- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltán
őstag
Megnéztem a proci hőfokát, de nem tudom eldönteni. Mintha az éppencsak langyos és a hideg között lenne. De annyira pörög a hűtő, hogy szerintem az hűtötte le ennyire, mert fázott a kezem, mikor a közelébe nyúltam
Levettem a hűtőt, a magot is megfogtam, az is ugyanolyan eldönthetetlen. De szerintem ment, mert a vinyók is beindultak, tipikus boot-módon. Meg tuningolva sem volt, meg ezek a régi Intelek nem melegedtek eleve. Szóval a proci ment szerintem. (most egy 366Mhz-es van benne, erre cseréltem le a 633Mhz-eset a próba miatt)
Cmos reset jumpert egyszerűen nem találtam, így kivettem az elemet, most várok, aztán visszateszem.
MOD: visszatettem ,de megint nem tudom beindítani az alaplapot, csavarhúzóval sem. Belefáradok lassan.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest