- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Optikán nem megy át, de ARC-on igen. A tévében pedig be kell állítani a formátumot, legalábbis nálam Samun külön ki kell választani, hogy DD+.
De nem ismerem a tévé beállításokat és nekem nincs ARC csak optikai, lehet nálatok máshogy van. -
Kiskutya
veterán
Sokan írjátok hogy dd+ meg atmos hangon szól a netflix, ezt hogy lehet elővarázsolni? Nekem soha se a tv se az erősítő nem mutat sima dd 5.1-én kívül mást se optikán se hdmi arc-on keresztül.
hmm...
-
azbest
félisten
Ha nagyon hosszú vagy gyengébb minőségű a kábel, esetleg összeszedhet zavart.
A pcm-nél talán nem okoz ez észrevehető hibát, de a térhatásnál lehet már megborul tőle a dekóder. Mondjuk akkor gondolom más forrásnál is elő kéne forduljon, ha azt is a tévé játsza le, bár lehet más formátumú a netflixes hang.Távoli példaként a benq monitoraim mind érzékenyek a vacakabb kábelre. Villanykapcsolás, sztatikus kisülés vagy anyámnál a hűtő ki-bekapcsolódásakor egy pillanatra elment a kép Jobb árnyékolású, vastagabb hdmi kábel megoldotta.
Ha nem ilyesmi, esetleg próbáld meg törölni a tévéről a netlfix alkalmazást és újra telepíteni. Az okostévéknél van hogy már az is segít az app anomáliáknál, hogy kikapcsolás után áramtalanítják pár percre és utána kapcsolják vissza. Mert a sima távirányítós lekapcsoláskor valójában az okos rendszer csak alszik és ha beakadt valami alkalmazás, ami esetleg terheli a prociját, akkor az beakadva marad a távirányítós altatós "kikapcsolás" után is. Az áramtalanítás csinál full újraindulást.
[ Szerkesztve ]
-
atom18
senior tag
Hát azt jelenti, hogy elindítok egy filmet vagy sorozatot jó a kép jó a hang és egyszercsak elmegy a hang de teljesen 1-2mp-re visszajön és megy tovább minden ha gondol egyet akkor van, hogy 1-2perc alatt is megismétlődik ha nem akkor max 10percen belül van egy, a kép semmit nem változik az szép éles akkor is mikor csak HD vagy 4K vagy akár dolby vision. Hát nem tudom mi lehet az oka de elég zavaró, hogy nézek/nézünk valamit és egyszercsak nincs hang majd újra van...
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
mit jelent az akadás? Elindítás után egyszer van valami döccenés?
A képminőség nem változik látványosan közben? Ha többször döccen, akkor a kép minősége nem vált olyankor? Talán azon a tévén is elő lehet varázsolni a netflixből, hogy épp milyen minőséget játszik.Csak tipp, mert nem ilyet használok: lehet, hogy amikor kisebb sávszélességű még/már, akkor a hang formátumán is vált és az okoz olyankor hanghatást? Induláskor ahogy más is meséli lehet gyengébb mindőségről kezd felfelé lépkedni. Ha később is van döcc, akkor meg talán rosszabb minőségre vált vissza.
[ Szerkesztve ]
-
atom18
senior tag
Nincs Zidoom és semmi más ilyen media lejátszom. PC-m van mivel pc-ről nézek filmeket tv-n ami úgy van összekötve, hogy pc-ről megy egy hdmi az erősítő Hdmi 3-ba (én azt választottam) Majd van még egy Hdmi kábel az erősítő monitor arcból a tv hdmi arcba. Így jó is minden ha Hdr-s filmet nézek, vagy nem, de legyen bármi más (2160p, 1080p, 720p) szépen átvált, és bármilyen hangzású is ki is írja és nincs semmi akadás és semmi. Ha hdd-t kötök a tv-re usb-n akkor is jó ugyanígy minden és semmi gond a hanggal. Csak a netflixnél van ez a jelenség amit nem értek hogy miért....
-
atom18
senior tag
Szia!
Mint kiderült nálam is hdmi volt/van a tv és erősítő között és nálam csak netflixen van az akadás pillanatokra és nem mindig. Viszont a tv-n van olyan ugye hogy mire állítom a hangot ami jelenleg hdmi arc azon belül tudok választani még olyat hogy "digitális hangkimenet 1: automatukis, 2. PCM" Alapból automatikuson van és szépen kiírja netflixen nézett filmnél is a hangzásokat (dd+, dolby atmos, stb.) így van az akadás, viszont ha átrakom PCM-re akkor nincs akadás de dd+, dolby atmos és egyebek sincsennek csak sima dd ami ugye nem igazi dd csak az erősítő keveri a hangot... Rádugtam a tv-re külső vinyot és indítottam el IMAX, dd+, TruHD hangzású filmeket és szintén nincs akadás...
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
Tudom, fuj magyar szinkron, viszont németet méginkább nem vagyok hajlandó hallgatni, még feliratolvasás közben sem. Valaki meg tudná nézni nekem, hogy a Hogyan adjunk el drogokat a neten sorozathoz létezik-e magyar szinkron? (Tudom, van erre valami kereső, de ott rákerestem olyan sorozatokra, amihez 2019 óta van szinkron, csak a korábbi évadokhoz nincs, és azt írta, nincs szinkron, szóval nem nagyon bízok benne. Ez pedig 2019-es sorozat ha jól tudom, hátha.)
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad mini 7 // Fujifilm X-T30 II
-
l.skywalker
Topikgazda
Akkor innentől lehetne, hogy a nemkívánatos tartalmat nem itt beszéljük ki? Köszönöm
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
TCr
veterán
"A routerből ment a kábel a tévébe, a upc-ból is egyenesen a tévébe."
Ebből azt feltételezem, hogy a Connect Box router módban van és a rákötött Tenda router csak AP?
Nálam jelentős javulást eredményezett az, hogy a CB-t modem módba tettem és vettem mellé egy normális routert (ASUS AC65P), mert a CB-t nem minden eszközöm szerette.Pl.
- a kábelre kötött PS4 40-160 között ingadozott folyamatosan, most stabilan 300 felett
- az 5GHz wifin lévő telefonom 60-180 között, most stabilan 300 felett
- a 2.4 GHz wifin lévő tabletet folyamatosan ledobáltahttps://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ezeket már végigjátszottam, minden lehetőséget.
A routerből ment a kábel a tévébe, a upc-ból is egyenesen a tévébe. Speedtest mérőkön ez max 50. Ha máshol mérem, akkor a kábel 80-90-et mutat, ami tényleg valós már, mert 100-zas a hálókártya, illetve 5hgz-en 250-300.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz #75501312 #7062 üzenetére
Két applikáció van, amit találtam. Mind a kettő mást mér.
Az egyiken 90m a másikon 20-30m között mért. Röhej...
(#7063) TCr
De akkor még egyszer.
A upc boxból megy a routerbe egy cat 7 kábel, ezen osztom szét a netet.
Pc-én (kábelen) és ájfonon is 5ghz wifin az 500-zat rugdossák.
A tv ugyanezen az 5ghz wifin és kábelen is, ami speedtest pluginos max 50m.
Ha máshol mérem, akkor mindegyik 250-300m mutat, pl szélessáv net.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Eszközökön böngészős mérést felejtsd el.
Nem emlékszem mit írtál, de kellene lennie speedtest applikációnak, azzal mérj.
Ha kábelen is csak 50mbit, akkor ott több probléma is lehet.
És akkor ott nem a Netflix probléma, hanem a lassú sebesség miatt korlátoz le.
A tévé wifije is ilyen lassú? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
De igen az, és arról megy egy (most pl) egy tenda 1200-ra, ami szétszórja 5ghz-re(is).
----
(#7058) kmarci25
Igen, onnan átküldtek a wifi topikba, ahol a legutolsó hsz szerint, valami zavarhatja a speedtest-es eredményeket, de viszont ugyanez közrejátszhat a netflix-nél is. Tehát a 250 feletti sebesség megvan, mégis valami nem tetszik a speedtest pluginoknak és a netflix-nek sem. Itt a linken a kép, ami nem speedtest pluginnal mér, az 250-300 között dobál azonnal.
Speedtest alatt meg kábellel is bebetonozva áll az 50-en.
[link]
Bocs, nem akarom már túl ragozni, csak egyszerűen szeretnék a végére járni, hogy hol és mi lehet a ludas...[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
Topikgazda
Az algoritmus 98%-os egyezést talált az adott tartalom és az ízlésed között. Figyeli a szokásaidat, ez alapján állítja össze az ajánlót, illetve besorolja a tartalmakat. Ez utóbbit jelenítik meg százalékos formában.
ΞΔGLΞ: az LG tv topikban érdeklődtél már? Lehet, ott nagyobb eséllyel találsz választ.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
RedCactus
senior tag
Szerencsésnek érzem magam, hogy engem a film jobban érdekel mint a sebessége.
-
-
Magnat
veterán
Üdv, sorry ha már volt, keresővel nem találtam, mit jelent a filmeknél a cím alatt zölddel (android tv-n), h pl "98% egy."?
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
bandor
tag
Android rendszerrel használhatatlan a Netflix.Dune pro 4k-val én sem használom. Pont erre a célra szereztem be az Apple tv 4k-t. Sok kütyüm közül az egyik legjobb vétel volt. Stabil 970-980 mbs sebességet mérek kábelen, akadás fagyás még sosem volt. A Netflix 4k egyből 4k-val indul.Wifin is megvan a 450 mbs. Ha tudsz kérj kölcsön egyet , próbáld ki. Szerintem nem fogod visszaadni.
-
levior
csendes tag
Úgy, hogy a Zidoot (és a többi divájszt is) a receiver (AVR) HDMI 1 (vagy 2-3-4-5...) bemenetébe csatlakoztatod és nem a tévébe. Majd a HDMI OUT-ból egy másik HDMI kábelen megy a KÉP a TV egyik HDMI bemenetébe. Ha esetleg az AVR épp nem szükséges és az rendesen be van állítva, kikapcsolt állapotban is átküldi a hangot a TV-be (audio passthrough). Klasszikus tv nézésnél, vagy erről való lejátszásnál (USB, Netflix, stb.) a hangot HDMI ARC-n (Audio Return Channel) a tv visszaküldi az AVRbe. Szóval hacsak nem 10+ éves a tv és az AVR (nem ARC képesek), nem szükséges optikai kábelt használni.
Egyébként cca 1500kbps / 48khz 20bit a felső határ optikai TOSLINK kábelen, szóval a tömörítetlen hangokat (DTS HD-MA, Dolby TrueHD) nem képes átvinni. Talán ezért is lehet sokaknak baja a hanggal, sokszor vannak a sima multichannel hangok 1500 körül.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Kiskutya #7044 üzenetére
Ezt most tényleg komolyan írom, egyszerűen nem volt olyan HDR anyag, ami nem akadozott, vagy ha éppen nem akadt, akkor egy menüt megnyomva szinte kifagyott a kép és várni is kellett rá.
A távot pontosan rá kellett irányítani középre, különben meg sem nyikkant. A tévé felvétel lejátszáskor többször kifagyott azzal a címszóval, hogy a HDD eltűnt, újra kell regisztrálni.
Nem kellett újra regisztálni, elég volt a tv mögé menni lehúzni, majd újra rádugni :d és ezért el mertek kérni 700 800 ezer közti pénzt.
1 hétig bírtam.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Pont ezt nem akartam, ezért vittem vissza nem olyan rég a sony ag8-at.
Az kb használhatatlan volt a az android rendszerrel. Gyakran fagyott, dadogott, lassú volt, eszméletlen szép képminőséggel.
Erre ez a tv mintha be lenne betonozva az 50 megabitre.
Már gyári visszaállítást csináltam a upc box-on, három router-ral próbáltam ki 5ghz-en, plusz simán bedugtam a kábelt és még azzal is csak 50. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Akkor kell egy droidos telefon, de, amit írtam előtte lévő tévé simán 200 felett. Akkor ott is kellene buknia, ha a csatornával lenne gond, nem? Vagy rosszul gondolkozom?
Iphone majd 500, egyébként upc (vodafone) 512-es net.Jah és közben mértem az iphone-nal gugli böngészőben, simán 400 felett ugyanazon a wifi-n.
-
TCr
veterán
Akkor itt lesz a kutya elásva, ez nem Netflix hiba.
1. Android-os WiFi Analyzer-rel megnézed, hogy melyik csatornákat foglalja a router.
2. Ha szükséges, a routered wifi beállításaiban tudod manuálisan módosítani.Esetleg valami tévéspecifikus beállítás? LG topik?
[ Szerkesztve ]
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Adama123 #7037 üzenetére
Az oké, de a tv háta mögött van a router. Iphone még így is majdnem eléri az 500-zat.
Előtte lévő Samsung Qled-en is simán jött 200, inkább több.
Akkor itt most mi van?
Max 50-60, amit a vodafone oldalán tudok mérni böngészőn keresztül. Feltöltés meg 13. Én nem valahogy nem tudom elhinni, hogy ezek jó adatok.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz EasyLife #7034 üzenetére
(#7035) TCr
Oltári gáz, 50-60m, 5ghz-en, de még a kábelen is, holott a samsung meg simán hoz 250-300 körül.net sebességet gondolom néztél a webos böngészőjén keresztül, 5ghz-es wifi is gondolom a legkisebb csatornán van(lg nél ez fontos enélkül nálam is 100 megabit körül ment a tv-n a net). Ha ezek mind megvannak akkor router vagy netszolgáltató probléma lehet.
Erről tudsz írni bővebbet, hol kell ezt állítani?
65GX a tévé, ne csesszenek már fel agyilag, hogy 1 milla 200 ezres tévébe ilyen gáz a net.[ Szerkesztve ]
-
EasyLife
aktív tag
Nálam LG65C9, 5Ghz- wifin 1 gigabites telekomos nettel 200 megabit körüli router-tv közti sebességgel film elindítása után szinte egyből max-on megy. Bár látom a hozzászólásaidból, hogy 2018-körül már volt hasonló problémád egy másik tv-vel, net sebességet gondolom néztél a webos böngészőjén keresztül, 5ghz-es wifi is gondolom a legkisebb csatornán van(lg nél ez fontos enélkül nálam is 100 megabit körül ment a tv-n a net). Ha ezek mind megvannak akkor router vagy netszolgáltató probléma lehet.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
rdt89
addikt
Ezért szaporodnak a szinkronos filmek a Netflix-en, ami dicvséretes!
-
kory24
őstag
Szia.
Igaz nem lg, hanem philips tvm van és nem optikan, hanem hdmi-vel, illetve nemcsak netflix-nél jelentkezett, de hátha segít...Nálam is ugyanilyen hang megakadás volt egy egy pillanatra.
Az oka a digitális kimenet formátum beállításainál volt.Ha sima többcsatornásra volt téve akkor jelentkezett ez a jelenség, át tettem többcsatornás (átkötés) - re és úgy már nincs akadás.
Nézz szét esetleg hasonló beállítások felé
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
Márint, hogy az erősítőn szól a hang, nem a tévén.
Nem olvastad el a manuálokat, igaz?
Az audio return channel (ARC) állítólag jópofa, de az erősítőd weblapján még lépésről lépésre is van segítség. Mivel annak a tévének is van olyan hdmi portja, ami ARC-os, így azt a portot [link]
A tévé manuáljában meg ott van, hogy a hangbeállításnál az optikai helyett az arc-ot válaszd kimenetként [link]
És akkor majd szépen azon a hdmi kábelen utazik a tévé arc portjáról az erősítő hdmi arc bemenetes portjára a hang. Úgy mindenféle formátumot át kell tudni vinnie, az optikain elvileg lehetnek limitek, mivel azt nem fejlesztették már régóta. Jó netflix térhatást
[ Szerkesztve ]
-
atom18
senior tag
válasz bendeguz76 #7027 üzenetére
HDMI? Azt meg, hogy csinálom meg hogy hdmi-vel kötöm össze az erősítőt meg a tv-t és közben tv-n megy a hdmi hang?
-
gahor72
aktív tag
Sziasztok!
Ha beállítom a kommunikációs beállítások alatt,h NEM kérek semmilyen értesítést,miért küldenek mégis ezek a gyökerek?
Már frissítettem 3x,kiléptem-beléptem,de még mindig küldözgetik az új bejelentkezés a fiókodba e-mail-eket.Kivagyok tőle!!üdv
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Lg Oled tulajokhoz lenne a kérdésem elsősorban, tegnap vettem egy tévét és lg-m még nem volt, Netflix-nél melyik az infó gomb, ami kijelzi a szokásos bitráta/felbontást?
Egyszerűen nem értem, hogy nálam miért ilyen lassú amíg a teljes bitrátát eléri, ma többször is indult 480-ban, mert a kép rosszabb volt mint egy fos SD. Legalább 2 perc! volt, amikor már úgy éreztem, hogy most fut teljesen frankón 15.5-ös bitrátán a Dolby Vision tartalom. De nem találom ezen a magic távon, hol (lehet) az infó...
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
atom18
senior tag
Sziasztok!
Adott egy lg oled 65e8 tv amihez van egy marantz 6013-as erősítő. Az erősítő+tv össze van kötve egy optikai kábellel. A kérdés az lenne mi az oka annak, hogy ha netflixen nézek valamit akkor erősítőn keresztül néha megakad a hang egy pillanatra de ha kikapcsolom az erősítőt és csak simán a tv hangszórók szólnak semmi gond...
-
soundsonic
aktív tag
Sziasztok, van pénz a paypal számlámon, de csak úgy enged előfizetni a netflixre ha bankkártyát adok hozzá. Láttam, hogy lehet venni amazonon netflix gift card-ot azt elfogadná a rendszerük hazánkban? Sajnos csak dollárosat találtam, de gondolom vpn-nel működhetne. Köszi
-
headhunter
addikt
válasz norbertoth #7017 üzenetére
-
norbertoth
senior tag
Azt hol látjátok mik az uj szinkronos filmek amiket épp feltettek?!
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
EasyLife
aktív tag
Ma felkerült szinkronos filmek: Silent Hill – Kinyilatkoztatás, Az ételművész és az Augusztus Oklahomában
-
ebayer
tag
válasz l.skywalker #7014 üzenetére
Nagyon bonyolult ez a kérdés, amit feszegetünk. Pl. a Harry Potter filmek, amikről szó volt, az angol Netflixen egyáltalán nincs fent, az Amazon Prime-on viszont megnézhető, talán náluk vannak a jogok, ugyanakkor a Gyűrűk ura mindkét streaming szolgáltatónál elérhet. Tehát valószínűleg vannak kizárólagos jogok és osztott jogok. Mondjuk a Prime-nál pluszban kell fizetned ezekért a filmekért és az összeg annak a fényében változik, hogy kölcsönzöd vagy megvásárolod.
Ami a szinkront illeti érdekes pl. az Amerikai pite, mert az első 2 rész csak angol hangsávval érhető el, míg az Amerikai pite: Az esküvő már kapott többféle szinkront (és többek között magyar feliratot). Tehát ez a szinkron- és feliratmizéria nem csak a magyar területre jellemző. -
l.skywalker
Topikgazda
Ez nem ennyire fekete-fehér. Vannak produkciók, amiknél az adott cégé a szinkron jog is (pl. Pixar esetében) és van aki eladja a jogot és akkor az csinál szinkront aki akar.
Szerintem az előbbi esetében kapjuk meg mi is magyarul, mert kb. egy globális nagy csomagban van, vagyis amikor a Netflix megvette pl. a Harry Pottert akkor benne volt a csomagban a magyar szinkron is. Emlékszem 8 éve Londonban vettem egy Harry Potter DVD-t és volt rajta magyar felirat. Nem hiszem, hogy innen vándorolt ide.
Ha az utóbbi áll fenn, akkor bizony a Netflix szerintem nem a pénz miatt, hanem a macera miatt nem fog utánamenni, hogy akkor most behozza valamelyik huszadrangú cégtől a szinkront.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
veterán
válasz l.skywalker #7010 üzenetére
Én abban sem vagyok biztos, hogy itt Magyarországon lehetséges a szinkronos jogok bérlése vagy vétele. Vagy ha mégis, akkor irreálisan magas áron. Itt minden sokkal többe kerül, mint amennyit valójában ér. Simán a szinkronoknál is el tudom képzelni, hogy a szinkronjogokat birtokló csatorna irreális áron válna csak meg a tulajdonától. Vagy úgy sem. De ez csak magánfejtegetés.
-
EasyLife
aktív tag
Harry Potter összes része szinkronos és a Legendás lényeg és megfigyelésük is, akkor ott van még az éhezők viadala összes része is szinkronos, aztán nem rég lett az aljas nyolcas, Várandósok - Az a bizonyos 9 hónap, Napos oldal és Anna is. Azért még ha lassan is de van fejlődés szinkron terén.
[ Szerkesztve ]
-
RedCactus
senior tag
Én szerencsére jobban szeretem eredeti hangon hallgatni a filmeket. Persze ha van felirat az sokat segít. Pl. sokáig nem szerettem Steve Carell-t, aztán rá kellett jönnöm, hogy a magyar hangja (Kassai Károly) miatt nem kedvelem. Valahogy ahhoz hasonlít a dolog, mintha Madonna klipjét szinkronizálnák és valamelyik magyar előadó énekelne helyette. Pont a lényeg veszik el.
Ezt nem vitaindítónak szántam, csak egy vélemény... -
l.skywalker
Topikgazda
Nem hiszem hogy ez költség kérdése lenne. Egy ekkora cégnek nem fáj a teljes Jóbarátok szinkronos jogainak kibérlése. Azok is ugyanúgy a Warner hét tartoznak. Simán csak nem kerül fókuszba. A globális ki tudja hány millió előfizető között a hazai 50-60ezer igénye nagyon el tud tűnni.
-
veterán
-
veterán
válasz l.skywalker #7006 üzenetére
Nincs kizárva, hogy ide nem költenek, hogy megvegyék a szinkronokat. Kicsi és jelentéktelen a piacunk. Pedig ha minden fent lenne szinkronosan, amihez valójában van is, én simán fizetnék többet is havonta. Akár egy 10-est is, ha pl nem kellene máshonnan begyűjteni a tartalmakat és szórakozni a lejátszásukkal, hanem csak megnyitnám a Netflixet és mindig megnézném, ami érdekel.
-
castiels
addikt
válasz l.skywalker #7006 üzenetére
Igen, inkább erről lehet szó.
-
l.skywalker
Topikgazda
Sántít a példa. Mert akkor a natív angol területeken sem adná el senki a jogokat az online terjesztésére. Szerintem csak simán nincs fókuszban a piacunk. Nincs megfelelő regionális képviselet.
-
veterán
A "régebbi" filmek, sorozatok, illetve olyan jelenlegi filmek, sorozatok, amelyek jogait magyar tv-s társaság megvette és megcsinálta hozzá a szinkront, jogi okok miatt nem kerülhetnek fel a Netflixre, illetve semmilyen streaming szolgáltatóra. Meg persze másik csatornára sem. Hacsak nem adja el a jogokat a jogtulajdonos csatorna. A Netflixen rengeteg régi és új sorozat és film található meg. Ráadásul majdnem mindenhez létezik szinkron. Ha tényleg szinkronosan adhatnák ezeket, akkor senki sem fizetne elő tv csatornákra. Csak a Netflixre. Ez nekünk aranybánya lenne, de a világban a dolgok nem így működnek. Nem a felhasználó, néző az első.
-
oszy
veterán
Nekem csalódás ez a netflix. Szeretem a feliratos filmeket, de pl. a Kék Villám, a Jóbarátok nem szinkronosan van fönt...
Egyébként mitől függ, hogy melyik van szinkronosan? Mert találtam új filmet, ami már szinkronizált.Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- EAFC 25
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest