Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
elekresz
tag
"Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. § (5) bekezdésében írottak szerint,
amennyiben a módosítás az Előfizető számára bármilyen hátrányos rendelkezést tartalmaz -
így különösen, ha a szolgáltatás díja emelkedik - az Előfizető az értesítéstől számított 45 napon
belül, azonnali hatállyal, további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott
időtartamú előfizetői szerződést."
[Forrás: Netfone weboldal - ÁSZF - Aktuális - Egyéni előfizetők - 2023. 08. 22. - Közlemény rész] -
elekresz
tag
válasz
csaszi75
üzenetére
Netfone APN volt, IPv4 protokoll, 5G nélkül, de próbáltunk mindent is.
A repülő mód, restart, manuális hálózat, voda APN (bár nyilván roamingban ez nem játszik, de egy próbát megért), másik készülék, másik SIM hely a telóban.
Nyilván nem ez volt a prioritás ott és bőven elég volt az az egy óra, amit ezzel szenvedtünk, másik szolgáltatós kártyával hiba nélkül ment minden.
[Mondjuk az itthoni rossz tapasztalatok után ez csak hab volt a tortán.] -
elekresz
tag
Nálunk is ez volt, csak Olaszország eldugott kis városkájában, Milánóban.
Nagyon bosszantó volt. Még ha volt is (néha) adatkapcsolat jelzés teljesen használhatatlan volt. De sajnos nekem itthon sem remekel, hiába full térerő, néha a legrosszabb helyzetben nem tölt be egy-egy app vagy e-mail... Yettel-eltől jöttem, ott sosem volt ezzel bajom, csak ár miatt jöttem ide, de megbántam. ÁSZF változás miatt kötbérmentes kilépést mondtak, így azonnal megyek innen. -
elekresz
tag
Sziasztok!
Szám(el)hordozásnál honnan tudom meg, hogy a mostani szolgáltatóm Netfone 777 vagy Netfone 617? Az NMHH csak annyit mond, hogy Netfone Telecom Távközlési és Szolgáltató Kft.és a szolgáltatókódok listája sem visz közelebb a válaszhoz.
Köszönettel: elekresz -
elekresz
tag
válasz
MadMancs
üzenetére
E-mailes ügyfélszolgálati válasz:
"Amennyiben a szerződést meg szeretné szüntetni, úgy a hűségidőn belül kötbérmentesen van rá lehetőség.
A szám hordozásához az új szolgáltatóhoz szükséges befáradni és számhordozást kezdeményezni. A számhordozással szerződése automatikusan megszűnik rendszerünkben.
A szám megszüntetését e-mailben vagy a 1250-es számon tudja igényelni." -
elekresz
tag
Sziasztok!
Ha hűségidőben felmondom, akkor nyilván fizetnem kell kötbért, de mi lesz a számommal és SIM kártyával?
Felmondom a szolgáltatást és akkor senki földje?
Vagy előbb megyek a másik szolgáltatóhoz és számhordozást kérek? Vagy ez hogy van?
Elnézést a buta kérdésért, de számomra amit nyújt (vagyis amit nem) a Netfone az nagyon nem az, amire számítottam.
Köszönöm! -
elekresz
tag
válasz
NorbiG2
üzenetére
[link] Itt szerintem egész jól leírják a dolgot.
NAT (Network Address Translation) .
"Ennek tartalmi lényege, hogy az internet szolgáltatók különböző méretű csoportokba szervezik az előfizetőiket, akik csoportonként mindössze egyetlen átjáróhoz rendelt IPV4-es címet kapnak és mindenki ezen az átjárón keresztül kommunikálhat az interneten oda és vissza egyaránt. Ennek eredménye, hogy az egy átjáró mögé szervezett előfizetők mindegyike ugyanezzel az IP címmel látszódik az internet felől."
Ezt a megoldást VPN esetén vagy tudja kezelni a rendszer vagy sem, sok esetben a portok nem úgy működnek, ahogy azt a VPN tolerálná és ha ilyen mobilnettel nem megy a VPN, akkor azzal felhasználóként nem tudsz mit kezdeni. -
elekresz
tag
válasz
busdriver_hu
üzenetére
Én is emiatt kérdeztem a NAT-oltságot Netfone esetén, nem fog menni sajnos így a VPN.
-
elekresz
tag
Sziasztok!
Azt esetleg lehet tudni, hogy ezeknél a csomagoknál publikus IP-t kapunk-e vagy NAT-oltak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest