Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi75
senior tag
válasz
MadMancs #3897 üzenetére
Jah, de most már este van és nincs terhelés sehol..
Ahogy olvasni itt a fórumon, sokan dobják be ide nap közben, hogy Netfone APN nagyon kis sebesség, Vodafone APN-re átállít: nagy sebesség.
Este meg minden ok.. jó sebességet lehet mérni.
Ez kb az lehet, hogy nappal valahol túlterhelés van, este meg megy minden normálisan.
Kapacitás. -
qltsar
veterán
-
MadMancs
veterán
Én már komolyan nem értem.
Netfone (Voda háló, Netfone APN)
Netfone (Voda háló, Voda APN)
Netfone (Telekom háló, Telekom APN)
Yettel (Yettel háló, online APN)
Yettel csak érdekességképpen.
Szóval érdekes, mert Voda hálón épp Voda APN teljesít rosszabbul. Ugyanaz a helyszín, ugyanaz a telefon, ugyanaz a szerver.
-
E300TD
tag
válasz
Akelaus #3893 üzenetére
Nekem itthon nincs gondom, nem méregetek és nem telefonon élem az életem, amikor kell működik, szóval nem veszem észre, hogy gond lenne. De a roaming bosszantó. Legfőképp az, hogy májusban, amikor átjöttem vagy nem tudtak róla, hogy gond van vagy gondosan elhallgatták. Pár hetet néztem akkor a fórumot, senki sem panaszkodott roamingra (vagy baromira elkerülte a figyelmem).
-
Akelaus
senior tag
-
E300TD
tag
-
elekresz
tag
"Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. § (5) bekezdésében írottak szerint,
amennyiben a módosítás az Előfizető számára bármilyen hátrányos rendelkezést tartalmaz -
így különösen, ha a szolgáltatás díja emelkedik - az Előfizető az értesítéstől számított 45 napon
belül, azonnali hatállyal, további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott
időtartamú előfizetői szerződést."
[Forrás: Netfone weboldal - ÁSZF - Aktuális - Egyéni előfizetők - 2023. 08. 22. - Közlemény rész] -
csaszi75
senior tag
válasz
elekresz #3887 üzenetére
Jah ez a Netfone roaming szívás..
Haverom szifonos' s az jött vissza a bejelentésre, hogy valami nem stimmel a készülék oldalon az apn nevekkel.
Lehet az a legjob megoldás, ha kéred a Netfone-t, hogy adjanak egy Telekomos SIM-et a Vodafonos helyett. Már ha lehet ilyet. -
elekresz
tag
válasz
csaszi75 #3886 üzenetére
Netfone APN volt, IPv4 protokoll, 5G nélkül, de próbáltunk mindent is.
A repülő mód, restart, manuális hálózat, voda APN (bár nyilván roamingban ez nem játszik, de egy próbát megért), másik készülék, másik SIM hely a telóban.
Nyilván nem ez volt a prioritás ott és bőven elég volt az az egy óra, amit ezzel szenvedtünk, másik szolgáltatós kártyával hiba nélkül ment minden.
[Mondjuk az itthoni rossz tapasztalatok után ez csak hab volt a tortán.] -
csaszi75
senior tag
válasz
Ronex0001 #3885 üzenetére
Bocs, de te szidod a másik szolgáltatót egy másik topicban, és itt meg ezt a szolgáltatót szidod.
Valami nem stimmel
Legközelebb roamingban állítsd a készüléked 2-3-4G módba csakis.. felejstd el az 5G-t roamingban.
A Netfone előfizetőknél van valami kavarás a Netfone APN-nel és a Vodafone APN-nel.
Valami olyasmit magyarázott a szifonos' haverom, hogy csakis az internet.netfone.hu APN használható roamingban, de az okos szifon' az internet.vodafone.net-et is akarja aktiválgatni..de az nem jó.
-
Ronex0001
friss újonc
Spanyolországban voltam , ott a vodafone Es kapcsolt rá, van 5g hálózat, annak 20Mbps a sebessége, hirtelenkidob a 4g, majd kell várni egy fél percet, hogy legyen 3 g internet, azt mondták az ügyintézők, hogy más hálózatra rá lehet csatlakozni, a többi hálózat tiltott, A Movistar hálózatra rá tudtam csatlakozni, de ott egyáltalán nem volt internet, valahol még a speedtest alkalmazás sem töltött be aVodafone hálózatán. De akkor minek kell Barcelonába 5g , amikor többségben még a 3g is teker, vagy kidob.
-
Akelaus
senior tag
-
elekresz
tag
Nálunk is ez volt, csak Olaszország eldugott kis városkájában, Milánóban.
Nagyon bosszantó volt. Még ha volt is (néha) adatkapcsolat jelzés teljesen használhatatlan volt. De sajnos nekem itthon sem remekel, hiába full térerő, néha a legrosszabb helyzetben nem tölt be egy-egy app vagy e-mail... Yettel-eltől jöttem, ott sosem volt ezzel bajom, csak ár miatt jöttem ide, de megbántam. ÁSZF változás miatt kötbérmentes kilépést mondtak, így azonnal megyek innen. -
Akelaus
senior tag
válasz
INGJOKE #3865 üzenetére
Itt a válasz:
"Kedves Ügyfelünk!
Sajnálattal olvassuk levelét. Amennyiben hűség idő alatt hordoz el vagy mondja fel a szerződést, úgy kötbér kerül kiszámításra. Ennek a mértékéről egy tájékoztató jellegű levelet tudunk küldeni. A kötbér számítási ideje 30 nap, de előbb végbe szokott menni.
Kérjük jelezze részünkre igényt tart- e a kötbér számításra. "
Én nem az ÁSZF változás miatt kérdeztem rá, most megtettem azt is, várom arra milyen választ kapok. -
Egon
nagyúr
Voltunk Spanyolországban egy hetet a családdal (Barcelonában és környékén), és a mobilnet nem akart működni (a lányomnak van csak Netfone-os előfizetése, abból is a Vodás verzió). Három szolgáltatót dobott fel a manuális csatlakozás, ebből kettőhöz nem is engedett csatléakozni, értelemszerűen az ottani Vodához igen - csak épp nem volt mobilnet.
Gondoltam szólok, hogy ha valaki oda tart, ne lepődjön meg ezen (egyben egy fekete pont a szolgáltatónak). A család többi tagja (egy Digis, már ugye Vodás, és két T-s sim) probléma nélkül tudta használni a mobilnetet. -
tahepa
senior tag
..ha már itt tartunk...a belépéskor fizetett 5000 HUF kauciót ( mások szerint kaukció
) mikor írják jóvá?
-
Foose
addikt
válasz
StarKiller89 #3867 üzenetére
Jó hát nyilván én is szívesebben tudom azt a pénzt a zsebemben,de ha már vállaltam egy szolgáltatást,akkor fizetem. Csak kicsit zavaró hogy 17-én még nem tudom kifizetni.
-
dzf007
aktív tag
Jó lenne a 100 perces csomagoknál 200-250 perc, így már vonzóbb lenne..PL. 200 perc 20GB net=4000 ft
😊
-
Foose
addikt
Kapott már valaki aktuális havi számlát? Júniusban 12-én keltezett számlát kaptam, júliusban 14-én, most meg még sehol nincs.
-
csaszi75
senior tag
válasz
4Grider #3858 üzenetére
https://www.opensignal.com/reports/2023/08/hungary/mobile-network-experience
"Mobile Network Experience Report August 2023
Opensignal is the independent global standard for analyzing consumer mobile experience. Our industry reports are the definitive guide to understanding the true experience consumers receive on wireless networks.
Author: Hardik Khatri, Senior Analyst Data Collection Period: Apr 01 - Jun 29, 2023"Az OpenSignal APP alapján gyűjtik az adatokat.. tehát attól függően, hogy hány embernek van feltelepítve a készülékére...
-
-
MadMancs
veterán
De ha Vida hálós Netfone simet nem eszi meg akkor valószínűleg yettel vagy telekom. Yettel üzletben intézhető, Telekom esetében online is, akkor sms ben küldik fuggetlenítő kódot.
-
MadMancs
veterán
Számla ellenében a vásárlónak alap esetben.
-
MadMancs
veterán
válasz
StarKiller89 #3850 üzenetére
Ilyenkor az hogy a készülék nem független.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest