Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dirkam
tag
hali.
egy olyan problémám lenne, hogy egy régebbi gépünk egyszercsak nem indult el egyik reggel. elvittem szervízbe, mert nekem nincsenek műszereim meg tartalék alkatrészek, hogy meg tudjam vizsgálni hol lehet a hiba és ott azt mondták, hogy az alaplap kuka és a táp is szar. vettem egy alaplapot bele, egy zsírúj 400W-os tápot, de még mindig nem indul el sajna.
fogalmam sincsen már, hogy mi lehet a baj. elvileg minden alkatrész jó és jól is van összerakva, kicsit bosszantó már a dolog...
a jelenség, hogy bekapcsolom a gépet, ventik felpörögnek, de a monitoron nincs kép hanem csak villog a led rajta. vganak is jónak kell lennie, mert működő gépből lett átrakva.
a konfig:
abit nf7 alaplap.
2x256mb ram
gef fx5200 vga
40gb hdd, seageate talg cd iro, dvd olvaso
2600+ tbred2 prociha valakinek lenne ötlete, hogy mi a hiba az kérem írja meg. másik vgaval kipróbáltam. ramokat pakolgattam ide oda, cmost töröltem.
már csak "elvből" is működőképessé szeretném tenni, de ha lehet nem vinném megin szervízbe, hogy ezer forintokért tippeljenek mi a gáz..
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RX 6800 16GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- IMac 24 Zöld
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- RYZEN 9 5900X (12 mag/24 szál) + Új ASROCK B550 PHANTOM GAMING 4 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest