Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltán
őstag
Megnéztem a proci hőfokát, de nem tudom eldönteni. Mintha az éppencsak langyos és a hideg között lenne. De annyira pörög a hűtő, hogy szerintem az hűtötte le ennyire, mert fázott a kezem, mikor a közelébe nyúltam
Levettem a hűtőt, a magot is megfogtam, az is ugyanolyan eldönthetetlen. De szerintem ment, mert a vinyók is beindultak, tipikus boot-módon. Meg tuningolva sem volt, meg ezek a régi Intelek nem melegedtek eleve. Szóval a proci ment szerintem. (most egy 366Mhz-es van benne, erre cseréltem le a 633Mhz-eset a próba miatt)
Cmos reset jumpert egyszerűen nem találtam, így kivettem az elemet, most várok, aztán visszateszem.
MOD: visszatettem ,de megint nem tudom beindítani az alaplapot, csavarhúzóval sem. Belefáradok lassan.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- AMD FX
- OTP Bank topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Ryzen 5 / GTX 1060 / B450 M / 8GB / 250GB M2
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest