons-nek örülök, kifejezetten olyan játékot kerestem mostanában ami altatóként funkcionál: az ember alvásközeli állapotban megcsinál benne valamit anélkül, hogy a történet folytatódna, vagy bármi felzaklató történne majd nemes egyszerűséggel belebólint az egészbe.
A másik jelölt az Animal Crossing volt, de a leárazás eldöntötte a választást.
Bezzeg az Államok akciós kínálata.
-
válasz
maszekember
üzenetére
Ez semmi.
Minimum egy kart-ot illett volna akciózni. -
maszekember
aktív tag
Eléggé kis puki ez a zeurópai Nintendo eshop Black Friday ...

Más. A készüléken, a mynintendo-n megjelenő játékoknál hogy tudom beváltani a pontjaimat? -
Kipróbáltam a zeldát. Nagyon tetszik.
Plusz bekapcsoltam játèk közben a 3D-t hogy lássam mit is tud.
Idézem magamat: "Na takarodj hogy ez tényleg ennyire háromdés!!"
Gondoltam hogy lesz valami látható hatása de mikor feltoltam a csúszkàt és a játékben mintha bemélyült volna a kèp azt fentebb írtam hogy meglepett.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Közbe meglett csak nem láttam a fáktól az erdőt.

-
Nem gáz amúgy, lesz gazdája.
Meg mikor beszéltük ezt még én se tudtam milyet fogok venni.
Most még elég ami van csak így plusz egy kör a a memokártya beszerzés.Inkább abban segítsetek hogy ez a profil-id hogy van?
Csináltam egy profilt a ds-re de aztán eljutottam valami online id-hez is ahol kérdezte hogy szinkronizálok vagy újat csinálok.
Na most nemtom melyiket kellett volna de ráadásul közbejött egy update most pedig nem találom azt a menüt. -
-
-
hova kell ebbe majd dugni a kártyát? mármint a memot. a játék slot az megvan de csak az.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Kösz srácok!

-
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Hát igen, a szobor egy kicsit túlzás.
Mondjuk inkább figurának. De szerintem te is erről beszélsz. -
Nos, 7th Dragon és SMT 4 Apocalypse megrendelve. Bár hozzám lehet csak jövőre jut el.
@Kvelstadt: Gratula, szép csomag (: Jó játékot hozzá! Ilyen Máriós tokom van nekem is

-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Kicsit elkapott az a feeling, amikor még tavaly én rendeltem elő az Omega Ruby gyűjtői változatát szoborral meg ilyen finomságokkal.
Jó játékot hozzá! -
Milyen memó kártyát érdemes venni?
Gondolok itt arra hogy van egy ilyen adat hogy class 4 vagy 10 és stb.
Azt megtaláltam higy komojabb fényképezőköz a 10est javasolják de mi jó a ds-nek? Vagy mind1? -
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
jó lesz nekem dupla áron egy nem bontott

-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
szépséges, eddig kibírtam hogy ne vegyem meg. hetente ránéztem..beraktam kosárba... de most a kép után, megint csak nehéz lesz visszafogni magam

-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Ez az a kiadás amihez figurát is adnak?
Egyébként nice!Kicsit világosítsstok már fel ezekkel a poké játékokkal kapcsolatban.
Ha oda jutok hogy veszek akkor én is ezt szeretném. Vagy a sun-t, vagy inkább mégis ezt, vagy mégis a másikat.
Szóval mekem kimaradt jó sok rész szerintem.
Ezekben az új részekben benne van mind ami a régebbiekben volt? -
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Végül nem a bundle-t vettem.
Abból a skull kid szobor ami érdekelt volna de olcsóbban akartam kijönni szóval vettem egy gépet töltővel meg tokkal meg a beteeen world zeldát meg paper mariot.
Meg kaptam 5£ kedvezményt meg valami yo-kai watch pin-t ami nemtom mi.
Amúgy mi ez a játék, ez a yo-kai watch ? Nagyon reklámozza a store. -
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Jaja, azért is írtam nekik, hogy mi a helyzet, mert nem volt előrendelési lehetőség. Eddig szinte mindenből volt náluk (mint pl az említett Stella Glow vagy Steins Gate), igényt jelezve pedig jött is a játék.
Tök jó hogy a német Amazon ingyen szállít, de én falramászok az USK logós dobozoktól, még ingyen se kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lightyear - befektetési app
- BestBuy ruhás topik
- Cyberpunk 2077
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondom ezt úgy, hogy a Sticker Star-t és a Color Splash-t végigvittem és utána végignyomtam az N64-es részt, de tény, hogy jók voltak ezek is szerintem.

Mondjuk inkább figurának. De szerintem te is 

Jó játékot hozzá!