- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz norbertoth #12505 üzenetére
Nah erre nagyon kíváncsi leszek..
⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
zseko
veterán
válasz norbertoth #12505 üzenetére
Sőt, állítólag még a „gyanús” vendégprofilokat sem tiltják le.
Hát, én nem tudok belépni máshol, csak az elsődleges helyen. Hordozható stick ide vagy oda.
HR24.hu
-
toto0569
addikt
válasz norbertoth #12487 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
-
Noukoum
veterán
válasz norbertoth #12478 üzenetére
Ez teljesen normális.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Alex91
félisten
válasz norbertoth #12459 üzenetére
Ja, 2 fo 2000 Ft…
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Chris0321
addikt
válasz norbertoth #12457 üzenetére
Szerintem vendégenként számolják. Mintha ezt olvastam volna valahol.
-
Chris0321
addikt
válasz norbertoth #12452 üzenetére
Nem írták le mik a lehetőségeid?
-
Chris0321
addikt
válasz norbertoth #12449 üzenetére
Kaptál levelet a Netflixtől?
-
Alex91
félisten
válasz norbertoth #12449 üzenetére
Profilok létrehozása
Családtagjaid számára külön profilokat hozhatsz létre, hogy mindenkinek saját, személyre szabott Netflix élményben legyen része. Fiókodhoz öt egyéni profilt társíthatsz, amelyekhez külön-külön korhatár-besorolást állíthatsz be. A profilok besorolása és preferenciái alapján a rendszer személyre szabott ajánlásokat jelenít meg a felhasználóknak.Szoval 1 elofozetes eseten 5 profilt hozhatsz letre. A legdragabb elofizetes eseten 4 keszuleken tudjak egyszerre nezni a streamet. Na most, hogy itt a 2 vendeg profil levonodik-e az 5 profilbol, es hogy a vendegek altali stream hasznalat bele szamit-e az egyideju 4 streambe, ez szamomra is kerdes…
Igen, fiokonkent annyi, es max. 2 ilyen lehet lehet a legdragabban.
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
válasz norbertoth #12446 üzenetére
Kevered a szezont a fazonnal…
A 4 az az, hogy egyszerre, egy idoben 4 eszkozon lehet nezni a streamet…
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz norbertoth #11494 üzenetére
Nekem a tv kiírja ha megnyomom az info gombot.
Dive ever, work never.
-
tDr1v3r
veterán
válasz norbertoth #10490 üzenetére
Jah nem lehet. Főbb címeket listázza (jön a Mr Robot!), de a többit nem... lehet valahogy revertálok egy régebbi buildre mert ez nem tetszik annyira.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
EasyLife
aktív tag
válasz norbertoth #8584 üzenetére
Valaki hozzáértő nem csinálna egy online excelt amibe beírhatjuk magunkat?
(Név (lehet akár prohardver név is), város, szolgáltató) Nem tudom mi kellene még Vagy egyéb ötlet ahol tömegesen lehet jelentkezni? Én beszéltem a müsoron.hu üzemeltetőjével, de elfogultan védi a netflixet és kissé arrogáns megmondó stílusú.... Így vele nem mentem sokra. Akár facen is megosztható legyen, elég nagy létszámú netflix csoportok vannak ahol az álag userek nem veszik észre és vagy nem törődnek vele, de hátha többen is jelentkeznének. -
modflow
veterán
válasz norbertoth #8584 üzenetére
Támogatom!
-
bl4ze
veterán
válasz norbertoth #8534 üzenetére
Sajnos a Samsung tv-n nincsen AppleTV app, csak a szokásosak. (NF,HBO,AMAZON)
.:. bl4ze .:.
-
Ezekiel.
tag
válasz norbertoth #8535 üzenetére
Próbáltam, sajnos nem változott semmi.
-
modflow
veterán
válasz norbertoth #8534 üzenetére
Ok, köszi.
Belőttem. :)
Itt mit kell megnyomni, hogy lássam, mennyivel tölt és milyen a felbontás?
Infó gombra nem csinál semmit.... -
wallace 234
őstag
válasz norbertoth #8437 üzenetére
Én is oledet, használok és eléggé feltűnő a minőség romlása. Távon nyomd le a 9 es gomb alatt lévő, gombot vízszintes pöttyök vannak, az előhívja alkalmazás menüt és ott az infó arra rá mész és a balsarokba megjelenik, az információ ami jelzi a bitrate t és a felbontást, ha 4k Dolby vision t nézel, 15.25 Mbit/s nak kéne lennie ill jobb esetben az is!
-
kmarci25
Topikgazda
válasz norbertoth #7233 üzenetére
Sajnos (vagy nem, de mindegy is ) nincs Apple tv-m, ráadásul ki is kapcsoltam a bemutató videót, így nem tudok nyilatkozni.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
headhunter
addikt
válasz norbertoth #7017 üzenetére
-
kentucky
őstag
válasz norbertoth #6903 üzenetére
Űrhadosztály még mindig 2,5 mbps... Digi CDN
-
pkaresz
őstag
válasz norbertoth #6852 üzenetére
Én, mi már nem netflixezünk, épp ezért.
Megoldom másként!"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
törölt tag
Igy is ingyenes amugy 4k tartalom is alig van.
Ki az aki fizet ingyenes cucert? -
castiels
addikt
Először eggyeztetniük kell a szolgáltatókkal a visszakapcsolásról...
[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
válasz norbertoth #6757 üzenetére
Nem, nem jó.
-
törölt tag
válasz norbertoth #6757 üzenetére
Mire gondolsz, hogy jó-e? Eddig is jó volt, működött.
Megnéztem a tévén, de fura értékeket kaptam. FHD esetén van random sorozat, ahol 4.5-6.5 Mbit/s között van a stream, és van random sorozat és film, ahol meg csak 3 körüli értéket kapok.[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
válasz norbertoth #6583 üzenetére
Átlag júzert nem érdekli...
-
modflow
veterán
válasz norbertoth #6434 üzenetére
Én 30 napról tudtam, nem naptárhoz volt kötve.
-
kmarci25
Topikgazda
válasz norbertoth #5904 üzenetére
És el is árulod hogy miről van szó?
-
modflow
veterán
válasz norbertoth #5904 üzenetére
Hát igen.....
-
kmarci25
Topikgazda
válasz norbertoth #5834 üzenetére
Aztán mi nem az?
nxferenc, Tuomas: erről a Black Mirror Bandresnatc jut eszembe. Nemrég néztük meg egy új tv-n, ahol működött a feleletválasztós dolog. Nem mondom, hogy beleszerettem, de jó móka volt. Ott van ilyen lehetőség, hogy a 80-as években játszódó történet főhősének meséljünk a Netflixről.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz norbertoth #5614 üzenetére
Állítsd át a profilját magyarra. Akkor magyar címek lesznek. Viszont akkor kiesnek a kínálatból azok a filmek amiken nincs magyar hang vagy felirat.
-
veterán
válasz norbertoth #5551 üzenetére
Egy háztartásnak ingyenes. Ha egy neten vagytok, arra egyszer lehet felhasználni az egyhavi ingyenességet.
-
törölt tag
válasz norbertoth #5551 üzenetére
Akkor le is irtad a megoldást.
-
tobias40
veterán
válasz norbertoth #5547 üzenetére
Vagy ugyan azzal a kártyával fizettetek? (lett beállítva)
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
1 neten vagytok 1 lakásban?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
azbest
félisten
A supportot tudja tesód megkérdezni erről. Ha ugyanaz az okostévé, akkor azt detektálják.
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
válasz norbertoth #5203 üzenetére
Ugy latom, hogy mar nem csak itthon draga . Nem biztos, hogy a reklam a legjobb megoldas, de valamit ki kell talalniuk, mert igy megint a torrent marad...
-
törölt tag
Az hogy nagyon fel fog lendülni a torrentezés. Már most többen töltenek le reklámok nélkül is, a sok szolgálató miatt, franc se fog egyszerre annyi helyre előfizetni. Abban meg rohadtul igaza van az amcsiknak, hogy nem hajlandóak 20 dollárnál többet fizetni, ne vicceljünk már, 50 csatornás csomagok kerülnek kevesebbe.
Az engem mondjuk nem zavarna ha az appban lennének hirdetések itt-ott, de a műsor előtt vagy közben ne legyen ilyesmi.
-
devil-k
nagyúr
Mindig van itt valami indok, hogy le tudják nyomni a reklámot a torkodon....
- mozi bolondéria -
-
Tuomas
addikt
válasz norbertoth #5114 üzenetére
Azt hiszem, hogy pl. a Stranger Things valamelyik évada is visszamenőlegesen kapott szinkront.
We were here
-
Tuomas
addikt
válasz norbertoth #5112 üzenetére
Igazából egyik fórumtárs sem neked válaszolt, de ügyesen magadra vetted... (Bár lehet, hogy írtál valamit és törölték.)
Egyébként a fillérszexuális hozzászólások ügyében a téma tudnivalókban pontosan szerepel az, hogy az ilyen jellegű hozzászólásokat nem kéne erőltetni...
"Akinek zavarja ez az önérzetét, ugorja át a posztom."
...Úgyhogy nem nekünk kellene átugrani ezeket a hsz-eket, mert eleve meg sem kellene születniük.A topik rendszeres követőjeként engem is egyre inkább zavar az, hogy napi szinten előjön a próbaidős trükközés és a családalapítók is.
[ Szerkesztve ]
We were here
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz norbertoth #5005 üzenetére
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz norbertoth #4998 üzenetére
az AM az Amazon Prime?
-
Alex91
félisten
válasz norbertoth #4998 üzenetére
Na, itt van, hogy miert is sok az ara...
-
azbest
félisten
válasz norbertoth #4798 üzenetére
Átlagosnak 4 órányi nettó munkadíja az uhd csomag. Persze sok kicsi sokra megy. A 4k tévéből meg az olcsóbb közelít egy havi (168 óra) munkadíjat.
Mindenki arra költ, amire szán.Az usában pedig aztán végképp nincs túltolva az árazás a 100-200 dolcsis tévé csomagok mellett a sokszoros fizetési szintek mellett. Csak a nagyon sok előfizető miatt nem mennek csődbe, mert fejenként csak centekben mérhető a profitjuk. Na jó, a mostani feljövő szinteken havi 4 dolcsi körül van a profitjuk fejenként, ha a statisztikák nem hazudnak.
[ Szerkesztve ]
-
atala
addikt
válasz norbertoth #4778 üzenetére
Nekem meg negatív csalódás a Netflix. Én csak szinkronos filmeket, és sorozatokat nézek, és azokból nagyon kevés van a Netflixen. Valószínűleg marad az előfizetés a próba hónap után is, mert a lányaim szerencsére angolul nézik a filmeket, és ez nagyon jó a nyelvtanulás szempontjából. Viszont én hamar végig fogom nézni az engem érdeklő szinkronos filmeket.
Tényleg, kb mennyi film, és sorozat kerül fel hetente?
-
sfdrakex
nagyúr
Akár 4 eszközön, UHD-ban 4 ezer Ft sok? Mi lenne reális ha fizetnének érte hogy nézd?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
veterán
Mennyit tartanál reálisnak azért, hogy több eszközön akár 4k uhd HDR! tartalmat nézhess kitünő minőségben, akár offline? Csak mert szerinted 13 dollár sok egy hónapban...
-
pippo76
tag
válasz norbertoth #4321 üzenetére
A valaszt mar masok megirtak elottem.
-
Gijon
senior tag
válasz norbertoth #4323 üzenetére
Minden hasonló szolgáltatás tesz próbaterhelést új regisztrált ügyfeleknél kártyaellenörzés céljából,.. az álltalad előfizetett szolgáltatásokért is volt próbaterhelés, (Lehet, hogy az előfizetést megelőzően, már regisztráltál az adott cégnél, és vásároltál valamitamit, így nem volt próbaterhelés.) amit gondolom vissza is kaptál.
-
kmarci25
Topikgazda
válasz norbertoth #4325 üzenetére
Nem, dehogy. Csak ellenőrzik, hogy a kártya használható-e. Ugyanezt csinálja a Simple is pl, de a Gpay is, Spotify is.
-
kmarci25
Topikgazda
Visszaküldik, persze. Mi lenne vele? 1 €, 100 Ft valami ilyesmi lesz, pár napon belül visszakapod a kártyádra/paypal-ra.
-
törölt tag
Nem biztos hogy egy fizetős szolgáltatás neked való, ha 1eujró miatt aggódsz.
Mi lesz ha fizetned kell érte? -
törölt tag
válasz norbertoth #4318 üzenetére
A Netflix azért kéri el a fizetési módot, hogy az ingyenes próbaidőszak vége után zavartalanul biztosíthassa a szolgáltatás folytonosságát. Ezt úgy hajtjuk végre, hogy engedélyezési kérelmet küldünk a pénzintézetednek, hogy ellenőrizzük, valóban működik-e a fizetési mód. Ezekért a kérelmekért nem számítunk fel díjat, de bizonyos esetekben ideiglenesen befolyásolhatják a rendelkezésre álló számlaegyenlegedet.
[link] -
pippo76
tag
válasz norbertoth #4318 üzenetére
Probaterheles, hogy van-e fedezet a kartyan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
- HP ProBook 640 G8 - 14.0"FHD IPS - i7-1165G7 - 32GB - 512GB - Win10 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest