- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Üdv.
Véletlenül lefrissítettem ezt a szart a tableten, azóta nem játssza le a videókat Az előzeteseket természetesen igen
Semmi nem segített rajta ezért letöröltem, újraraktam, azóta belépni sem lehet, ezt adja be helyette:
Tök mindegy mit választok, semmi nem történik
Újraraktam a tabletet, ugyanez
Azt sem értem, minek neki a mikrofonhoz hozzáférés[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
Joshi
titán
válasz gubabela #9897 üzenetére
Én soha nem zoomolnám a 21:9-es filmet, de ahogy írtam most kipróbálni se tudom. Ahogy néztem a Netflix webes felületén sincs lehetőség zoomolás beállítására. Akkor ezt buktad. Mondjuk én pont ezért vettem 65"-os méretben a tévét, hogy minél nagyobb legyen a hasznos felület.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
-
gubabela
senior tag
Sziasztok!
Azt be lehet állítani valahogy, hogy teljes képernyőn játsza le a filmeket a netflix app? Egy sony a8-on szeretném beállítani, de nem igazán találtam rá megoldást -
Adama123
aktív tag
Cobra Kai S01 magyar szinkron
-
-
Azt nem tudja valaki, hogy olyankor mi lehet a problémája, ha a keresésben kiirja a keresett filmet, bal oldalon szövegesen , de a föképen, márcsak olyan filmeket ad be ami szerinte hasonló.
A stowawqay és a csernobil 1986 filmeket akartam v olna megnézni, de nem voltak sehol és a keresésnél megtalálja öket névre, de nem tölti be.
ha rákattintok a szovegre akkor elugrik rola a kurzor a föképernyo valamelyik filmjére.Megosztva használom a családommal, és másoknáél megy.
-
(ex)Cat
senior tag
válasz headhunter #9887 üzenetére
Ennyire ezért nem gyenge. De mondjuk nem is célszerű a Zatoichi-hez hasonlítani. Az önmagában egy klasszikus - bár ugye itt is melyik filmről van szó? - A Kenshin filmek szerintem simán elmennek egy jó 7-es értékeléssel.
-
cidalain
veterán
válasz Chris0321 #9885 üzenetére
Gondolom point and click jellegű játékok.
Most is vannak fent olyan interaktív mesék, hogy megy 5 percig, aztán jön a kérdés, hogy hova menjem most Micike?
A: bálba
B: haza
C: boltba
És a tévé távirányítóval választhatok, van rá 30 másodpercem, különben elindul a default lehetőség. Aztán folytatódik a sztori a választott opció szerint>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Chris0321
addikt
válasz Soulfly842 #9884 üzenetére
Szerencsém volt. Kíváncsi vagyok milyen játékokat terveznek beletenni amit lehet játszani akár tv-n is.
-
Chris0321
addikt
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz modflow #9880 üzenetére
Nem. Ez régiónként eltérő terjesztés/vetítési jogok. Nem ugyanaz a forgalmazója a filmeknek Európában, Magyarországon, mint az USA-ban. Mások a felhasználói szokások, máshogy alakítják ki az üzleti stratégiát. Egyéb esetben vagy a forgalmazó vagy a mozi menne csődbe. Na akkor lenne diszkrimináció
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
modflow
veterán
Az IGN Hungary miért népszerűsíti a warezt állandóan?
[Exkluzív: Nagyon menő poszter érkezett a Netflix csajos akciófilmjéhez, a Lőpor Turmixhoz!]Mi amerikaiak vagyunk, mint ahogy az az oldal is....?
Gondolom ezért írnak állandóan ilyen félrevezető cikkeket.Ugyan ez volt a The Ice Road esetében. Ugye azt is láthatjuk a Netflixen mi is, ugyan úgy, ahogy a tárgyi filmet.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Most én lettem ilyen f@sztarisznya, vagy tényleg nem kerül fel olyan tartalom, amit ne nyomnék ki max félórán belül? Ennyi ZS kategóriás moslékot gyártani, hát nem is értem...
Apple TV+-on meg majdnem minden sorozat le tud kötni. -
hexup
kezdő
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat!
Ki is próbálom ma bent.Kár hogy ez nem állítgatható, csak adatforgalom babrálással. Na mindegy, kap egy külön profilt akkor a tablet.
-
hexup
kezdő
Sziasztok!
Bocsi, ha hülye a kérdés
Netflix prémium csomagom van, de szeretném megkérdezni hogy van valami mód arra hogy csak HD-ban játssza le a dolgokat? Bármi beállítás erre külön, vagy internet beállítással szórakozni?
Azért a kérdés, mert sokszor a tabletemen szoktam munkahelyen filmezni és egyszerűen a kimaxolt minőséggel a netflix alkalmazáson belüli fényerő max beállítása mellett is szörnyen sötét a sötét jelenetek (van hogy nem is látni mi történik kb), teljesen sötét mozi hangulatot meg nem tudok csinálni bent a munkahelyen
Ellenben egy sima HD filmet élvezet volt nézni tegnap a tableten. -
törölt tag
lg 55nano903-as tv-n a
netflix appon hogy tudom megnézni hogy milyen bitrátával játszik épp? -
beers
addikt
Sziasztok!
Középső csomagom van kb 2 éve, valamikor töltöttem le előre 1-2 részt!
Tudtommal ez egy idő után törlődik!
Most szeretnék újra letölteni, hogy offline is tudjak mit nézni, de csak sárga felkiálltó jel jelenik meg, nem indul a letöltés!
5G van beállítva limitre, az írja 4,5G áll rendelkezésre, de mégsem akarja az igazat....
Esetleg ötlet valakinek?M&N
-
spiky03
veterán
Az mitől függ, hogy egy új sorozat rész mikor kap feliratot?
Mert a Blacklist utolsó részéhez még most sincs.
Pedig már lassan 1 hete, hogy fent van.Az előző részhez volt pár nap alatt.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
woodworm
veterán
-
jbl
senior tag
Hogy lehet olyan filmeket keresni, ami magyar szinkronos?
4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
ebayer
tag
Nekem tetszett a Katla (Rejtélyes jég nevet kapta magyarul) című izlandi sorozat. Ajánlom azoknak, akik szeretik a nordic filmeket.
-
tDr1v3r
veterán
Itthon meg lehet hogy moziba küldik... de ahogy olvasom iszonyat gyenge lett, én szvsz nem is sajnálom hogy nem jutott el az itthonira.
Nézzetek Runoni Kenshin-t inkább, a legutolsót (ami prequel) kivéve az összeset felrakták a kínálatba, még az idén áprilisban megjelent zárófilmet is. És nagyon jók!
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
LouiS22
veterán
válasz Drenadar #9843 üzenetére
"nekünk magyaroknak ez se jár" - írj Viktornak és Péternek...
Komolyra fordítva: elképzelhető, hogy nem lett kész a magyar felirat és/vagy eleve szinkronnal jön ki (és azzal is lemaradás van). Még sorozatoknál is előfordult, hogy egy-egy rész később érkezett meg (és ott is felirattal volt para).
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
modflow
veterán
Hát az előzetesen szerint tegnap jött.
[link] -
modflow
veterán
A ma megjelent The Ice Road miért nem látszik a Netflixen?
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
A nagy vihar alatt elszállt az internetem miközben Netflixen néztem egy sorozatot.
Kb: fél órája helyreállt a szolgáltatás, de a Netflixet nem tudom használni.A fiókomat sem mutatja a tévén és amint rákattintok a Netflix ikonra csak hibaüzenet van.
[ Szerkesztve ]
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
kmarci25
Topikgazda
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
Topikgazda
válasz cidalain #9815 üzenetére
Igen. Magyar nyelvre állított profilban csak azok a tartalmak jelennek meg, amelyek esetében vagy magyar felirat, vagy szinkron elérhető. Ha egyik sincs, akkor nem jelenik meg a listában. A legjobb módszer szerintem, ha csinálsz egy angol nyelvű profilt is (ha van még szabad helyed), és ha ilyen tartalmat keresel, akkor azt a profilt használod.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
cidalain
veterán
Szeretnénk meglesni egy filmet, de az istennek sem találom.
Asszem az lehet a baj, hogy se magyar hang, se magyar felirat nincs hozzá. Ha a profilban átállítok angolra a default magyarról akkor listázódni fog?>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
Dudee
senior tag
Sziasztok!
milyen eszközről lehet tudni, hogy támogatja a netflix-es dolby atmost?
Kissé meglepődtem, amikor PS4-ről, PS5-ről és FireTV 4k-ról is azt olvastam, hogy bár a HW támogatja (ha pl blurayről nézel filmet), de a Netflix app miatt nem megy az Atmos.Van javaslat, hogy mi támogatja, ami itthon is könnyen beszerezhető?
Köszi szépen!
-
winbox
senior tag
válasz woodworm #9807 üzenetére
Amúgy a netflixes trailer alapján simán lehetett volna kalózos is, ahogy írja, mert tényleg olyan, mint ha vízen mennének a hajóval abban a szörnyes jelenetben, én is ilyesmi hajózásosra számítottam, hát egy kicsit lett csak más egyébként nekem kellemes csalódás volt, túl sokat mondjuk nem kell várni tőle.
[ Szerkesztve ]
-
pjtr
aktív tag
Sziasztok!
Megvan, Shadow and Bone.
Köszönöm!
-
kmarci25
Topikgazda
válasz Roland8622 #9798 üzenetére
Tudod újra aktiválni ugyanazokkal az adatokkal, de ott már nem lesz semmilyen promóció, kedvezményes/ingyenes időszak. Azonnal vonja a havidíjat.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- EAFC 25
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest