-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
asDTesa
csendes tag
Mi történhetett a gépemmel?
A történet. Hazamentem albérletből csütörtök, úgy emlékszem kikapcsoltam a gépet, de mikor vasárnap este visszajöttem villogott rajta a led. Már máskor is tapasztaltam, pedig kizárt hogy 2-3x úgy felejtettem volna, de végül is lehetséges.
Azóta a játékoknál tapasztaltam hogy mindegyiknél kb 10-20 FPS-em van amik eddig gond nélkül mentek. Főleg itt érezhető a probléma, de amúgy is lehet látni hogy kicsit szenved a gép. Lehetséges hogy valami túl melegedett volna mert 4 napig be volt kapcsolva (hozzá teszem, én még mindig valószínűtlennek tartom hogy ne kapcsoltam volna ki, de akkor meg miért villogott a led?) Fura mód mikor csak simán lefekszem aludni és másnap felkellek akkor sose tapasztalok ilyet, csak mikor elmentem több napra.
Szóval, lehetséges hogy valami túl melegedett volna vagy ilyesmi? Most leszedtem a oldalát belekukkantottam, de semmi elváltozást nem láttam. SSD-m van és ugye alvó állapotba volt a gép, vagy hibernálva, lehet az készítette ki az SSD-m mint ha mondták volna hogy az nem tesz jót neki. Még a videokártyát néztem meg főleg, de ott sem láttam semmit, viszont nem tudom hogy szoftveresen meg mi baja történhetett volna hirtelen.
Ötletek?
Kb. 1 napot pihentetve volt azóta gép, de áramról nem kapcsoltam le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Új Gamer PC - i5-14400F / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe
- Akciós!! PC , i3 9100 , RTX 2060 , 16 GB DDR4 , 250GB SSD , 500GB HDD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Erős Gamer PC - I7 / RTX 3080 Ti / 32GB RAM
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest