- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltán
őstag
Megnéztem a proci hőfokát, de nem tudom eldönteni. Mintha az éppencsak langyos és a hideg között lenne. De annyira pörög a hűtő, hogy szerintem az hűtötte le ennyire, mert fázott a kezem, mikor a közelébe nyúltam
Levettem a hűtőt, a magot is megfogtam, az is ugyanolyan eldönthetetlen. De szerintem ment, mert a vinyók is beindultak, tipikus boot-módon. Meg tuningolva sem volt, meg ezek a régi Intelek nem melegedtek eleve. Szóval a proci ment szerintem. (most egy 366Mhz-es van benne, erre cseréltem le a 633Mhz-eset a próba miatt)
Cmos reset jumpert egyszerűen nem találtam, így kivettem az elemet, most várok, aztán visszateszem.
MOD: visszatettem ,de megint nem tudom beindítani az alaplapot, csavarhúzóval sem. Belefáradok lassan.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Tesla topik
- PlayStation 5
- GTA VI
- Filmgyűjtés
- Óra topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- KEZDŐ GAMER PC GTX 1060 3gb INTEL Core i5 16gb ram ssd + HDD Win11
- GAMER PC Asus FX6600 8gb Ryzen 5 5500 16gb ram 1tb ssd Win11
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest